- 10 Aralık 2019
- 109
- 180
- 18
- 33
- Konu Sahibi Dadlimidadli
-
Neyi?Dava edin
Prezervatif markasını
Daha garantili bir korunma yöntemi tercih edin bence. Hemen hamile kalacaksınız diye de bir şey yok. Adetiniz gecikirse bir test yapın.
Eşim başka birini aldı eliyle yirtmaya çalıştı uğraştı uğraştı yirtilmasi imkansiz diyor. Başında yirtikti büyük ihtimalPrezervatif markasını
Müthiş fikirPrezervatif markasını
O hiç belli olmuyor ama. Biz eşimle yumurtlama gününde birlikte olduğumuzda hamile kalmadım, alakasız bir günde kaldım. Belli olmaz. İllaki tutacak diye bir şey yok. Kendinizi strese sokmayın. Bu kadar ciddi korkuyorsanız da daha ciddi korunun. Ben yeni evliyken çocuk hiç istemiyordum. Hem aylık iğne oluyordum, hem eşim korunuyordu. Eşim korunmuyorsa nolur nolmaz diye içime boşalmıyordu. Yani tedbirsiz yapmayın kesinlikle istemiyorsanız. Hiç belli olmaz bu iş çünkü. Bir anda tutuverir.Yumurtlama döneminde oldu birliktelik
Valla o zaman tam davalıkEşim başka birini aldı eliyle yirtmaya çalıştı uğraştı uğraştı yirtilmasi imkansiz diyor. Başında yirtikti büyük ihtimal
O hiç belli olmuyor ama. Biz eşimle yumurtlama gününde birlikte olduğumuzda hamile kalmadım, alakasız bir günde kaldım. Belli olmaz. İllaki tutacak diye bir şey yok. Kendinizi strese sokmayın. Bu kadar ciddi korkuyorsanız da daha ciddi korunun. Ben yeni evliyken çocuk hiç istemiyordum. Hem aylık iğne oluyordum, hem eşim korunuyordu. Eşim korunmuyorsa nolur nolmaz diye içime boşalmıyordu. Yani tedbirsiz yapmayın kesinlikle istemiyorsanız. Hiç belli olmaz bu iş çünkü. Bir anda tutuverir.
Ayy keske ne var sanki öyle bir sey olsa. Dünyaya haber olurum kiz. Utancımdan dava acamam ki ben . En azindan bakici tutardimValla o zaman tam davalık
En azından gelecek bebeğin liseye kadarki masrafı kadar tazminat ödesin bu marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?