• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KORKUYORUM:(

Hata yaptım!!! Zamanı geri alamıyorum. Evlenmedim. Çocuğum yok. Yalnız hissediyorum.
Evlenmemiş olmak mı hata öyle düşünmeyin evli olup pişman olan çok insan var bence yalnız olmak en büyük özgürlük kendinizi bunun için kötü hissetmeyin lütfen şartlarınızı bilmiyorum ama ekonomik gücünüz varsa hayatın tadını çıkarmaya bakın.

Hata yaptım!!! Zamanı geri alamıyorum. Evlenmedim. Çocuğum yok. Yalnız hissediyorum.
Hata değil bu hayat :) onlarca insan da evlendiğine pişman :) sizin hayat yolunuz da evlilikten uzakta ilerlemiş. Yalnız hissetmekte çok haklısınız. Bunu nasıl değiştirebiliriz? Hayatınıza uygun birini almak için hiç bir zaman geç değil. Ama bunu ister misiniz? Ya da yarenlik ihtiyacınızı gidermek için yeni arkadaşlıklar kurmayı, biraz ortamınızı değiştirmeyi ya da bir hayvan sahiplenmeyi düşünür müsünüz?

Zamanında reddettiğiniz biri yüzünden mi pişmanlığınız yoksa evliliği hiç düşünmediğinizden mi ?
Çocuk konusunda geç kalınabilir ama evlilik konusunda hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsınız. Kendinizi üzmeyin.

Bu duygularınız gayet normal, evlilik için geç bir yaş değil, gönlünüze göre hayırlı biri karşınıza çıkar umarım.. hata yapmadınız ama, biraz da kader bu.

Çocuğu bilemem yaşınızı bilmiyorum ama evliliğin belli bir yaşı yok.Benim 85 yaşındaki kayınpederim bile eş istiyor 😅 Allah gönlünüze göre versin.

Evliliklerin de çoğu mutsuz ki boşanma oranı yüzde otuzu aşıyor. Bir o kadar da boşanamayan var. Yalnız kalmaktan kaçmak yerine onunla yaşamayı öğrenmek gerekiyor. Biz mutsuzuz hiç değilse kendi yüzümüzden. Ya başkalarıyla beraber istemediğimiz bir hayatın içinde olsaydık? Bu daha zor

İyiki varsınız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kalbiniz , hayatınız güzelliklerle dolup taşsın . İçim biraz daha rahatladı. Yaşım 42. Pişmanım zamanında hiç evliliği düşünmedim. Sorumluluk alamadım. şimdi ise bu kararımdan dolayı pişmanım. Sevmek ve evlenmek ve doğal getirisi olan bir çocuktan çok uzağım. Üzülüyorum yaşıtlarımda kimse kalmadı tanışabileceğim. Tanış evlen bitti yani. Bu konu üzerine destan yazabilirim. Hepinizi derdimle üzdüm. Sevilmeye layık insanlar. Allah sayınızı artırsın. Öpüyorum beni teselli eden yüreklerinizden😢

80 yaşında değilsiniz sonuçta. Sanki hayatınız bitmiş gibi konuşmayın. Ayrıca ruhsal planınızda evlilik ve çocuk varsa, siz istemeseniz de gelirler merak etmeyin.

Not: Evli ve çocuklular mutluluktan uçmuyor, hepsi anahtar kilit bir evlilik içinde değil, çocukların da çoğu zamane olduğu için durumlar ortada. Nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun inşallah diyelim.

Bacım hiçbir şey için geç değil doğru birini bul evlen bende keşke bekar kalsaydım diye sizlaniyorum bazen😂ama o artık mümkün değil iste
Şu tür yorumları asla anlamıyorum. Neden mümkün değil mesela??? Mutsuz olduğun evliliği bile bekarlığa tercih eden biri olarak bu yorum çok garip değil mi?

Şu tür yorumları asla anlamıyorum. Neden mümkün değil mesela??? Mutsuz olduğun evliliği bile bekarlığa tercih eden biri olarak bu yorum çok garip değil mi?
Ben mutsuz bir evlilik yürütmüyorum şükürler olsun Rabbıme evet bazen ah bekar olsaydım diyebiliyorum evlilik her yaşta yapılabilir demek istedim bayan arkadaşa ve bence boşaninca bekar olunmuyor evliliğin farklı bir tadı var bekarlığin farklı bir tadı Rabbım doğru zamanda doğru kişilerle yol yürümeyi nasip eylesin isteyen herkese🌸

Back
X