KORKUYORUM

Dadlimidadli

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
109
180
18
33
merhaba arkadaşlar. Ikiz Bebeklerim var emziriyorum daha cok küçükler.
Uzun bir süre gebelik istemiyorduk. Ve prezervatifle korunuyorduk.
Malesef en son birlikteliğimizde prezervatif ya yirtildi ya da başında yirtikti biz farketmedik.

Hamile kalmaktan cok korkuyorum.

Son düzenleme:
Daha garantili bir korunma yöntemi tercih edin bence. Hemen hamile kalacaksınız diye de bir şey yok. Adetiniz gecikirse bir test yapın.

Yumurtlama döneminde oldu birliktelik
O hiç belli olmuyor ama. Biz eşimle yumurtlama gününde birlikte olduğumuzda hamile kalmadım, alakasız bir günde kaldım. Belli olmaz. İllaki tutacak diye bir şey yok. Kendinizi strese sokmayın. Bu kadar ciddi korkuyorsanız da daha ciddi korunun. Ben yeni evliyken çocuk hiç istemiyordum. Hem aylık iğne oluyordum, hem eşim korunuyordu. Eşim korunmuyorsa nolur nolmaz diye içime boşalmıyordu. Yani tedbirsiz yapmayın kesinlikle istemiyorsanız. Hiç belli olmaz bu iş çünkü. Bir anda tutuverir.

başlığı görünce -bir de büyük harflerle- sapığın biri peşinize takıldı sandım.
burdaki gebe kalamayan arkadaşlar da biliyorlardır öyle hemen gol olur mu yahu.
amacım duyar kasmak değil ama abartmayın yani KORKUYORUM falan

olmadı ertesi gün hapı alın çaresi var sonuçta

hayırlısı.

Eşim başka birini aldı eliyle yirtmaya çalıştı uğraştı uğraştı yirtilmasi imkansiz diyor. Başında yirtikti büyük ihtimal
Valla o zaman tam davalık
En azından gelecek bebeğin liseye kadarki masrafı kadar tazminat ödesin bu marka

5 gün canlı kalabiliyor içeride ondan olabilir.

Konu sahibi olursan da aldırırsın yetemem diyorsan. Dinen bile hakkın var o durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…