Korkudan mı üzüntüden mi bilmiyorum titriyorum

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba kızlar
Bu akşam erkek arkadaşımla şiddetli bir tartışma yaşadık
Normalde sinirli ve sert birisidir ama bana hiç bu kadar yansıtmamıştı
Tartışma esnasında kendini kaybetti öyle bağırdı öyle laflar etti ki
Elimde değil gözyaşlarım durmuyor
Tek başıma kalıyorum ve titremeye başladım şoka girdim sanırım
Ne yapacağım bilemiyorum nefes alamıyorum

Öncelikle sakin olmaya çalışın derin derin nefes alın bir su için temiz hava alın. Normalde ve sinirli ve sert demişsiniz bu normal değil. İnsanların öfkeliyken gerçek yüzlerinin ortaua çıktığına inanıyorum. Kendinizi biraz toparlayınca salim kafayla düşünün karşınızdaki insan değişmeyecek ve siz böyle ne kadar devam edeceksiniz diye.

Teşekkür ederim babam dahil kimse böyle bağırmamıştı istemsizce ağlıyorum ve titriyorum

Önceki konularının hepsini neredeyse gördüm ve okudum. Toksikleşmişsiniz iyice. Ayrılın.

Gerçekten şu an şoktayım mantıklı düşünemiyorum

Sakinleşmeye çalışın öncelikle, derin nefesler alın. Bir bardak su için içmediyseniz..
Hafızada çocukluğa dair bu tip şiddet anıları varsa travma tetiklenebiliyor, şoka girebiliyor insan.
Sinirlenince kendini kaybeden insanlardan uzak durun..
En kısa zamanda ilişkinizi bitirmenizi öneririm.

Hiç yoktu babam bile böyle bağırmadı bana…

Düzelmez değil mi
Hemen hemen ayrilin elalemin adaminin ruh hastaligini neden cekiyorsunuz?yakinda siddet baslar, affederseniz sonra sizi sindirir, sizin titremeler cogalir sonunda ayrilirsiniz ama ilerde cok yoruldugunuz icin evlensenizde esinize cocugunuza ailenize yansir, ne icin? Travma sonrasi stres bozuklugu diye bir rahatsizlik var insanlar uzuntuden ne hastaliklar geciriyor kendinize bunu yapmayin ,aglar yalvarir ozur diler geri adim atmayin ,ayrilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…