Korkuyorum..Annelik Buymuş Demek...

aslında yaradana şükretmemiz gerektiğini,
hayatta nelerin yaşanabileceğini görüyoruz etrafa 'ALICI' gözle bakınca.
bunlar hayatın gerçekleri ve hepsine hazır olmak gerekiyor..
belkide onun tohumlarıdır...kader.
Allah tabi sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar versin.
fakat akside imtihan.
bu imtihandan korkuyoruz sanırım,atlatamamaktan...
garip bi psikoloji..hamilelikle beraber dedikleriniz gibi daha da artıyor.

bayılıyorum anneniz gibi güçlü kadınlara.
eşimin yengeside eşini kaybetmiş 4 sene evvel.
2 çocuğuna o kadar sıkı sarılmış ki...
ilişkileri beni benden alıyor desem yeridir,özellikle kızıyla bağı bambaşka.
demek Rabbim onun gücünüde veriyor.
çok şanslısınız..
anneliği içimde hissediyorum,bu bambaşka bişey,
anne olmadan anlaşılmıyormuş.
insan daha hassas oluyor etrafındaki olaylara,fevriliği,sivriğiliği köreliyor adeta...
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu..
tek tedirgin olduğum acaba fazla mı düşüncelere dalıyorum,diğer anneler nasıl...
bunu çok merak etmiştim.

kızlar emin olun her annede vardır bu. ama biraz araştırırsanız normalde sizde böyle ya da benzer, bundan daha az ama yine aynı şeyler varsa hamilelikten çocuktan önce. bu anksiyete diye rahatsızlık bende çocuk yok evli bile değilim ama bu hastalık olduğu için sizin gibi çok düşünüyorum mesela

anneler ayaklarınızın altı cennetlik biliyo musunuz?

Rabbim sen ve senin gibi düşünen bütün annelere ve babalara evlatarıyla yaşayacakları hayırlı ömürler nasip etsin inşallah...

öncedende böyleydim demişsin bence hormanlarının da katkısı vardır ann değilim bu arada

ama inşallah senin gibi düşünen multu bi anne olurum

Esimi kaybetme korkusu hatta ise gidiyor esim okadar icleniyorumki Rabbim acisini vermein bana, ya cocuklarima bisey olursa ya bana bisey olursa buyuduklerini goremezsem, hep dualarim bunlar uzerine Allah im beni ve esimi cocuklarimizla cocuklarimizida bizimle imtihan etme, hep dua ediyorum.
17 yildir anksiyete bozuklugum var, nasil kaygilarim vwr anlatsam buralara sigmaz.
Kuzularim 2 yasindalar bana yada edime bisey olursa nolurlar dusuncesi ne kotu bir his, tarif bile edemiyorum. Kansizligim vardi b12 im de dusmustu ilaclari kullaninca sinirlerimde toparlanmisti biraz ama 10 gundur gene manyaklastim sanki.
Hem annelik hemde kaygi bozuklugunuz var sanirim.
Anne olunca insan tabi devamli endise icinde oluyir ama bizim gibi degiller, tamam bende tevekkul ediyorum ama kendimi rahatlatamiyorum bi turlu neden cunku kaygi bozuklug olan, pani, evhamli biriyim.
Allah cumlemize sifa versin, eslerimize bize cocuklarimiza saglikli huzurlu mutlu uzun omurler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…