- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
Madem oyle bende ailemin bulundugu sehre tasinayim deseydiniz. İlginc yani. Siz alarmi bi dusunun bence daha guvende hissedersiniz gibime geliyor. Benim bosanmak uzere oldugum adina es dedigimiz adamda vardiyali haftanin belli gunleri gece gidiyor eskiden bende korkardim ama bir zaman sonra alisiliyor. Hatta suan kendimi temelli bebegimle yalniz yasamaya alistiriyorumYa ben hırsızdan korkuyorum gelir girer diye Allah var evde altın para birşey yok hepsini bankaya yatırdım ama ne bilim uykudayken birşey yaparlar falan diye korkuyorum okuyorum üflüyorum:) kaynanam gelemem dedi annen gelsin dedi dedim ablam düşük yapmış onunla kalıyor onu bıraksın gelsin senin yanına dedi niye dedim kaynanası ona baksın dedi
Memleket farkı da olabailir yoksa bende korkmam öyle12 yaşından beri evde yalnız kalmaya alıştım kendine uğraşacak biseyler bul bence spor yap müzik aç oyna zıpla keyfin yerine gelsin yattığın odanın kapısını kitle balkon kapısına milyonculardan alarm al vallahi karşı sokaktaki dükkanın alarmı geçen gece çaldı sanki bizim evin içinde gibi duymayan kalmaz oku üfle yat Allah korusun biseycik olmaz
Şunu da söyleyim çok da korkak biriydim bende tikirtiya dayanamazdım ahahahah o komşular harbi cahillermiş yahu sendeki ağrı da psikolojik şimdi varsa git bir ıhlamur iç aç tv yi ge c karşısına uyur kalırsın en sonLambayı açık bıraktım rahatladım ama benim komşular öyle dediğinden beri gece olunca kaşıklarıma kramp giriyor arıyor
Yapcam canım alarmı.. eşinden neden boşanacaksınMadem oyle bende ailemin bulundugu sehre tasinayim deseydiniz. İlginc yani. Siz alarmi bi dusunun bence daha guvende hissedersiniz gibime geliyor. Benim bosanmak uzere oldugum adina es dedigimiz adamda vardiyali haftanin belli gunleri gece gidiyor eskiden bende korkardim ama bir zaman sonra alisiliyor. Hatta suan kendimi temelli bebegimle yalniz yasamaya alistiriyorum
Açık ışığım her gece muhakkak bir odayi yakiyorum insan bir kez korkunca hele bende gece korkusu var bide cocuklugumda anlatmıştım korkumu ama eşim masai kaldığı gunden beri geceleri hiç uyuyamaz oldumO zaman artistlik vardı :)
Korkma böyle devam etmeyecek ,alışacaksın .. zifiri karanlıkta uyuma ,açık ışık birak
Geceleri Nihat Hatipoğlu da dinlemeyiver . Sen de açık ışık bırak ,atla ,zıpla ,kendini oyala :) konu sahibine söylediklerimi de yapabilirsin ..
