Maalesef bi de acik tenliyim bi kere denedim beyaz ve derin olduklari (genlerim sagolsun) icin o kremlerle de cukur cukur belli oluyor. Siyah coraplarla kapatiyorum anca .
Tavsiyen icin cok tesekkur ederim :) haklisin herkesin kusuru var takmamak lazim da iste ne biliyim anneannemin bacaklari bile benimkinden daha guzel olunca ..:))
catlaklarim yok ama benimde erkek arkadasimin bacaklari benimkinden guzel :))) benimkilrde biraz kalin.kilo versemde fazla incelmiyo cunku kasli..yapimizi degisteremiycegimize gore cok fazla dusunup dert etmemek lazim :)
Çatlak da çatlak :))) ben kendim bakamiyorum mazallah bi de kamera olsa......:))))
Acik tenliyim ,cizgiler beyaz ve derin oldugundan sanki bronzlassam da belli olur gibime geliyor.
Çatlak da çatlak :))) ben kendim bakamiyorum mazallah bi de kamera olsa......:))))
Acik tenliyim ,cizgiler beyaz ve derin oldugundan sanki bronzlassam da belli olur gibime geliyor.
kizlar yazildi mi okuyamadim ama sally hansen diye bir markanin bacak spreyleri var.ayriyetten pentinin veya biraz daha pahali markalarin kusur kapatici ten rengi coraplari var isterseniz bi arastirin.ayrica herkesin kusuru var bu kadar dert etmeyin varsin bacagin saglikli olsun da catlak olsun :):) siz yine istediginizi giyin keyfinize bakin.bir de lazerle fln catlak tedavisi yapiliyormus.kremlerde var ama ne kadar etkilidir bilmiyorum.mutlu gunler
simdi baktim bebak markasinin da bacak spreyi varmis.bir de gecen senelerde ajda pekkan brezilya corabi giymis diye bi haber vardi.o da kusur kapatici bir corapti.belki yurt disindaki alisveris sitelerinden bulabilirsiniz kislaar