Armutmu bu ya ne kadar yaslı ne kadar olgun o kadar iyi olsunErkekler geç olgunlasir diyorlar toplum genellemecileri. Buradan yola çıkarak sizin yaş farkiniz iyidir belki. Ne kadar büyük o kadar olgunlasmis.
Bence duygusal boşluk seninki. Adam gordu tabi genc kizi elde edene kadar ugrasir. Daha neler cikar karsina kosarak uzaklas benceMerhabalar
Ben 7 yil süren korkunç bir evliliği arkamda bıraktım artık ne ailem nede sevdiğim bir adam kalmadı derken karşıma biri çıktı 50 yaşında ben ise 27 (farkındayım çok büyük ama derdim biraz olsun sevilmek hepsi bu ) bana o kadar huzurlu hissettiriyor ki vazgecemiyorum herkes mutsuz olacaksın diyor bana çok özür dilerim cinsel anlamda bile birlikte olamazsın artık olmaz diyorlar
Sizden ricam bana biraz fikir vermeniz
Çevrenizdeki hikayelerden biraz örnek vermeniz öyle kimsesisim ki tek istediğim mutlu olmak bana sarılan bir adam
Bende herkese öneririm mukemmel yazilari ve fikirleri varO kadar yaş farkına huzurlu hissettirme çabalarında olmasında ne yapsın adam !
“Serhat Yabancı’yı” takip etmenizi öneririm
İroni yaptım zaten. Bana zaten 5-6 yaştan fazlası hep olmaz gibi gelir yazmisimdir da burada çok. Çünkü teknoloji ilerledikçe nesil farkının yaş aralığı da düşüyor benceArmutmu bu ya ne kadar yaslı ne kadar olgun o kadar iyi olsun
Sen 27 cocuk 20yse tabi etme :)Ben 7 yaşı bile kabul etmezken
Bunu ben de çok merak ettim açıkçası çünkü bu tarz yaşlı kurtlar!! , paralarıyla genç kadınları kandırmaya çalışıyor.. etrafımızda da bir sürü örneği var zaten bunun ..!! Mesela gidiyor kadına üst baş alıyo, faturasını, kirasını falan ödüyo.. Ama iyilik perisi olduğundan falan değil !!tamamen kandırmak için yapıyor bunu.. !!adamın finansal durumu nasil? cok mu zengin, seni cok rahat ettiriyor mu?
Aynen canım aradığın sadece sevgi, ama çok yanlış kişide arıyorsun, biraz kendine zaman ver, inan hiç ummadığın anda karşına kendi dengin olan birisi çıkacaktır. En kötü ihtimalle hadi çıkmadı diyelim, ozamana kadarda zaten yanlızlığa alışacaksın kendi kendine mutlu olmayı öğreneceksin kimseye tutunma gereği hissetmeyeceksin... yani böyle bi evliliktense yanlız ol, daha iyi... ilerideki şansını yok etme derim...Bundan korkuyorum işte ama vazgecemiyorum belki de sadece sevgi arıyorum
Kızı yaşındaki kızdan eşlik isteyen adamınki ne ilişkisi sence, bir mantıklı düşünün 27 yaşındaki bir bayanın düşünmesi gerektiği gibi.Acele değil benimki sadece çevredeki kimse bana değerli olduğunu sevildigimi hissettirmedi hep bir çıkar ilişkisi vardı çevremde
Ben 27 o 34 ikendi.Sen 27 cocuk 20yse tabi etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?