Komsulariniz agir sacmalamis.çok korkarsan çocuğun olmaz falan diyor
12 saatlik yol farkı var bi ara gidip geldim maf oldumKomsulariniz agir sacmalamis.
Ailenizde kalsanız bu surede ?
Bugün dediğiz yöntemi deniyorum inşaAllah iyi olur.. ama balkonlar beni korkutuyor onu napacağımı bilmiyorum!Komşularınızın hurafelerine inanıp kendinizi üzmeyin sakın. Yeni bir yere taşınsam ben de ister istemez tedirgin olurum zamanla eve ve cevreye alışırsınız bu korkunuz geçer diye düşünüyorum. Alısana kadat ara lambayı ve televizyonu açık bırakıp uyumayı deneyin :)
Cahaletmi desem bilmiyorum öyle deyince korktumBen korktugum zaman tv karsisinda uyurum
3 tanede cocugum oldu
Çok denedim yapamadım sanki biri var evdeOrası senin evin, kendini en huzurlu en güvende hissettiğin yer olmalı. Gündüzden gecenin hiç bir farkı yok. Oku üfle kapını da kilitle uyu.
Bugün dediğiz yöntemi deniyorum inşaAllah iyi olur.. ama balkonlar beni korkutuyor onu napacağımı bilmiyorum!
Oda iyi fikir düşünürümAlarm tak balkon kapilarina.
Teşekkür ederim yA güzel fikirler veriyorsunuz saolunAmaaan hırsızın da hiç işi yok 3 kat mı tırmancak. Üç kat çikana kadar yorulur ilk iki kata girertövbe tövbe.. Kimsenin evine girmesin tabi ama üç kat tırmanacak kadar gözü karartacaklarını sanmıyorum :)
Ama içim rahat etsin diyorsanız elektrikli panjur taktırın veya alarm sistemi kurun o kapıya. Bi şeycik olmaz inşallah :)
Allah o komsularini bildiği gibi yapsın :) korkunca çocuk olmadığını da ilk defa duydum . Ne kadar cahil varsa ölsün lütfen ..neyse ölmesin, ilim ,irfan sahibi olsun :)Birde komşularım çok korkarsan çocuğun olmaz falan diyor psikolojim alt üst olmuş
Onlarda uzak ta dedim gelemeyiz dedilerKv veya gorumce yokmu seninle kalabilicek. (Ailem uzakta dedigin icin)
Güvenlik paketi bir sistem alabilirsiniz. Uyumak için tamamen karanlık yapma odanı bir kaç lamba açık bırak gece lambası kullan, gece olan radyo proğramları var onları dinleyerek uyumaya çalışÇok denedim yapamadım sanki biri var evde
Bir milyoncularda birkaç liraya satılan alarmlar varmış , arkadaşımda gördüm . Al onlardan balkonlara ve dış kapıya tak ..kapı açıldığı an öyle yüksek sesle çalıyor ki komşu mahalle bile duyar sesi :) rahat rahat uyursun sen de ..Bugün dediğiz yöntemi deniyorum inşaAllah iyi olur.. ama balkonlar beni korkutuyor onu napacağımı bilmiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?