- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Gelde bana anlat bunu :)) ama biraz iyiyimBalkon kapilarina pimapen kilidi taktir camlara da.
3.katta birsey olmaz korkma bu kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelde bana anlat bunu :)) ama biraz iyiyimBalkon kapilarina pimapen kilidi taktir camlara da.
3.katta birsey olmaz korkma bu kadar
Korkma canim.Gelde bana anlat bunu :)) ama biraz iyiyim
:)) aynen zemin katta olsa ölçemKorkma canim.
Calismiyorsan gec saate kadar salonda tv karsisinda takil.
Iyice uykun gelince gec yatak odasina
7 ayetel kursi tamamdir
Zemin katta degilsin![]()
ne demek o :)Çıplak banyo mu yapıyorsun
Konu nasıl banyoya geldi? Kim giyinik duş alıyor?ne demek o :)
nasıl yapacağım ki banyomu
Kilot giy beşdamala banyo yap nas ve felak sürelerini 3 kere oku zamanla o his geçer ama duaya kalben bırak kendinine demek o :)
nasıl yapacağım ki banyomu
:)) hepimizde aynı korkular sizin çocuklarınız var ya benim evde çocuğum olsa korkmam kiBenim kadar korkan yoktur ama 2 çocuğum var. 5. Katta çift çelik kapılı 2 farklı anahtarla açılan evden bile korkuyordum gece olunca.
Şimdi başka şehre geldim. Eşim zaman zaman yurt dışına,zaman zaman şehir dışına gidiyor. Enaz bir hafta kalıyor.
Güvenlik falan olduğu için dışarıdan bir müdahale olur korkum yok.
Ama başka şeylerden korkuyorum. Neyden korktuğumu ben de bilmiyorum.
Neyden korkuyorsun Loch Ness? Yalnız yaşıyorum, ben de kendimi mi korkutmaya çalışıyorum acaba...nedir bu merak.Benim kadar korkan yoktur ama 2 çocuğum var. 5. Katta çift çelik kapılı 2 farklı anahtarla açılan evden bile korkuyordum gece olunca.
Şimdi başka şehre geldim. Eşim zaman zaman yurt dışına,zaman zaman şehir dışına gidiyor. Enaz bir hafta kalıyor.
Güvenlik falan olduğu için dışarıdan bir müdahale olur korkum yok.
Ama başka şeylerden korkuyorum. Neyden korktuğumu ben de bilmiyorum.
Arkadaş görünmeyen varlıklardan korkuyorum falan dedi ondan yazdım o cevabı ben biri gelecek korkusu varKonu nasıl banyoya geldi? Kim giyinik duş alıyor?
Kilot ile alan duymuştum ama onu da bir yerden sonra çıkarmak gerekmez mi?![]()
Bence siz kendinizi korkutmayın ya insan neden korkar çocukluğuma inmeliyim :))Neyden korkuyorsun Loch Ness? Yalnız yaşıyorum, ben de kendi mi korkutmaya çalışıyorum acaba...nedir bu merak.
İnan ki ben de bilmiyorum. Mesela oturma odası,çocuk odası ve yatak odam yanyana. Girişte mutfak ve salon. Koridordan mutfağa giderken salonun ışığı yanmıyorsa korkuyorum. 8.kattayım üstelik :/Neyden korkuyorsun Loch Ness? Yalnız yaşıyorum, ben de kendimi mi korkutmaya çalışıyorum acaba...nedir bu merak.
Ben de kendiBence siz kendinizi korkutmayın ya insan neden korkar çocukluğuma inmeliyim :))
Senin de gönlüne Rabbim ferahlık versin inşallah. Korkularından emin kılsın.İnan ki ben de bilmiyorum. Mesela oturma odası,çocuk odası ve yatak odam yanyana. Girişte mutfak ve salon. Koridordan mutfağa giderken salonun ışığı yanmıyorsa korkuyorum. 8.kattayım üstelik :/
Bazen yatak odasında sırtımı kapıya dönüp uyuyamıyorum. Çocukluktan kalan korkular olduğunu düşünüyorum.
Sen hiç doldurma kendini,düşünme bile bence.
Amin inşaAllah canımBen de kendi
Senin de gönlüne Rabbim ferahlık versin inşallah. Korkularından emin kılsın.
Ya bilmiyorum canım öyle bi an aklıma girdiYatmadan Nas, Felak surelerini okuyun muhakkak, anlamlarına bakarsanız daha net anlarsınız, bunun dışında Ya Hafız esmasını okuyabilirsiniz. Ben evde tek olmasam da karanlıktan korkarım ve koridorun ışığı hep açık bu sebeple, siz de böyle yapabilirsiniz, lavaboya falan kalkmanız gerekirse sorun olmaz. Ben ikinci çocuğuma hamileyim, devamlı korku ve panik halinde olmak sağlığa da zararlı tabiki gebelere de zararlı ama çocuğun olmaz diye birşey yok o konuda üzülme. Hepimizin korktuğu şeyler, fobileri vardır emin ol. Öyle olsa kimsenin çocuğu olmazdı.