Korkunç bir evlilik sonrası sığındığım liman ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer sonuçlarına razıysan yaşa gitsin.

Bence duygusal boşluk seninki. Adam gordu tabi genc kizi elde edene kadar ugrasir. Daha neler cikar karsina kosarak uzaklas bence

Ben 7 yaşı bile kabul etmezken

adamın finansal durumu nasil? cok mu zengin, seni cok rahat ettiriyor mu?
Bunu ben de çok merak ettim açıkçası çünkü bu tarz yaşlı kurtlar!! , paralarıyla genç kadınları kandırmaya çalışıyor.. etrafımızda da bir sürü örneği var zaten bunun ..!! Mesela gidiyor kadına üst baş alıyo, faturasını, kirasını falan ödüyo.. Ama iyilik perisi olduğundan falan değil !!tamamen kandırmak için yapıyor bunu.. !!

İlle de bir limana sığınman şart mı , ailene sığınman yeterli bence . Bak korkunç bir evlilik geçirdim diyorsun .

Birine siginmayin arkadasim kul bu isine gelmez ceker gidee guclu ollmayi ogrwnin yaa bu kadar mi acizsiniz

Bundan korkuyorum işte ama vazgecemiyorum belki de sadece sevgi arıyorum
Aynen canım aradığın sadece sevgi, ama çok yanlış kişide arıyorsun, biraz kendine zaman ver, inan hiç ummadığın anda karşına kendi dengin olan birisi çıkacaktır. En kötü ihtimalle hadi çıkmadı diyelim, ozamana kadarda zaten yanlızlığa alışacaksın kendi kendine mutlu olmayı öğreneceksin kimseye tutunma gereği hissetmeyeceksin... yani böyle bi evliliktense yanlız ol, daha iyi... ilerideki şansını yok etme derim...

Baban yaşında. Dalsız budaksız soranı yok diye sizi sahipleniyor, bu daha korku verici. Büyük ihtimal boşanmış biridir bu kişi ve çoğunlukla hatalar erkekte bakalım ne yaptı da ayrıldı bilinmez. Ha hiç evlenmediyse yine durum vahim.

27 yasında kızla birlikte tabi üzerine düşecek o da ayrı konu

Acele değil benimki sadece çevredeki kimse bana değerli olduğunu sevildigimi hissettirmedi hep bir çıkar ilişkisi vardı çevremde
Kızı yaşındaki kızdan eşlik isteyen adamınki ne ilişkisi sence, bir mantıklı düşünün 27 yaşındaki bir bayanın düşünmesi gerektiği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…