Korkuyorum

daha kanlı canlı görmeden etmeden canım, bitanem demesi, bikinili fotoğraflara laf etmesi her ne kadar kıskançık adı altında olsa da... başkalarına anlatma planları falan. bunlar bana bayağı yapmacık geldi ve saçma buluyorum. görmeden etmeden dokunmadan bir erkek bana böyle şeyler yapsa arkama bakmadan kaçarım, neden?

çünkü samimiyetsiz gelir.
çünkü internetteki diğer kızlara da aynı şeyi yaptığını düşünürüm. kişi kendisinin aynasıdır.

bi de neden siz hep akrabalarınızla takılıyorsunuz ya da öyle denk geliyor ki? dünyada erkek mi kalmadı da akraba yani? bu zaten kafadan ters, neden ters, uzak akraba bile olsa aranız bozulsa, kötü birşey yaşasanız ya bütün sülale duyabilir en basitinden. neden hep akraba? ben uğraşsam, çabalasam akrabamla aramda böyle birşey olmaz, denk gelmez, çok kapalı, sınırlı bir çevredesiniz herhalde, anlamadım o kısmı.

bir de öyle ortamlara kendini atan insanların geneli yokluk içindedir, başka arayışlara girmiştir. bi gireyim bakayım neymiş bu zımbırtı diye giren insan sayısı çok az yani aslında. bu genelde kadınlardan çıkıyor, erkekler yüzde 95 ihtimalle orada bir sürü kızla iletişim kuruyor. zamanında ben de takılıyordum öyle yerlere ve başka şeyler peşindeydim, amacım can sıkıntısı değildi. yani neymiş bu ortam diye bakmadım, öyle diyeyim. evet bi can sıkıntım vardı ama ben takılacak birilerini arıyordum. bu niyetle girmiştim bayağı uzun zaman önce ama. bir sürü erkek yazmıştı daha resim bile koymadan. sonra hiçbiri kafama uymadı ben de girmeyi bıraktım ama niyetim masum değildi, onu söylüyorum. kişi kendinin aynasıdır derken boşa söylemedim yani, o nedenle bu çocuğun o ortamda olması bana başka bişey düşündürdü.

Henuz yuzyuze bile tanismamissiniz, uc ay sonra siteye girdiginizde hala orada oldugunu gorup de tekrar konusmaniz baslamis, nasil tanistiginizla ilgili yalan soylemeyi planliyorsunuz, ustune bir de akrabaniz. Bircok sebep var.En onemlisi de guvenebilecek misiniz? Yine sonucta sizin karariniz, biz sadece yorum yapip farkli bakis acilariyla da bakmaniz icin yaziyoruz. Yine de yanlis anlamayin birkac arkadasimdan internetten tanisma durumlarinda cok kotu orneklerle cok karsilastigim icin arkadaslik sitelerine karsi hep supheyle yaklasiyorum.

iyi yönden bakıyorum şuan.

daha kanlı canlı görmeden etmeden canım, bitanem demesi, bikinili fotoğraflara laf etmesi her ne kadar kıskançık adı altında olsa da... başkalarına anlatma planları falan. bunlar bana bayağı yapmacık geldi ve saçma buluyorum. görmeden etmeden dokunmadan bir erkek bana böyle şeyler yapsa arkama bakmadan kaçarım, neden?

çünkü samimiyetsiz gelir.
çünkü internetteki diğer kızlara da aynı şeyi yaptığını düşünürüm. kişi kendisinin aynasıdır.

bi de neden siz hep akrabalarınızla takılıyorsunuz ya da öyle denk geliyor ki? dünyada erkek mi kalmadı da akraba yani? bu zaten kafadan ters, neden ters, uzak akraba bile olsa aranız bozulsa, kötü birşey yaşasanız ya bütün sülale duyabilir en basitinden. neden hep akraba? ben uğraşsam, çabalasam akrabamla aramda böyle birşey olmaz, denk gelmez, çok kapalı, sınırlı bir çevredesiniz herhalde, anlamadım o kısmı.

akraba tamamen tesadüf geldi ki ben akrabalarımı tanımayan pek içlerine girmeyen biriyim bu kişi çok yakın akrabam değil sadece halası bizim sülalede gelinmiş ki tanımıyorum bile halasını. aksine çok geniş bir çevrem vs vardır editörlük yapıyorum yazarlar şairler yayınevleri okurlar vs derken

Bundan 3-4 ay önce bir arkadaşlık sitesine sırf canım sıkıldığı için üye oldum. Biri yazdı ve konuşmanın sonunda numaramı istedi tersledim bağırdım çağırdım ve çıktım derken geçtiğimiz günlerde can sıkıntısından tekrar girdim o siteye. 3-4 aydan beri girmiyordum.

Sonra o kişi ile tekrar konuşmaya başladık. Numaramı istedi yine ve içimdeki bir ses ver dedi. Verdim, whatsapp dan yazmaya başladı resmini görmüştüm ancak yine resim vs attı. Bende üzerimde memleketim olan ilin simgesinin bulundğu bir tişört giydim.

Oralı olup olmadığımı sordu. baba tarafımın oralı olduğunu söyledim. Neresi dedi tam yeri söylememek için ilçesinin adını verdim. Bana direk 2 köy ismi söyledi. X'mi Y 'mi dedi. Ve bende ikinci söylediği köy olduğunu söyledim.

Kader mi tesadüf mü desem bilmiyorum o köyden şu sülalenin oğluyum ben dedi. Kısacası aynı köylüyüz. Belki çok çok uzaktan akrabalığımız vardır bilmiyorum.(Daha önce akrabam olan biri ile konuşmuştum ancak ne istediğini bilmeyen 2 günde 90 derece değişen biriydi.Olmadı, bir şeyler başlamadan bitti.)

