Korkumu nasıl yenebilirim !!

Madem oyle bende ailemin bulundugu sehre tasinayim deseydiniz. İlginc yani. Siz alarmi bi dusunun bence daha guvende hissedersiniz gibime geliyor. Benim bosanmak uzere oldugum adina es dedigimiz adamda vardiyali haftanin belli gunleri gece gidiyor eskiden bende korkardim ama bir zaman sonra alisiliyor. Hatta suan kendimi temelli bebegimle yalniz yasamaya alistiriyorum

Memleket farkı da olabailir yoksa bende korkmam öyle

Lambayı açık bıraktım rahatladım ama benim komşular öyle dediğinden beri gece olunca kaşıklarıma kramp giriyor arıyor
Şunu da söyleyim çok da korkak biriydim bende tikirtiya dayanamazdım ahahahah o komşular harbi cahillermiş yahu sendeki ağrı da psikolojik şimdi varsa git bir ıhlamur iç aç tv yi ge c karşısına uyur kalırsın en son

Yapcam canım alarmı.. eşinden neden boşanacaksın

Benim eşiminde iş seyahatleri oluyor.küçücük kızımla kalıyorum evde.çok şükür bişey olmuyor.sen nerde yaşıyorsun güzel kardeşim nasıl cahil cühela ilim irfan bilmeyen insanların içine düşmüşsün. asıl korkman gereken bu komşular bence çünkü asılsız inançlarıyla seni daha çok korkutuyorlar.

Açık ışığım her gece muhakkak bir odayi yakiyorum insan bir kez korkunca hele bende gece korkusu var bide cocuklugumda anlatmıştım korkumu ama eşim masai kaldığı gunden beri geceleri hiç uyuyamaz oldum

Lambayı açık bıraktım rahatladım ama benim komşular öyle dediğinden beri gece olunca kaşıklarıma kramp giriyor arıyor
Psikolojik olarak etkilemisler seni . Buna izin verme .. bu konuyu açtıkları vakit başka şeyler konuş dinlemediğini anlayınca bir daha korkutmazlar. Ay bilerek mi yapıyorlar nedir ?! Zevk mi alıyorlar ? Söyledikleri deli saçması ama diyelim ki doğru , yalnız kadına söylenir mi ? Boşver sen takma kimseyi ..komedi filmleri aç ,izleye izleye uyu ..

:))) yaa ne bilim işte bilinçaltına çaktırmadan yerleşmiş

Memleket farkı da olabailir yoksa bende korkmam öyle
Sanmıyorum vallahi şuanda birinci katta oturuyorum arka balkon baya izbe biryere bakıyor geçen üç gece açık unutmusum bisey olmadı sen alarmı yap yarın deli gibi ötüyor

Açık ışığım her gece muhakkak bir odayi yakiyorum insan bir kez korkunca hele bende gece korkusu var bide cocuklugumda anlatmıştım korkumu ama eşim masai kaldığı gunden beri geceleri hiç uyuyamaz oldum
Ben kuldan korkuyorum canım dualara çok inanırım sadece bir hocaya bağlı klma araştır diğer hocalar ne diyor

Madem böyle bir korkun var ,uzmana danış durumunu .. mesela benim kas gevşetici bir ilacım var ,aldıktan birkaç saat sonra bir hoşluk geliyor üzerime :) bütün kaslarım ciddi manada gevsiyor ve uyuyakalıyorum. Normalde en erken sabah 03:00 da uyurdum .şimdi bi bakıyorum hooop uykudayım. Bir doktora git bakalım korkuların için ne diyecek

ben esımden ayrı hiç tanımadıgım bir ilçcede 3 yıl kaldım...ış ıcabı....bırkere kolu komsuda olsa etrafa esınızın gittigini soylemeyın dillendirmeyın derim...tabıı buda bellı bır mesafe olursa aranızd mumkun oluyor....ısık acık ve tv acık yatardım ılk zamanlar sonra alıstım....bazen sabaha karsı uyurdum.....sabahta ıse giderdim...en azından siz ıse gitmiyorsunuz...ıcınızı mımkun oldugunca ferah tutun...ama kabul ediyorum zor bir durum...

Urfa :) ya benim çocuk isteğim var tabi onlar bilmiyor öyle deyince korkum daha da büyüdü ahh şu bilinçaltım hep onun suçu :)

Ben kuldan korkuyorum canım dualara çok inanırım sadece bir hocaya bağlı klma araştır diğer hocalar ne diyor
Ya tabiki öyle ama canım istanbul da yaşamış biri olarak o kadar canı yaratık varki evine girerler haberin olmaz denir ya öyle şeyleri çok gördüm şimdi sese bile tepki vermiyorum benim durum senden vahim allah ikimizede yardimci olsun

Gittim bi iki test falan yaptı korkmuyorsun dedi bende konuyu anlatımçevren yeni olduğun için zamanla geçer dedi

Amin doktora git ben gittim bana çevren yeni alışınca geçer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…