Korkulu rüyam : Kabin aynaları!

catlaklarim yok ama benimde erkek arkadasimin bacaklari benimkinden guzel :))) benimkilrde biraz kalin.kilo versemde fazla incelmiyo cunku kasli..yapimizi degisteremiycegimize gore cok fazla dusunup dert etmemek lazim :)

konu baslıgını görünce kabınlerde gızlı kamera var falan dıceksın sandım..

okuyorum,okuyorum hala çatlak dıyosun..hadı bırak catlagı kameraya gel dıyorum,derken yazın bıttı:))

bronzlaşınca bıraz görüntü duzelebılır mı?

Çatlak da çatlak :))) ben kendim bakamiyorum mazallah bi de kamera olsa......:))))
Acik tenliyim ,cizgiler beyaz ve derin oldugundan sanki bronzlassam da belli olur gibime geliyor.

Çatlak da çatlak :))) ben kendim bakamiyorum mazallah bi de kamera olsa......:))))
Acik tenliyim ,cizgiler beyaz ve derin oldugundan sanki bronzlassam da belli olur gibime geliyor.

bu yaz bı dene canım..

bellı olsa bıle daha fit durur bacakların..

bence bronzluk tum kusurları örtmeye bırebır..

kizlar yazildi mi okuyamadim ama sally hansen diye bir markanin bacak spreyleri var.ayriyetten pentinin veya biraz daha pahali markalarin kusur kapatici ten rengi coraplari var isterseniz bi arastirin.ayrica herkesin kusuru var bu kadar dert etmeyin varsin bacagin saglikli olsun da catlak olsun :):) siz yine istediginizi giyin keyfinize bakin.bir de lazerle fln catlak tedavisi yapiliyormus.kremlerde var ama ne kadar etkilidir bilmiyorum.mutlu gunler

simdi baktim bebak markasinin da bacak spreyi varmis.bir de gecen senelerde ajda pekkan brezilya corabi giymis diye bi haber vardi.o da kusur kapatici bir corapti.belki yurt disindaki alisveris sitelerinden bulabilirsiniz kislaar

Korkulu ruyam kabin deyince zannettim ki kabinler ayna arkasina yerlestirilen gizli kamera :)) Ben cok korkuyorumda boyle bisinin basima gelmesinden :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen kendini sever ve beğenirsen herkes beğenir. Eleştiren insan da özgüvenini kırmaya çalışıyordur.

"Kusurlarını zırh gibi taşı. Seni onunla incitemesinler."
-Tyrion Lannister
ne güzel söz bu .. alt imzam yapmak istiyorum

Hanimlar bacaktaki beyaz catlaklari kapatmak icin hangi fondoteni kullanmaliyim ??? Yardiminiza ihtiyacim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…