Korkunç bir evlilik sonrası sığındığım liman ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SAKIN SAKIN SAKIN.. DOLU DEĞİL BU YAPACAĞIN BÜYÜK BİR FELAKET OLUR.

Evlat mı edinecek sizi

ya canım ornek sen 45 olursun o 66 olur olabılır ama sen daha 27 yasındasın ben 26 yasındayım babam 52 yanı dusunmeıyorum boyle bıseyı 27 yasındakı en fazla 35 olsun 50 nedir ?
boyle hataya düşme aman.

Olmaz. Çok büyük sizden. 37 olsanız tamam da 27 siniz.

Aradaki yaş farkı ciddi fazla. Adam tam bir yaşlı kurt. Sende gitmişsin yaşadıklarını anlatmışsın hemen lamba çakmış kafasında. Seni nerden bağlayacağını bulmuş.. O diilde sen bu adamla nasıl birlikte olucaksın. Nasıl alıcak miden. Şu an sana şevkay dolu olan adam Bi tamam de bak bakalım hayatını nasıl zindan ediyor kıskançlıklarıyla

Bahsettiğiniz Bey'de de hata var, kendinden kaç yac küçüksünüz.Sizin duygu boslugunuzdan faydalanmış.Bakın onca yorumda herkes hemfikir kendinize yazık etmeyin lutfen size daha uygun biri çıkar inşallah karşınıza

Yapmayın. Bu kibar dediğiniz yaşlı karthoroz bey amca sizin duygusal boşluğunuzu fırsat bilmiş,7 yıllık kötü bi evlilikten sonra bu ilişkiye devam ederseniz yine çok pişman olacağınız günler yakındır.
Bu Birine bağlanma hevesiniz de nedir? Toparlanın bi kendinize gelin,kötü evliliğinizin enkazını bi temizleyin silkenenin de sonra birliktelik düşünürsünüz.bu kafayla hata yapma ihtimaliniz hep yüksek

varlıklıymış evlenin o sizden faydalansın siz ondan boşverin o kadar yakışıklı genç adamı napcanız.. yarın anlaşamazsanız boşanırsınız alırsın nafakanı parasını pulunu gül gibi geçinirsin.... dememizi mi bekliyorsun adam 23 yaş büyük ya babana kanka mı arıyon sen aklını başına topla

Babam 56 yaşında ama asla yanımda olmayan ve hep benden nefret ettiğini yüzüme vuran bir adam oysa tanıştığım kişi çok nazik belki de bu yüzden vazgecemiyorum

Tabi iyi davranır senin gibi bir körpeyi bulmuş...Kim bu adam nerden buldun kuzum ya, yapma bak ben de yeni boşandım, senden de büyüğüm ama 50 yaşı nedir sakın sakın. Ki bu adam bekar mı?

Kız ben 27 babam 49 yaşında. Ay yapma gözünü seveyim ya

Babam 56 yaşında ama asla yanımda olmayan ve hep benden nefret ettiğini yüzüme vuran bir adam oysa tanıştığım kişi çok nazik belki de bu yüzden vazgecemiyorum
Kendi evladından küçük bir kızı evlilik için kandırma aşamasında, bi zahmet nazik olsun yanii

Pess diyorum size de, maddi açıdan rahat olucam deseniz biraz daha anlaşılır, inandırıcı olur; o yaşta bir adam ruhunuza ve kalbinize hitap edemez.

Yasin çok genç güzelim yazık etme gençliğine sonra sıkılırsn bak o zaman dahada cikmaza girersn o ilgi hep öyle kalmayacak öyle düşün?

Telefonum sebebiyle şimdi girebildim Buradaki bana yardımcı olmak için yorum yapamn herkese çok teşekkür ederim
Bende bı an boşlukta, ortada kaldığım için kafamda deli sorular oluştu ve kendisiyle konuştum bana öyle düşünme diye başlayan uzun bir konuşma yaptı hiç değilse son isteğim olarak bir hafta tatile çıkalım sonra istemezsen gormezsin beni dedi

Tatilde istediğini alacagini dusunuyor heralde aklin varsa gitme

Sanirim bu adama hissettiginiz sey babanizdan goremediginiz duygular. Ask ya da sevgiden cok adamin yaklasimini baba sevgisi gibi mi gordunuz de ikisini karisyordiniz?
Simdilik pembe gozluklerle bakiyor olanilirsiniz herseye ancak birsure sonra ayni hisleri tasimayinca hic de oyle olmayacak.

Akil oyunu oynuyor. Tatille ikna edecek. Bu oyuna gelmezsin umarim.

Ne olacakmış tatile cikinca?. Orada işi pisirecegini düşünüyor bence. Ne kadar iyi görünürse görünsün kimseye güven olmaz bu devirde. Ya görüntülerinizi çekmeye kalksa şantaj yapsa.Aklınız varsa tatile matile gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…