Korkutarak Uyuttum

Ben de senin gibi karşı taraf zaten pişmanken, hatasının farkındayken üstüne üstüne gidenlerden nefret ediyorum.

Küçük bir çocuğun kalbine korku saldıktan, onu korkuyla tanıştırdıktan sonra senin neden nefret ettiğin de beni ilgilendirmiyor. Burada kimsenin üstüne gidenlerden olmadım bu konuya kadar. Yaptıktan sonra pişman olsan kaç yazar? Yapmadan düşünecektin onu.
Ben yaşayan bir çocuğun gözüyle aydınlattım seni. Belki bir daha yapmazsın diye. İnşallah da yapmazsın. Hadi eyvallah..

Bu sakalli figuru oyuna cevirsen. Kagittan sakal seklinde maske falan kesip kiyafet falan ayarlayip. Cocugu guldursen saka yaptim gece desen.
Unutmazlar onlar hic biseyi. 2 yasinda ki kizima soyledigim biseyi beklemedigim bi an soyluyo bana sasiriyorum. Birde kotu bir sekilde soylemissin cocugun beyninde oyle yer etmesin.

Bir yeğen sendromu da sizde demek ben de eşimin yeğeniyle 3 gün geçirdim ve 3. günün sonunda bir daha çocuk sesi duymak istemiyorum der hale geldim ama 10 güne geçiyor merak etmeyin

Bu arada bir tanıdığın kızı 2 yaşında deli gibi korkuyor ağlama krizine giriyor dede görünce, acaba ona da mı biri sakallı dede gelir seni yer falan diye korkuttu ya

Bakım işlerini anne babasına bırakın yeğenlerin, görüldüğü üzere bizim faydamız değil zararımız dokunuyor sadece

Bende sakin cevap veremiycem bir anne olarak.. bikaç gün uyumayıverseydiniz.. yerini yadırgıyor belki de çocuk.. uyandığında güzelce izah edin de korkmasın daha fazla kuzum.. gerçi bu defa da yalan söylediğinizi itiraf edip yine kötü örnek olucaksınız.. aahh ne diyim çok sinirlendim..

Sizin rüyanıza girsin o sakallı dedeler bi güzelde korkutsun.. Nasıl oluyormuş görün. Çok sinirlendim. Sakın bidaha yapmayın sakın.

Çocuk bunu unutmaz muhtemelen tekrar soracak güzel bir dille açıklayın ve hata yaptığınızı kabul edin özür dileyin ondan, o yaşlarda bir kızım var zaten bu yaşlarda karanlıktan, anlamsız seslerden, odalara yalnız gitmekten korktukları yaşlar, bir daha yapmayın böyle bir şey çocukta kötü izler bırakır ve daha sonra farklı sorunlarla karşınıza çıkar ( yatak ıslatma, konuşma bozukluğu, kendine yada çevresine zarar verme gibi.. Yada farklı şeyler)

Bence de hatalı davranmışsınız ama bir daha yapmayacağınızı kesin gibi görüyorum. Birazdan uyandığı gibi de ki biliyor musun dün gece beni çok yorup üzdüğün için uyu diye yalan söyledim. Öyle bir sey yok.Yalan çok ayıp bir davranış ve ben çok ayıp ettim. Özür dilerim bir daha yalan sözler söylemeyeceğim. Sen de sakın yalan söyleme olur mu benim gibi hata yapma. Böylelikle çocuk söylediğiniz lafı değil de yalanın ne kadar kötü olduğunu öğrenmiş olur. Gece uyumaya giderken olur da tekrar ederse sakin kalıp öyle bir şey olmadığını tekrar söyleyin artık güven verecek şekilde konuşun.

Eğer yanında olsam seni tokatlardım böyle yanakların kızarıncaya kadar!!!!aferin daha o çocuk bunu asla unutmaz hadi bundan sonra da onunla uğraşırsın yazık , annesi nerede anlar bari de şala yaptık sana felan deyin

PSikolojik sorunların mı var senin ? O çocukta nasıl bi travma yarattın acaba ? Nasıl izler bırakacaksın onda ? Git tedavi ol. Daha çok şey derdim sana ama yasak..
Tedavi olmadanda sakın çocuk sahibi olma.

Bir evladim var. Dusundum ayni seyi kardesim yapsa cocugumun uyurken o psikolojisini gorsem -ki kesinlikle uyku sorunu bas gosterecek gercegi soyleseniz bile kardesimi mafederdim.

Çocuk tecrübesi olmayan insanların yapacağı hatalar bunlar. Herkes hamileyken cocuk gelisimi cocuk bakımı hakkında kitaplar okudugu ya da az buçuk biseyler arastirdigi için hu durumun vehametinin farkında. Ama konu sahibinden aynı düşünceyi beklemek hata olur, çünkü o konuyla ilgili bir arastırmasi yahut tecrübesi yok.

Kendi çocuğu olsaydı elbette aynı hatayı yapmazdı. Çünkü cocuk dogana kadar zaten gerekli arastırmayı yapıp, az biraz bilgi sahibi olurdu.

Konu sahibi siz de bu durumu nasıl düzelteceginizi iyice bir arastirin. Sabah doğrusunu söylemek olabilir, yalan söyledigim icin ozur dilerim bir daha yapmıycam cok utanıyorum kendimi affettirmek icin snei parka götürmemi ister misin vs tarzı cümleler olabilir. Ama bir arastırın internetten.

1 seferlik bir sey olacağını düşünmüyorum ben de, ama belli olmaz tabi sansa bırakmamak lazim

yazın bu sıcakta ne uyuması ayrıca yaa bızım burda bacak kadar cocuklar gece seslerını duyuyorum çogu uyumuyor zaten annesınden nıye o kadar uzak kaldı ayrıca suç annesınde kendı nerede kı çocuk yetiştirmekte cahıl birine bırakıyo , bende anlamam mesela ablam bana çocugunu bıraksa ve ben yanlış bişeyler yapsam bırakmasaydın kızım derım cunku anlamıyorum.

sayenızde tum sakallı kısılerden korkacak
nasıl bı yanlıs yapmıssınız sız oyle ya
bencede rahat uyumamalısınız...
bunun cocuk bakmayı bılmek veya bılmemekle alakası yok
kendı keyfını rahatını dusunen bı ınsanın o anlık kurtulusu
bıraktıgı hasarı bı bılsen...

Sevmesi güzel de bakması çok zormuş, özellikle uyuturken
Anne babası tatile gitti 5 günlüğüne, iş başa kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…