Şuan kendisi il dışında olduğu için en kısa zamanda görüşme planları yapıyoruz. Beni beğendiğini, şimdiden kıskanmaya başladığını söyleyen biri var karşımda. Sosyal medya hesaplarımda ki bikinili resimlerim için kıskandım ben onları diye dile getirmesi vs.

Gün içinde sıklıkla mesajlaşmalar, genelde işe gittiği için benim o saatte uyuduğumu bildiği halde uyanır uyanmaz mesaj atmalar oluyor aramızda.

İlk defa görüntülü olarak konuşup birbirimizi bir nevi canlıda olsa görmüş olduk. Karşımda heyecanlanıp saçmaladı hatta.

Şimdi gelelim asıl konuya. Daha önce başımdan benzeri bir olay geçtiği için tekrarını yaşamaktan ölesiye korkuyorum. Hani benzer şeyler olacak da hayal kırıklığı yaşayacağım diye. Bu yüzden onun bitanem, canım vs söylemlerine genelde ismi ile hitap edip odunsu davranıyorum . Ama dediğim gibi korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan .

Diğer yandan tanıştığımız ortam belli. Soran olursa oturup bir tanışma senaryosu bulmamız gerek diyor kendisi. Cidden de şu arkadaşlık sitesinden tanıştık diyemeyiz kimseye ama bildiğimiz romanlara konu olacak bir tanışma şekli de bizimkisi.
Romanlara konu olacak bi tanisma şekli de bizimkisi" derken?

akıllanacak bir şey yok görüştük oturduk konuştuk saatlerce

en fazla iki hafta veriyorum, kızlar bu adam değişti diye tekrar konu açman için. şimdi hiç yorulma istersen ben mesaj atayım mı lütfen konumu kapatır mısınız diye?

sıradan bir elif konusu nasıl ilerler:
-bir adam var beni kıskanıyor bana kesin aşık. aşık değilmiş kızlar, kandırıldım.

en fazla iki hafta veriyorum, kızlar bu adam değişti diye tekrar konu açman için. şimdi hiç yorulma istersen ben mesaj atayım mı lütfen konumu kapatır mısınız diye?

sıradan bir elif konusu nasıl ilerler:
-bir adam var beni kıskanıyor bana kesin aşık. aşık değilmiş kızlar, kandırıldım.
birbirmize aşığız demiyorum sadece şuan birbirmizi tanıma aşamasındayız. ki değişeceğini sanmıyorum aramızdaki elektrik gayet güzel

birbirmize aşığız demiyorum sadece şuan birbirmizi tanıma aşamasındayız. ki değişeceğini sanmıyorum aramızdaki elektrik gayet güzel
Bunu kastediyo iste "kesin bana aşık" diyorsun derken.. Hemen emin olman, 2 gunde "elektrik gayet guzel" demen, bi havalara girmen, kapilman, en sonunda da husrara ugraman.. Illa "bana aşık" demen gerekmiyor, bunlar da ayni kapiya cikiyor zaten..

Bunu kastediyo iste "kesin bana aşık" derken.. Hemen emin olman, 2 gunde "elektrik gayet guzel" demen, bi havalara girmen, kapilman, en sonunda da husrara ugraman.. Illa "bana aşık" demen gerekmiyor, bunlar da ayni kapiya cikiyor zaten..

kesinlikle öyle. bir de her şeyde bir kader bir mucize arama çabası.. şimdiden romanlara aday etmiş bile tanışmalarını.

kesinlikle öyle. bir de her şeyde bir kader bir mucize arama çabası.. şimdiden romanlara aday etmiş bile tanışmalarını.
Her zaman bunu yapıyor.. Filmlerdeki gibi bi hikaye olusturuyor kafasinda ve tanistigi ve etkilendiği an o kisiyi ve kendini hikayenin başrolüne koyuyor, sonuc: hüsran..
Insan elbette sevmek sevilmek ister, filmlerdeki gibi bi aşk hikayesi bile ister belki ama her seferinde de bu kadar koşa koşa gidip, kendince her şeyden bi mana cikarip yüzyılın aşkı ilan etmez.. Oyle bisey yapmiyorum diyecek muhtemelen ama burda az cok taniyoruz artik birbirimizi..

aile yapılarımızın yaşadığımız çevrelerin bir olması vs
Kuzenlerimden bile hic bi sekilde kafa yapimin uymadiklari var, neden kuzeni ornek veriyorum, hepsiyle baya baya kan bagimiz var, cok yakin oturuyoruz bi coguyla, aile yapilarimiz neredeyse ayni ama bazilariyla ayni ortamda olmak bile boguyor zaman zaman..
Yani kafa yapisi filan oyle iki gunde, hele chatle, mesajla anlasilmaz, anlasilamaz..
Neyse, sen sana kuru muhalefet olmaya calistigimizi dusunup tepki gostermeye, konularini kapattirmaya devam et..

Kuzenlerimden bile hic bi sekilde kafa yapimin uymadiklari var, neden kuzeni ornek veriyorum, hepsiyle baya baya kan bagimiz var, cok yakin oturuyoruz bi coguyla, aile yapilarimiz neredeyse ayni ama bazilariyla ayni ortamda olmak bile boguyor zaman zaman..
Yani kafa yapisi filan oyle chatle, mesajla, iki gunde anlasilmaz, anlasilamaz..
Neyse, sen sana kuru muhalefet olmaya calistigimizi dusunup tepki gostermeye, konularini kapattirmaya devam et..

mesajla kalan biri değil kendisi görüşüp sohbet etme vs

Back
X