Öyleymiş netten araştırdım baya bi, pişmanım zaten yüzü aklımdan gitmiyo hiçCok yanlis yapmissin cocuklari korkutmak ilerde buyuk travmalara yol aciyo alt islatmak tirnak yemek gibi
Eğer sorarsa çocuğu rahatlatmak için doğrusunu anlatın.Öyleymiş netten araştırdım baya bi, pişmanım zaten yüzü aklımdan gitmiyo hiç
Teşekkür ederim. Yarın sorarsa öyle şeylerin olmayacağını anlatcam. Umarım unuturEğer sorarsa çocuğu rahatlatmak için doğrusunu anlatın.
.sormazsa aklına getirmeyin hiç.
Ben de kendime sinirlendim haklısınız. İlk defa çocuk baktım onu da beceremedim. Yarın telafi etmeye çalışıcam.Ya Allah seni bildiği gibi yapsın. Oğlum o yaşta bir gece rüyasında kardeşinin öldüğünü gördü diye aylarca psikolojisini düzeltemedim ben. Çok sinirlendim çok.
Muhakkak tamamen unutmasını sağla. Başka bir arkadaşım çocuğu uyumayınca masaya vurup tık tık geliyor uyu çabuk diye uyuturmuş. Yıllarca kekemelikle uğraştılarBen de kendime sinirlendim haklısınız. İlk defa çocuk baktım onu da beceremedim. Yarın telafi etmeye çalışıcam.
Ay Allah korusun o kadar sorunlar olacağını bilsem asla söylemezdim. Yengem, komşular falan uyumayan çocuklarını böyle söyleyerek yatırırlardı hep..aklıma geliverdi bi anda işte sinirle. Saçımı çekiyodu, bağırıyodu, hiperaktif baya. Unutmasını sağlıcam, sabah olsun uyansın da biMuhakkak tamamen unutmasını sağla. Başka bir arkadaşım çocuğu uyumayınca masaya vurup tık tık geliyor uyu çabuk diye uyuturmuş. Yıllarca kekemelikle uğraştılar
Çok içten dua ediyorum inşallah unutur. Bu gece yanında yatın,saçını okşayın,varlığınızı hissettirin.
Bu konudan çok çektiğim için endişeleniyorum.
Ben de senin gibi karşı taraf zaten pişmanken, hatasının farkındayken üstüne üstüne gidenlerden nefret ediyorum.İyi halt ettin! Nefret ediyorum sizin gibi bir taraflarının rahatı için çocukların kalplerine korku salmaktan çekinmeyen insanlardan.
Çocukken yalnız yatamaz, yaşadığım güvensizlik yüzünden her gece kabus görüp birinin beni götürdüğünü görürdüm. Her gece annemi isterdim. Şimdi dışarıdan o kadar savunmasız görünmüyorum tabi ama gel bir de bana sor. Sosyal ilişkileri bile etkiliyor bu.
Yarın bu hatanı nasıl telafi edersin bilmem ama o bunu bilinçaltına yerleştirdi bile.
umarım unutur. en azından benim tarafımdan bi daha tekrarı olmucak. teşekkür ederimdert etmeyin içinize bence ya , mışıl mışıl uyuyor şimdi sabaha unutur güzel bir evcilikle gönlünü alırsınız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?