17 yaşımdan beri bacağımın altında çatlaklarım var. Aynalar fena gösteriyor ama gün ışığında o kadar belli olmuyor. Bende sizin gibi çok sorun ediyordum sonra sevgilisinin kolunda bıcır bıcır çok tatlı bir kız gördüm. Alt bacağında çok fazla ve derin çatlak olmasına rağmen giymiş şortunu gidiyordu. Dedim neden olmasın. Sonuçta her insanın kusuru var. O günden beri rahatça giyiyorum.
Ne güzel anlatmışsınız, insan kendiyle barışık olmalı diğer türlü hayat çekilmiyor.. Ama işte çatlaklarım umursanmayacak kadar fazla mı ne anlamıyorum.. Darısı başıma diyim ..
Bugün öylesine girdiğim bir mağazada çok beğendiğim ve giyemeyeceğimi bildiğim bir kısa etek denedim. Giyemeyeceğim diyorum çünkü diz kapağımın arkası bileğime(neredeyse) kadar çatlaklarla dolu !!!
Denedim, kabin aynasından bi baktım.. Bu kadar çirkin bir görüntü olamaz!! Keşke üst tarafta olsalardı sadece, diz arkası o kadar kötü ki bırakın mini eteği normal diz boyu etek bile giyemiyorum. Ne zaman etek, şort giymek istesem simsiyah çoraplarla kapatmaya çalışıyorum.
Kabin aynaları korkulu rüyam oldu resmen.. Ne zaman pantolon, şort, etek denemeye girsem gerçeklerle yüzleşiyorum. Resmen kızın çatlağı yok, çatlakların kızı çıkmış diyebileceğim bir vaziyetteyim :)
Etrafımda benim gibi diz arkasından alt bacağın tamamını kaplayan çatlakları olan kimseyi ne duydum ne gördüm.
Hanımlar hep şikayet eder ama alt bacakta olması o kadar çirkin ki , inanır mısınız evde bile şort giyince o görüntüden rahatsız oluyorum. Bakmamaya çalışıyorum kendisine.
Çatlakları olan hanımlar vardır mutlaka biliyorum ama benim kadar çok olanı , çoktan ziyade bacak altı, diz arkası gibi görünen yerlerde olan hanımlar da var mı? Ya da benim gibi kabin aynalarından nefret eden hanımlar var mı ? Bir de üstten beyaz parlak ışık olunca her şey daha net ; çatlak olsun, selülit olsun. yoksa yalnız mıyım
1.65 boyunda 55 kiloyum, öyle çok kilo alıp vermedim de.
bu kabin aynalarında ben de evde hiç görmediğim selülitlerimi gördüm çok moralim bozuldu.evde hiç gözükmüyor kabin aynalarındaki ışığın tam tepeden gelmesi çok fena.
Bugün öylesine girdiğim bir mağazada çok beğendiğim ve giyemeyeceğimi bildiğim bir kısa etek denedim. Giyemeyeceğim diyorum çünkü diz kapağımın arkası bileğime(neredeyse) kadar çatlaklarla dolu !!!
Denedim, kabin aynasından bi baktım.. Bu kadar çirkin bir görüntü olamaz!! Keşke üst tarafta olsalardı sadece, diz arkası o kadar kötü ki bırakın mini eteği normal diz boyu etek bile giyemiyorum. Ne zaman etek, şort giymek istesem simsiyah çoraplarla kapatmaya çalışıyorum.
Kabin aynaları korkulu rüyam oldu resmen.. Ne zaman pantolon, şort, etek denemeye girsem gerçeklerle yüzleşiyorum. Resmen kızın çatlağı yok, çatlakların kızı çıkmış diyebileceğim bir vaziyetteyim :)
Etrafımda benim gibi diz arkasından alt bacağın tamamını kaplayan çatlakları olan kimseyi ne duydum ne gördüm.
Hanımlar hep şikayet eder ama alt bacakta olması o kadar çirkin ki , inanır mısınız evde bile şort giyince o görüntüden rahatsız oluyorum. Bakmamaya çalışıyorum kendisine.
Çatlakları olan hanımlar vardır mutlaka biliyorum ama benim kadar çok olanı , çoktan ziyade bacak altı, diz arkası gibi görünen yerlerde olan hanımlar da var mı? Ya da benim gibi kabin aynalarından nefret eden hanımlar var mı ? Bir de üstten beyaz parlak ışık olunca her şey daha net ; çatlak olsun, selülit olsun. yoksa yalnız mıyım
bu kabin aynalarında ben de evde hiç görmediğim selülitlerimi gördüm çok moralim bozuldu.evde hiç gözükmüyor kabin aynalarındaki ışığın tam tepeden gelmesi çok fena.
benim bacaklarım da kalın bidon gibiBugün öylesine girdiğim bir mağazada çok beğendiğim ve giyemeyeceğimi bildiğim bir kısa etek denedim. Giyemeyeceğim diyorum çünkü diz kapağımın arkası bileğime(neredeyse) kadar çatlaklarla dolu !!!
Sen kendini sever ve beğenirsen herkes beğenir. Eleştiren insan da özgüvenini kırmaya çalışıyordur.
"Kusurlarını zırh gibi taşı. Seni onunla incitemesinler."
-Tyrion Lannister
işe yarıyor mu ki gerçekten? bol bol yürüyüş yapıyorum. çok hafif zaten. krem işe yarıyorsa deneyeyim.Selülit kremi var kullanabilirsin :)
bende biraz var malesef koyu fondoten sürüyorum oralara bir de ten rengi çorap giyiorum belli olmuyor :))
işe yarıyor mu ki gerçekten? bol bol yürüyüş yapıyorum. çok hafif zaten. krem işe yarıyorsa deneyeyim.
ayrıca göğsümde var çatlaklar göğüslerim çıktığından beri varlar. dekolte giymem ama giyen biri olsaydım hiç problem etmezdim
çocukken ne olduğunu bilmiyodum o çizgilerin ama hoşuma gidiyodu hala da öyle düşünüyom
bence boşver fondotenle azcık kapanıyosa takma kafanaEvlat olsa sevilmez benim çatlaklar
bence boşver fondotenle azcık kapanıyosa takma kafanavaris falan oluyo kiminde öyle olmasından iyidir beyaz beyaz çizikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?