- 26 Ekim 2018
- 239
- 234
- 23
- Konu Sahibi duygusalzezecik
-
İnsülin şeker için gitmem lazımdı insülin direncim varda ne durumda onu bilmiyorum o yüzden gideceğim karar veremedimAciliyeti olan bir durum değilse iptal edin.
Valla çok ciddi olduğunu düşünmediğim hiçbir rahatsızlık için hastaneye uğramıyorum şu ara. Misal geçen hafta büyük kızım için tahlil yaptırmamız gerekiyordu, mecbur gittik. Geçtiğimiz cumartesi küçük kızımın rutin kontrolleri ve özel aşısı yapılacaktı ama bu aşı 18. ayına kadar yaptırılabiliyormuş. O yüzde götürmedim.İnsülin şeker için gitmem lazımdı insülin direncim varda ne durumda onu bilmiyorum o yüzden gideceğim karar veremedim
Acil bisey değilse etmelisinizSelam nasılsınız? umarım ülkemiz bu durumu atlatır bir an öncekonuya geçersem yarına randevum var dahileye bölümünden, corona haberlerinden sonra iptal mi etsem dedim bilemedim ben, ya siz olsanız ne yapardınız?
benimde bu ay tiroit degeri insulim direnci ve boyun lenf bezlerim icin kontrolum vardi erteledim zaten hacettepede poliklinik calismalarini durdurdu cok acil degilse sizde gitmeyin.İnsülin şeker için gitmem lazımdı insülin direncim varda ne durumda onu bilmiyorum o yüzden gideceğim karar veremedim
Selam nasılsınız? umarım ülkemiz bu durumu atlatır bir an öncekonuya geçersem yarına randevum var dahileye bölümünden, corona haberlerinden sonra iptal mi etsem dedim bilemedim ben, ya siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?