Korkunç bir evlilik sonrası sığındığım liman ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yalnızlığını anlıyorum, yorulmuş olmanı da anlıyorum , sevgiye ihtiyacın var bunu da anlıyorum ancak 50 yaşında bir adamı anlamıyorum. Daha 30 yaşında bile değilsin, kendi 27 yaşımı düşünüyorum, deli fişek gibiydim, senin yaşlarında insanın enerjisi, gücü, yaşama isteği kıpır kıpır oluyor. Yaşadıklarından ötürü bunları kaybetmiş gibi hissedebilirsin ama kendine biraz zaman tanı, gençliğin bu bunalımın içinden sıyrılıp çıkacak
Öte yandan yaralarını sarmak için aşk ya da evlilik bağına ihtiyacın yok ; çalışmaya, kendini geliştirmeye, evliyken kaçırdığın şeyleri yaşamaya hatta bir evcil hayvana sarıl şu an yeniden evlenmekten iyidir. 41 yaşındayım eşim 43 şu an bana deseler 50 ve üzeri bir adamı asla düşünmem. Hala spor yapabiliyorum, hala gezebiliyorum, hala aktif bir cinsel yaşamım var, bunlara tökez olacak birini asla hayatıma almam.
Şunu unutma ki sevgi ya da anlayışlı biri, insanın tüm sorunlarını çözmez, sevgi sorun çözseydi ilk evliliğini çözebilirdin öyle düşün. Bir adamın sana sevgiyle sarılması yeterli değil çünkü insansın, yaşam aktivitelerin yerine gelmedikçe sevginin ömrü en fazla 3 ay, sakın yapma bunu kendine. İlk evliliğinden daha beter şeyler yaşarsın üstelik bu kez de suçlu pozisyonunda olan sen olursun. Yeniden böyle bir yıkıma ne gerek var, kendine zaman tanı, ayağa kalk, yaralarını sar ve ondan sonra ikinci bir evlilik düşün, asla iyileşmek için başka birine sarılma. Önce hayatını kur sonra onu biriyle paylaş. Tüm bunları adamın iyi niyetli biri olduğunu varsayarak yazdım, diğer ihtimaller daha korkunç herkes bahsetmiş zaten, uzak dur

Nerden bilelim mutlu olup olmayacagini sans isi bu. :)

Ama genc bir adamla kiyaslarsak bazi eksi ve artilari olacaktir.Bu da senin hayattan beklentine gore mutluluk sansini azaltip arttirabilir.

Çevren doğru demiş cinsel anlamda bile 10 yıl sonra hiç bişey kalmicak sen gencecik kadinsin bak seninle aynı yastayiz eşim 37 yaşında onla.bile olmuyor bişeyler eksik kalıyor yani söyle düşünüyorum benim babam 47 yasinda yakışıklı gayet her ortama da ayak uydurur ama yinede çoğu seyi yapamaz yani 27 yaşındaki bi insana ayak uyduramaz enerji anlaminda yoksa sohbet muhabbet gezmedir falan filan bunları herkes yapar bi süre sonra sizi sikar bü durum eee adam suçlu olur

Canım bence ağırdan al. Değer görmediğin için sana çok farklı gelmiş seni anlayabiliyorum, ama mantıklı düşünemiyorsun. İleride zorlanırsın evlilik olayına hiç girme

yaşıtız empati de yapıyorum ama ben asla o yaşta ki insana o gözle bakamam o gözle bana bakmasını da müsade etmem. düşününce bile midem kaldırmıyor kendi adıma 50 yaş benim için amca diye hitap ettiğim hatta otobüste yer verdiğim yaşı büyüktür yaşlıdır grubunda ki insanlara girer. hadi diyelim bu adam 50 yaşında bakımlı karizmatik yakışıklı olmuş olsun tek diyebilceğim şu olurdu amcaya bak bu yaşta da yakışıklı ötesi olamaz. sen zorlu bir yaşam sürmüşsün tamam ama dahasına gerek yok herşey para da değil bu hayatta unutma 23 yaş fark var hadi 10-15 neyse iyi düşün taşın öyle karar ver her sevgi gösterisinde bulunan insanlara sığınma

niye bir daha cinsellik olmayacak diyorlar sana? bu ne saçma sapan bir hadsiz bir cümledir? bunu söyleyen insanlarla hala diyalogda mısınız
Ayrıca 50 yaş nedir? istismarın bir tık üstü kalır, yapmayın

niye bir daha cinsellik olmayacak diyorlar sana? bu ne saçma sapan bir hadsiz bir cümledir? bunu söyleyen insanlarla hala diyalogda mısınız
Ayrıca 50 yaş nedir? istismarın bir tık üstü kalır, yapmayın
50 yaşındaki amcayla demişler. Yani ben öyle anladım

Acele değil benimki sadece çevredeki kimse bana değerli olduğunu sevildigimi hissettirmedi hep bir çıkar ilişkisi vardı çevremde
Sizce bu yaştaki bir adam sadece siz mutlu olun die mi yanınızda olacak sanki. bunda da bir cikar yok mu adam hizmet ya da cinsellik hic bir sey talep etmeyecek sadece sacinizi mi okşayacak sanıyorsunuz .

Bu tür durumları ben yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya benzetirim
yaş farkı çok olup da mutlu evlilikler de var aslında
ama konu sahibinin önce kendi iç sesini iyice dinlemesi gerekli

Bakın bu yorumu 2016 da siz bi üyeye yazmışsınız. Eşinizle 10 yaş bile sorun olmuşken, şimdi 50 yaşındaki adamla ne paylaşabileceksiniz?

7 sene korkunç bir evlilik yaşadıysanız şuan ilişkilere karşı soğuk olmanız gerekirdi. Size tavsiyem tutunacak bir dal bulun, adam değil. Sosyalleşin. Faaliyetler bulun kendinize. Gerekirse okul okuyun. Başka şeylere yönelin. Babanız yaşında bir adamda sevgi aramak sağlıklı değil. Yolunuzu şuan ilişkilerden uzak tutun. Sağlıklı düşünecek zamanda değilsiniz.

Meşgale bulun kendinize. Resim yeteneğiniz mi var çizin çizin satın. Sipariş alın. Veya başka alanlarda mı iyisiniz ona yönelin. Dikiş dikin kurslara gidin. Nefes almaya, böyle düşüncelere dalmaya bile vaktiniz olmasın. Yoksa çok pişman olursunuz...

Bu ne ya baban olacak yaşta iğrenç... duygusal boşluk var anlarımda izahı yok bunu televizyonlarda görsek adam kesin multimilyonerdir diyip geçiyoruz hepimiz !!! Yapma.

Mantığa davet ediyorum seni. Sadece mutsuzsun. Kendine sarılmayı ve kendi derdini kendin sarmayı öğren. Benim babam 50 yaşında o tarz adamları hiç o gözle görmedim. Sen de boşluktasın o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…