Korkuyorum

duygusalzezecik

sabır, tevekkül...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
239
234
23
Selam nasılsınız? umarım ülkemiz bu durumu atlatır bir an önce konuya geçersem yarına randevum var dahileye bölümünden, corona haberlerinden sonra iptal mi etsem dedim bilemedim ben, ya siz olsanız ne yapardınız?

İnsülin şeker için gitmem lazımdı insülin direncim varda ne durumda onu bilmiyorum o yüzden gideceğim karar veremedim
Valla çok ciddi olduğunu düşünmediğim hiçbir rahatsızlık için hastaneye uğramıyorum şu ara. Misal geçen hafta büyük kızım için tahlil yaptırmamız gerekiyordu, mecbur gittik. Geçtiğimiz cumartesi küçük kızımın rutin kontrolleri ve özel aşısı yapılacaktı ama bu aşı 18. ayına kadar yaptırılabiliyormuş. O yüzde götürmedim.

Ben yazarken siz yukarıdaki cevabı yazmışsınız. İnsülin direncinde belli bir düzende beslenmeniz gerekiyor yanılmıyorsam. Yani beslenmenize dikkat edip, birkaç hafta sonra gitmeyi düşünebilirsiniz.

Ölüm kalımlık acil bir mesela değilse gitmeyin, erteleyin.

Çok ciddi yada gerekli olmadıkça gitmeyin. Örneğin ben ilacımı yazdırmak zorundayım ve bunun için kan vermem gerekiyor. Sizin de böyle bir durumunuz var ise tedbiri bırakmadan gidebilirsiniz elbette.

Benim acil bir durum olduğu için geçen hafta gitmek zorunda kaldım hastahaneye, toplasanız belki bir saat kaldım, ama çok rahatsız oldum. Eve geldiğimde kıyafetlerimi yattığım odaya bile sokmadım. Duş aldım, tuzlu suyla gargara yaptım.
Annem takıntılı olduğumu düşünüyor.
Acil bir durum değilse, kesinlikle gitmenizi önermiyorum.

Ben maske takıyorum, benim de yarın özelde diş dikişlerim alınacak gideceğim mecburen, PTT ye gitmem gerek önce oraya da gideceğim, çarşamba günü emlakçı emlakçı gezip ev bakmamız gerek, taşınma işimiz var, lazerim var varda var ne yapacağız bilmiyorum, çarşamba Cumhurbaşkanı açıklama yapacakmış belki sokağa çıkma yasağı gelir :/

Bireysel bir durum değil. Toplum için acil durumu olmayanlar hastaneye gitmemeli.
Acil bir durum değilse evlerden çıkılmamalı. Hastaneye hele hiç gidilmemeli.
Gitmemelisiniz. Bir ay sonra gidebilirsiniz

Gerçekten bu durumu önemseyip stres yapıyorsanız stres anında insülin direnci bile doğru sonuç vermez diye düşünüyorum. Boşuna yaptırmayın.

İnsülin direnci acil bir durum değil yemenize içmenize dikkat edin sonra gidin bence. En en riskli yer hastaneler ve fazlalık etmemeliyiz ben iptal ettim

İnsülin şeker için gitmem lazımdı insülin direncim varda ne durumda onu bilmiyorum o yüzden gideceğim karar veremedim
benimde bu ay tiroit degeri insulim direnci ve boyun lenf bezlerim icin kontrolum vardi erteledim zaten hacettepede poliklinik calismalarini durdurdu cok acil degilse sizde gitmeyin.

Haftaya cok da ciddi olmayan bir durum icin uzman doktor randevum vardi ama bana temmuza ertelediklerine dair bir mesaj geldi bugun. Hastaneleri olabildigince bos tutmaya calisiyorlar. Ben yurtdisinda yasiyorum ama Turkiye'de boyle bir durum yoksa kendinizin gitmemesi gerekir diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…