Aytencim sen kararını vermişsin ama bunu bidaha yaşayacaksın emin ol benim eniştem ablamı kaç kez netten aldattı etraftan arkadşlarından duydu yazışmalarını okudu teline çekilen mesajı okudu kızı aradı konuştu neler yapmadıki 9 yıllık evliler ve taa evliliğin ilk yıllarında başladı ablam eniştemin ailesiyle konuştu eniştemin babası çok kızdı ona ablam 1 hafta annemlerde kaldı boşanma davası bile açacaktı eniştem yalvar yakar ağlaya sızlaya ablamı ikna etti sonuç ne oldu herşey unutuldu eniştem tekrar başladı bir erkek bir kere eşini aldatırsa onun devamı gelir hadi 1 sene yapmadı ama iyice unutulduktan sonra tekrar güven kazanıldıktan tekrar yapılıyo inş böle olmaz bundan sonra mutlu olursunuz eşinde gerçekten hatasını anlamış olsun sana böle bişi yapmasın
Aytencim sen kararını vermişsin ama bunu bidaha yaşayacaksın emin ol benim eniştem ablamı kaç kez netten aldattı etraftan arkadşlarından duydu yazışmalarını okudu teline çekilen mesajı okudu kızı aradı konuştu neler yapmadıki 9 yıllık evliler ve taa evliliğin ilk yıllarında başladı ablam eniştemin ailesiyle konuştu eniştemin babası çok kızdı ona ablam 1 hafta annemlerde kaldı boşanma davası bile açacaktı eniştem yalvar yakar ağlaya sızlaya ablamı ikna etti sonuç ne oldu herşey unutuldu eniştem tekrar başladı bir erkek bir kere eşini aldatırsa onun devamı gelir hadi 1 sene yapmadı ama iyice unutulduktan sonra tekrar güven kazanıldıktan tekrar yapılıyo inş böle olmaz bundan sonra mutlu olursunuz eşinde gerçekten hatasını anlamış olsun sana böle bişi yapmasın
arkadaşım kızla bile görüşeceklerdi eniştemin ağzından ben konuştum kızla eniştemin şifresini kırmıştım çünkü çok fenayımdır sonra mesajlarını okuduk kız çıldırt beni aşkım hoşuma gidiyo gene sessizde demi telefonun yazmış yani kızda aslında biliyo ablama kocana sahip çıksaydın dedi halbuki ablamda elinden geleni yapar yani dırdır edende biri değil hatta bu olay yüzünden eniştemden dayak bile yedi genede söz verdi yeminler etti hatta çocuklarının üzerine ama yok ona alıştımı insan devamıda geliyo ben çok duydum şahit oldum bu bölemuhtemelen gercekten aldatmıyordu
sadece chatlıyor olabilir sanal bile değil eglenmek ıcın yapıyor olabilir,
ben kabul ettıgım ıcın soylemıyorum sadece eglence aranıyor yoksa bulusup atdatmak ıstedıgını sanmıyorum ben eşinin tavırlarına bakılırsa.
ayy tatlım inş akıllanmıştır senide üzmez bidaha hadi hayırlısı ama bidaha olursa asla taviz verme asla hemde:çok üzgünüm:
offf hadi yaa canım
inşALLAH bidaha yapmaz
inanmak güvenmek istiyorum sonkez
ama bidaha yapmaması için elimden geleni yapıcam
boş bırakmam aslaa gözüm üstünde bundan sonra ...
:1ninca:
ne çekiyorsak işe yaramaz adamları sevmekten çekmiyor muyuz?!
kalpsiz ya da taş kalpli olmak elimde olsaydı öyle olurdum.
bir video hatırlıyorum, videoda bir erkek konuşuyor, galiba psikolog gibi birşeydi. aynen şöyle dediğini hatırlıyorum:
"bir erkek aldatırsa ondan ayrılın ki sizden sonraki kadını aldatmasın, yoksa affedilen erkek muhakkak tekrar aldatır"
bazen düşünüyorum acaba hata erkeklerde değil de, o erkeklerle (hala) evli olan biz kadınlarda mı?!
not: çok sinirli olduğum için böyle yazdım, belki sakin olsam farklı düşünürdüm.
ne çekiyorsak işe yaramaz adamları sevmekten çekmiyor muyuz?!
kalpsiz ya da taş kalpli olmak elimde olsaydı öyle olurdum.
bir video hatırlıyorum, videoda bir erkek konuşuyor, galiba psikolog gibi birşeydi. aynen şöyle dediğini hatırlıyorum:
"bir erkek aldatırsa ondan ayrılın ki sizden sonraki kadını aldatmasın, yoksa affedilen erkek muhakkak tekrar aldatır"
bazen düşünüyorum acaba hata erkeklerde değil de, o erkeklerle (hala) evli olan biz kadınlarda mı?!
not: çok sinirli olduğum için böyle yazdım, belki sakin olsam farklı düşünürdüm.
son gelişmeler ne olmuş affetmişmi eşini ben hepsini okuyamadım ama hep başka arkadaşlar yazmış konuyu açan arkadaş nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?