- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
umarım unutur. en azından benim tarafımdan bi daha tekrarı olmucak. teşekkür ederim
Ben de senin gibi karşı taraf zaten pişmanken, hatasının farkındayken üstüne üstüne gidenlerden nefret ediyorum.
Eğer yanında olsam seni tokatlardım böyle yanakların kızarıncaya kadar!!!!aferin daha o çocuk bunu asla unutmaz hadi bundan sonra da onunla uğraşırsın yazık , annesi nerede anlar bari de şala yaptık sana felan deyinİyi geceler kızlar. 3 gündür yeğenim bizde kalıyo, 4 yaşında. 2 gecedir o kadar zorluk yaşattı ki uyurken çocuklardan soğudum o derece. Meğer çocuk büyütmek ne zormuş, annelik ne kutsalmış. Ah ah.
Her neyse bugün artık dayanamadım "uyu yoksa seni sakallı dede gelip götürür" tarzı yalanlar söyledim. "Hani hani sesi yok" diyince de görmez yerinden sesler çıkardım.
O korkuyla hemen yatıp saniyeler içinde uyudu ama yüzündeki o korkuyu görmeliydiniz. O uyudu ama ben artık sabahlıcam galiba çünkü içime dert oldu. Çok pişman oldum ağlayasım geliyo o suratını hatırladıkçaPaylaşmak istedim, bi daha asla yapmam kıyamam canım benim ya
Bir yeğen sendromu da sizde demekben de eşimin yeğeniyle 3 gün geçirdim ve 3. günün sonunda bir daha çocuk sesi duymak istemiyorum der hale geldim ama 10 güne geçiyor merak etmeyin
Bu arada bir tanıdığın kızı 2 yaşında deli gibi korkuyor ağlama krizine giriyor dede görünce, acaba ona da mı biri sakallı dede gelir seni yer falan diye korkuttu ya
Bakım işlerini anne babasına bırakın yeğenlerin, görüldüğü üzere bizim faydamız değil zararımız dokunuyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?