Korku ve gerilim film önerileri..

Haydaaa ne çok tartışıyorsunuz siz şimdi ki konu ne :26:
şimdi sen desen ki seninkine hevesli hevesli smmm den bahsetsen, falan filan o da arkanda duracağına, senin daha önce şunu şunu yapman gerekmezmiydi, öyle pat diye smmm mi olunur falan gibi şeyler söylese, sende benim moralimi bozuyosun desen o da, ben moralini bnozacakl bişey demiyorum dese tamam ne olursan ol dese? Nolur üf

Canım ama bunda kötü birşey yok ki:26: Sen neden bu kadar fevrisin.. Neden onun her dediğini yanlış anlıyorsun. Bence ortada bir sorun yok yanlış bir yorum yapmamış.. Sen ona isteklerini anlatmışsın o da onun için önce şunu yapmalısın falan demiş sadece ama sen anladığım kadarıyla o da senin gibi hayaller kursun hemen olacak gibi yorumlarda bulunsun istiyorsun ama öyle olmuyor ne yazık ki.. Erkekler biraz daha gerçekçi bize göre bence bende bir çok hayalimi anlattığımda dur bakalım daha ona var ona sıra gelene kadar şu şu var der sinir olmazmıyım olurum ama tartışma çıkarmam en basiti öküz derim geçer gider.. İnan o senden daha çok istiyordur =)

Yok yapmalısın değil yapmalıydın diyor, ona göre şu an smmm olamam yani, benden geçmiş gibi demeye çalışıyor. Şu an olamayacağımı demeye çalışıyor.

Yok yapmalısın değil yapmalıydın diyor, ona göre şu an smmm olamam yani, benden geçmiş gibi demeye çalışıyor. Şu an olamayacağımı demeye çalışıyor.

O zaman sende smmm ol da görsün Bak işte o duruma bende kızardım ben smmm olman için önce şunu yap falan diyor sandım ama durum başkaymış. Neden olamıyormuşsun peki onu da söyledi mi

O zaman sende smmm ol da görsün Bak işte o duruma bende kızardım ben smmm olman için önce şunu yap falan diyor sandım ama durum başkaymış. Neden olamıyormuşsun peki onu da söyledi mi
Bilmem kaç yıl bunu düşünüyor olmam, araştırmış ya da bi şekilde alakası olan bi şeyler yapmış olmam gerekiyormuş.

ASlında mantıken haklı ama söyleyiş tarzı yanlış :26:
Bence mantıken de haksız, tamam önceden bu işle ilgili çalışsam bana kolaylık olurdu ama bu benim şu an onu yapamayacağımı göstermez ki zaten bilmem kaç sene staj oluyor yani :/ aman neyse diyeceğini dedi sonuçta moralim bozuldu hevesimi kırdı

Hevesini kıracağına neden daha çok hırs yapmıyorsun canım.. Başardıktan sonra geçip karşısına gülmüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…