Korku ve gerilim film önerileri..

Çok sağ ol canım izlemediklerim var aralarında bakıp bakıp izlerim artık film bulamıyorum çünkü neredeyse çoğunu izlemişim

dark skies'ı izleyin ben izlemiştim önceden güzeldi

Dark skies ı izledim canım dün gece evet ben de beğendim hoşuma gitti ama konuyu öğrenince hayal kırıklığı yaşamadım desem yalan olur

yaw arkadaşlar bi de türkçelerini yazsanız şu filmlerin dark koyu demek dimi..

Karanlıktan gelen canım türkçe adı

bende cogunu izledim,iyiki bu sene yogun calistimda 2014 leri izleyemedim

dark skies bi bana kismet olmicak sanirim

şuanda tv da constantine adında çok komik bi korku filmi var kızlar..
gülmek isteyen izlesin
constantine i ben çok önceden izlemiştim, korkunç değildi ama komikte değildi, konusu güzel idi :)
Dark skies ı izledim canım dün gece evet ben de beğendim hoşuma gitti ama konuyu öğrenince hayal kırıklığı yaşamadım desem yalan olur

Karanlıktan gelen canım türkçe adı

ben severim uzaylı filmlerini ya 4. tür müydü neydi o da beni çok germişti, gece havaya bakıp duruyordum :18::18::18:

Ben de severim canım korku filmlerinde fakat konunun gidişatı ruhlu hayaletli gibiydi ama uzaylı olduklarını öğrenince bi bozguna uğramadım desem yalan olur

ruhlu olanlari cok seviyorum yada icine cin girmeleri ,ormanda sarayda ruhlarin gezdigi yerde ailenin yasami gibi vs

birde alienli filmleri cok severim

Evet işte aynı ben daha inandırıcı gerçekçi geliyor öyle filmler bana cinler özellikle

bende senden bir liste bekliyorum

nerdeyse izlemedigim korku filmi kalmadi 2014 haric

Hemen hemen aynı filmleri izlemişiz ama aklıma gelirse başka filmler yazarım mutlaka

biraz önce izledim ve sana hemen sıcağı sıcağına yazayım dedim canımcım
"Cinnet" filmin adı belki izlemişsindir bilemiyorum, korku değilde güzel bi gerilim filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…