Korkunç bir evlilik sonrası sığındığım liman ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaç yaşında kadınsınız ya gelmeyin bu oyunlara

Tam bi dad issue. Canim sen baba ariyosun koca değil. Bir kac seans iyi bir psikologdan terapi almani rica etcem bi karar almadan once. Adamla evliyken genc birine aşık olman %99 olasi. Bihter ve Adnani düşün.

Bunun ilerisi de var bu kadar yaş farkıyla asla olmaz bu iş. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma sakın. Birkaç sene sonra sana istediklerini veremeyecek bu sefer de genc bır kadın olarak başka limanlar arayacaksın ki haklı olarak yapacaksın bunu.

Biraz olsun sevilmek için mezara girmeye gerek yok çevrenizdekilere katılıyorum

Öncelikle büyük geçmiş olsun diyerek yorumuma giriş yapıyor ve boş çerçeve adlı parçanın ARTIK BÜLBÜL ÖTMÜYOR nakaratını size armağan ederek çıkış yapıyorum.
Dahası da vardı ama arkadaşlar benim yerime hepsini söylemiş zaten.

İyi forumlar efenim..

Sırf sevilmeyince beyinde devre dışımı kalıyor? Ne kadar cesaretlisiniz böyle? Çok daha büyük problemler sizi bekliyor ve siz bunları göğüsleyebilecek güçtemisiniz? Ayrıca sırf bir erkeğin sizi sevmemesinin boşluğumu bu? Bu boşluğu başka şeylerle doldurun illa bir erkeğinmi sizi beğenmesi gerek. Aileniz yoksa Çocuklara yardımcı olun esirgeme kurumalrına ziyarete gidin yaşlıları ziyaret edin. İş yerinizde arkadaşlıklar edinin.

Hah 1 hafta tatilde istediğini alacak işi bitecek ne rezil bir insan ya bak güzelim işte niyeti belli adamın daha ne bekliyorsun miktiri bas

Sizin yaşınızda bir kadın bu kadar saf olamaz. Bizimle aklınızca dalga geçtiğinizi düşünüyorum

He ucuz ilişkiler peşindeyseniz, gönlümü bir süre hoş tutsun yeter diyorsanız da, yine 50'lik birisinden daha iyisini yapabilirsiniz.

Vaaav amcaya bak baya hizli cikti

Lütfen o tatile çıkmayın. Olacak iş mi yani? Şöyle sağlam bir sirkelenip kendinize gelin.

Reactions: xci
Hadi siz zor bir evlilikten çıkmışsınız duygusal manada karmaşa yaşıyor olabilirsiniz de bu 50 yaşındaki adam hiç mi utanmıyor kızı yaşındaki bir kadına meyletmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…