- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Kaç yaşında kadınsınız ya gelmeyin bu oyunlaraTelefonum sebebiyle şimdi girebildim Buradaki bana yardımcı olmak için yorum yapamn herkese çok teşekkür ederim
Bende bı an boşlukta, ortada kaldığım için kafamda deli sorular oluştu ve kendisiyle konuştum bana öyle düşünme diye başlayan uzun bir konuşma yaptı hiç değilse son isteğim olarak bir hafta tatile çıkalım sonra istemezsen gormezsin beni dedi
Biraz olsun sevilmek için mezara girmeye gerek yok çevrenizdekilere katılıyorumMerhabalar
Ben 7 yil süren korkunç bir evliliği arkamda bıraktım artık ne ailem nede sevdiğim bir adam kalmadı derken karşıma biri çıktı 50 yaşında ben ise 27 (farkındayım çok büyük ama derdim biraz olsun sevilmek hepsi bu ) bana o kadar huzurlu hissettiriyor ki vazgecemiyorum herkes mutsuz olacaksın diyor bana çok özür dilerim cinsel anlamda bile birlikte olamazsın artık olmaz diyorlar
Sizden ricam bana biraz fikir vermeniz
Çevrenizdeki hikayelerden biraz örnek vermeniz öyle kimsesisim ki tek istediğim mutlu olmak bana sarılan bir adam
Telefonum sebebiyle şimdi girebildim Buradaki bana yardımcı olmak için yorum yapamn herkese çok teşekkür ederim
Bende bı an boşlukta, ortada kaldığım için kafamda deli sorular oluştu ve kendisiyle konuştum bana öyle düşünme diye başlayan uzun bir konuşma yaptı hiç değilse son isteğim olarak bir hafta tatile çıkalım sonra istemezsen gormezsin beni dedi
Sizin yaşınızda bir kadın bu kadar saf olamaz. Bizimle aklınızca dalga geçtiğinizi düşünüyorumTelefonum sebebiyle şimdi girebildim Buradaki bana yardımcı olmak için yorum yapamn herkese çok teşekkür ederim
Vaaav amcaya bak baya hizli ciktiTelefonum sebebiyle şimdi girebildim Buradaki bana yardımcı olmak için yorum yapamn herkese çok teşekkür ederim
Öncelikle büyük geçmiş olsun diyerek yorumuma giriş yapıyor ve boş çerçeve adlı parçanın ARTIK BÜLBÜL ÖTMÜYOR nakaratını size armağan ederek çıkış yapıyorum.
Dahası da vardı ama arkadaşlar benim yerime hepsini söylemiş zaten.
İyi forumlar efenim..
Bence verseydi girip yazardıVayy cakal kurta bak hele.Son bir tatil yapalim :) Insallah aklini kullanmissindir da boylesine rezil bir teklife gereken cevabi vermissindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?