- 11 Aralık 2015
- 2.015
- 6.063
- 158
- 41
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Tesekkur ederim sagolun.Malesef insanlar sadece cinsel yolla diye dusunuyor ama degil... tek bir doktor degil bir kac uzmana gittik biz ortak tani "umumi wc" den kaptigi oldu.Çok geçmiş olsun, asla böyle bi şeye inanmıyordu sanırım o yüzden sevgili @Aysenimi yi etiketlemek isterim
Bende de herpes vardı. Doktor bana da dedi bunlar umumi tuvaletlerden, havlulardan, ortak kullanılan herhangi bi şeyden geçebilir diye. Atlattığına çok sevindim kızınızınTesekkur ederim sagolun.Malesef insanlar sadece cinsel yolla diye dusunuyor ama degil... tek bir doktor degil bir kac uzmana gittik biz ortak tani "umumi wc" den kaptigi oldu.
10 küsur yıllık evlilikte size geçseydi çoktan geçmişti. HIV gibi düşünmeyin. Bir senede de kurtulabilirsiniz vücudunuzdan. Eşiniz sizi aldatmıyorsa daha neyinden korkuyorsunuz ki?İlaca başladım ancak ilaçta içsem bu durum geçicek mi bilmiyorum sanki hep böyle olucak gibiyim.hayattan zevk alöıyorum sürekli ağlamak istiyorum,geçen gün eşime ağaldım.keşke daha önce test yaptırsaydım ya bana hpv geçseydi.keşke hep korunsaydım dedim.
Bana geçen sene tüp bebek için hiv testi yapıldı negatif çıkmıştı10 küsur yıllık evlilikte size geçseydi çoktan geçmişti. HIV gibi düşünmeyin. Bir senede de kurtulabilirsiniz vücudunuzdan. Eşiniz sizi aldatmıyorsa daha neyinden korkuyorsunuz ki?
16 sene önce biri ile olmuş adam, şimdi kafanıza takıyorsunuz acaba hpv var mı diyeEşimde siğil yok ancak eşimin evlenmeden önce bir birlikteliği olmuş ve ben bunu biliyordum ama hiç hpv olarak düşünmedim 16 senelik evliyim.
İnsanlar ne yapıyor diye düşünüyorum,etrafımda bir çok insan var böyle eşi daha önce bir çok kızla birlikte olan.bu insanlar ne yapıyor diye düşünüyorum.Sanki herkes bunu biliyormuş ve önlemini alıyormuş bunu duymayan bir salak ben kalmışım gibi hissediyorum.
Keşke evlenirken böyle şeyleri duysaydım
yahu cidden katlanamadım bu mesajınıza.Bana geçen sene tüp bebek için hiv testi yapıldı negatif çıkmıştı
Ama hpv hiç yaptırmadım
İnsan sonuçta eşim ya aldattıysa diye korku geldi içime
Evlenmeden önce bir kızla ilişkisi olmuş o beni korkuttu
ya niye dalga geçeyim keşke böyle olmasam16 sene önce biri ile olmuş adam, şimdi kafanıza takıyorsunuz acaba hpv var mı diye
cidden bizimle dalga geç,iyorsunuz sanırım, ya da cidden takıntılısınız
sızın dusuncelerınızı korkularınız yonetemıyorsunuz tedavı almanızda fayda varya niye dalga geçeyim keşke böyle olmasam
Hpv virüsü çok yaygın ve ilişkiye girdiğini bildiğim için endişe ettim aklıma takıldı
Ben o zamanlarda hpv virüsünü duymamıştım
ayrıca ılıskıye gırdıgı de belkı duzgun bır ınsan yanı bulasıcı hastalıgı yok hatta sevmıstı .ya niye dalga geçeyim keşke böyle olmasam
Hpv virüsü çok yaygın ve ilişkiye girdiğini bildiğim için endişe ettim aklıma takıldı
Ben o zamanlarda hpv virüsünü duymamıştım
Tanımıyorum üniversitede olmuş.Eşim seviyorum demedi bence herkesle birlikte olan bir kız gibiayrıca ılıskıye gırdıgı de belkı duzgun bır ınsan yanı bulasıcı hastalıgı yok hatta sevmıstı .
esınız eskortla mı oldu da, kafanıza takıyorsunuz bu bıle garıp bır durum yani
dıyorum ya cıdden takıldıgınız sey cok gereksız
ya tamam olan olmusTanımıyorum üniversitede olmuş.Eşim seviyorum demedi bence herkesle birlikte olan bir kız gibi
hpv her ilişkide bulaşıyor mu
şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum
hpv smear testinde görünüyor muya tamam olan olmus
genclık zamanı neler yasanıyor, neler...
sız 16 yıldır evlısınız adam aldatmadı, adam sımdı hpv rıskınde degıl
bırakın allah askına sızden oncekı, cocuk yastakı seylerını. cok uzun ve gereksız bır gecmıs takıntısı olur bu sızın yaptıgınız
eskı es degıl eskı sevgılı degıl. ve taze degıl 16 sene ya
ustelık bır rısk de yok sukur. yıllar olmus.
her ılıskıde bulasmaz, esınız de hpv yokun hanımefendı. allah askınıza kendınıze bır tokat atın ve 16 sene oncesını bırakın
sız ya da esınız hpv olsaydınız, coktan olurdunuz yahu. akıl var mantık var
Adam sizi sevmese katlanilacak dert değilsiniz. Adam hala isyan etmesi ise mucizeBen hpv virüsü diye birşey duydum ve bunu duyduğumdan beri eşimle doğru düzgün ilişkiye giremiyorum.Hep erteliyorum ve eşim bana çok kızıyor.Benim anksiyetem olduğu için virüs,enfeksiyon kapma ihtimali beni düşündürüyor.
Sanki bu virüsü herkes duymuşta duymayan bir ben kalmışım gibi hissediyorum.düşünüyorum etrafımda evlendiği erkek daha önce bir çok kızla gezmiş çapkın olan ve evlenen arkadaşlarım var o bayanlar hiç korkmuyor mu?
Böyle erteleye erteleye en son eşim isyan edicek diye korkuyorum
çünkü benim ne kadar üzüldüğümü görüyor.Adam sizi sevmese katlanilacak dert değilsiniz. Adam hala isyan etmesi ise mucize
Adam sizi sevmese katlanilacak dert değilsiniz. Adam hala isyan etmesi ise mucize
Biraz cereyan yapsın ev.Eşimde siğil yok ancak eşimin evlenmeden önce bir birlikteliği olmuş ve ben bunu biliyordum ama hiç hpv olarak düşünmedim 16 senelik evliyim.
İnsanlar ne yapıyor diye düşünüyorum,etrafımda bir çok insan var böyle eşi daha önce bir çok kızla birlikte olan.bu insanlar ne yapıyor diye düşünüyorum.Sanki herkes bunu biliyormuş ve önlemini alıyormuş bunu duymayan bir salak ben kalmışım gibi hissediyorum.
Keşke evlenirken böyle şeyleri duysaydım
Size faydası olmazfaydası olur mu acaba?Oda herşeye etki etmiyormuş diye duydum
neden daha önce duymadım ben bu virüsü ya
Niye?Size faydası olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?