Psikolojik olarak etkilemisler seni . Buna izin verme .. bu konuyu açtıkları vakit başka şeyler konuş dinlemediğini anlayınca bir daha korkutmazlar. Ay bilerek mi yapıyorlar nedir ?! Zevk mi alıyorlar ? Söyledikleri deli saçması ama diyelim ki doğru , yalnız kadına söylenir mi ? Boşver sen takma kimseyi ..komedi filmleri aç ,izleye izleye uyu ..Lambayı açık bıraktım rahatladım ama benim komşular öyle dediğinden beri gece olunca kaşıklarıma kramp giriyor arıyor
:))) yaa ne bilim işte bilinçaltına çaktırmadan yerleşmişŞunu da söyleyim çok da korkak biriydim bende tikirtiya dayanamazdım ahahahah o komşular harbi cahillermiş yahu sendeki ağrı da psikolojik şimdi varsa git bir ıhlamur iç aç tv yi ge c karşısına uyur kalırsın en son
Sanmıyorum vallahi şuanda birinci katta oturuyorum arka balkon baya izbe biryere bakıyor geçen üç gece açık unutmusum bisey olmadı sen alarmı yap yarın deli gibi ötüyorMemleket farkı da olabailir yoksa bende korkmam öyle
Fazlasiyla anacı ve ablacı bir tip. Sülük asalak ne ararsan var .Yapcam canım alarmı.. eşinden neden boşanacaksın
Ben kuldan korkuyorum canım dualara çok inanırım sadece bir hocaya bağlı klma araştır diğer hocalar ne diyorAçık ışığım her gece muhakkak bir odayi yakiyorum insan bir kez korkunca hele bende gece korkusu var bide cocuklugumda anlatmıştım korkumu ama eşim masai kaldığı gunden beri geceleri hiç uyuyamaz oldum
Herkesin her dediğini duyma öyle ota b.ka çocuğu olmasaydı insanların dünyada insan kıtlığı çıkardı kesin:))) yaa ne bilim işte bilinçaltına çaktırmadan yerleşmiş
Öyle demeyinde önceden böyle miydiFazlasiyla anacı ve ablacı bir tip. Sülük asalak ne ararsan var .
:))) ahhhaha haklı sınız çocuk istiyorum belkide ondan bu konuda biraz hassasımHerkesin her dediğini duyma öyle ota b.ka çocuğu olmasaydı insanların dünyada insan kıtlığı çıkardı kesin
Madem böyle bir korkun var ,uzmana danış durumunu .. mesela benim kas gevşetici bir ilacım var ,aldıktan birkaç saat sonra bir hoşluk geliyor üzerime :) bütün kaslarım ciddi manada gevsiyor ve uyuyakalıyorum. Normalde en erken sabah 03:00 da uyurdum .şimdi bi bakıyorum hooop uykudayım. Bir doktora git bakalım korkuların için ne diyecekAçık ışığım her gece muhakkak bir odayi yakiyorum insan bir kez korkunca hele bende gece korkusu var bide cocuklugumda anlatmıştım korkumu ama eşim masai kaldığı gunden beri geceleri hiç uyuyamaz oldum
Urfa :) ya benim çocuk isteğim var tabi onlar bilmiyor öyle deyince korkum daha da büyüdü ahh şu bilinçaltım hep onun suçu :)Benim eşiminde iş seyahatleri oluyor.küçücük kızımla kalıyorum evde.çok şükür bişey olmuyor.sen nerde yaşıyorsun güzel kardeşim nasıl cahil cühela ilim irfan bilmeyen insanların içine düşmüşsün. asıl korkman gereken bu komşular bence çünkü asılsız inançlarıyla seni daha çok korkutuyorlar.
Ya tabiki öyle ama canım istanbul da yaşamış biri olarak o kadar canı yaratık varki evine girerler haberin olmaz denir ya öyle şeyleri çok gördüm şimdi sese bile tepki vermiyorum benim durum senden vahim allah ikimizede yardimci olsunBen kuldan korkuyorum canım dualara çok inanırım sadece bir hocaya bağlı klma araştır diğer hocalar ne diyor
Gittim bi iki test falan yaptı korkmuyorsun dedi bende konuyu anlatımçevren yeni olduğun için zamanla geçer dediMadem böyle bir korkun var ,uzmana danış durumunu .. mesela benim kas gevşetici bir ilacım var ,aldıktan birkaç saat sonra bir hoşluk geliyor üzerime :) bütün kaslarım ciddi manada gevsiyor ve uyuyakalıyorum. Normalde en erken sabah 03:00 da uyurdum .şimdi bi bakıyorum hooop uykudayım. Bir doktora git bakalım korkuların için ne diyecek
Amin doktora git ben gittim bana çevren yeni alışınca geçer dediYa tabiki öyle ama canım istanbul da yaşamış biri olarak o kadar canı yaratık varki evine girerler haberin olmaz denir ya öyle şeyleri çok gördüm şimdi sese bile tepki vermiyorum benim durum senden vahim allah ikimizede yardimci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?