Korkuyorum :(

Aytencim sen kararını vermişsin ama bunu bidaha yaşayacaksın emin ol benim eniştem ablamı kaç kez netten aldattı etraftan arkadşlarından duydu yazışmalarını okudu teline çekilen mesajı okudu kızı aradı konuştu neler yapmadıki 9 yıllık evliler ve taa evliliğin ilk yıllarında başladı ablam eniştemin ailesiyle konuştu eniştemin babası çok kızdı ona ablam 1 hafta annemlerde kaldı boşanma davası bile açacaktı eniştem yalvar yakar ağlaya sızlaya ablamı ikna etti sonuç ne oldu herşey unutuldu eniştem tekrar başladı bir erkek bir kere eşini aldatırsa onun devamı gelir hadi 1 sene yapmadı ama iyice unutulduktan sonra tekrar güven kazanıldıktan tekrar yapılıyo inş böle olmaz bundan sonra mutlu olursunuz eşinde gerçekten hatasını anlamış olsun sana böle bişi yapmasın

muhtemelen gercekten aldatmıyordu
sadece chatlıyor olabilir sanal bile değil eglenmek ıcın yapıyor olabilir,
ben kabul ettıgım ıcın soylemıyorum sadece eglence aranıyor yoksa bulusup atdatmak ıstedıgını sanmıyorum ben eşinin tavırlarına bakılırsa.

:çok üzgünüm:
offf hadi yaa canım
inşALLAH bidaha yapmaz
inanmak güvenmek istiyorum sonkez
ama bidaha yapmaması için elimden geleni yapıcam
boş bırakmam aslaa gözüm üstünde bundan sonra ...
:1ninca:

arkadaşım kızla bile görüşeceklerdi eniştemin ağzından ben konuştum kızla eniştemin şifresini kırmıştım çünkü çok fenayımdır sonra mesajlarını okuduk kız çıldırt beni aşkım hoşuma gidiyo gene sessizde demi telefonun yazmış yani kızda aslında biliyo ablama kocana sahip çıksaydın dedi halbuki ablamda elinden geleni yapar yani dırdır edende biri değil hatta bu olay yüzünden eniştemden dayak bile yedi genede söz verdi yeminler etti hatta çocuklarının üzerine ama yok ona alıştımı insan devamıda geliyo ben çok duydum şahit oldum bu böle

:çok üzgünüm:
offf hadi yaa canım
inşALLAH bidaha yapmaz
inanmak güvenmek istiyorum sonkez
ama bidaha yapmaması için elimden geleni yapıcam
boş bırakmam aslaa gözüm üstünde bundan sonra ...
:1ninca:
ayy tatlım inş akıllanmıştır senide üzmez bidaha hadi hayırlısı ama bidaha olursa asla taviz verme asla hemde

sen az cok esini tanirsin..ona son bir sans verdigine gore hak ettigini dusunuyorsun.gercekten pisman vicdan azabi da cekiyor olabilir eger oyleyse zaten asla yapmaaz..hem kaybetme hemde ALLAH korkusunu hissettiginden dolayi..bazen insan basina bela gelmeden akli basina gelmiyor.her serde bir hayir vardir..sende sil bastan baslamayi yapabiliyorsan neden baslamayasin son kez..

bence bilgisayara casus programı yükle
sonrada bak nette neler yapmış
hiç şifre almaya ,sıkmaya gerek yok
serbest bırak,casus programınıda yükle

su casus programı guzel fıkır bencede arkadasım
yuklemelısın...
bende erkeklere guvenmıyorum...açıkcası 1 kez bıle yapsa yıne yapmak ıster gunun bırınde...evlenmeden ıkı kişiyi bıle ıdare etmıiş..inanamıyorum böyle erkeklere...bırde evlılık yapıyorlar...başkalarının hayatlarını mahvedıyorlar..kendını hıç uzme..senın guçlu ayakları uzerınde durman lazım...mutlaka iş hayatın olsun..ve çocuk hıç dusunme...hayat kısa..mutlu olmak ıçın yasa..kendını körü körüne baglama bırıne..evlılıgını surdur..ama ayaklarının uzerınde durarak..bırdaha yakalarsan kendıne guvenın olsun kı onu afetmeyesın...

[
B]Aldatan insanın ne kendisine ne sevdiğine ne de aldattığı kişi yada kişilere saygısı yok demektir. Bana saygı duymayı bırak kendisine bile saygısı olmayan birini affetmem benimde kendime olan saygımı zedeler. Çok müşkül durumda olmadıkça affetmemeli bence. Tabi aşk'ın çok acıttığı insanlarda var bu insanların aşkına en azından bundan sonra hürmet göstereceğine emin oldukları kişiler varsa ve gerçekten aşk dayanılmaz boyuttaysa dönmeleri gayet normaldir, saygı duymak gerekir. (Yinede bir kere kaybetmeyi göze alıp, bu haksızlığı gerçekleştirmiş insan kolay kolay tekrarından çekinmez bence. Temkinli olmakta fayda var.)1 kere affettikten sonra erkek seni nsl olsa cepte diyor gerisi illa bi şekilde tekrar geliyor.büyük konuşmayım ama bende çeker giderdim herelde bu şüpheyle hayat geçer mi bee.[/B]

Yazdıklarını okudum ve sana hak veriyorum...
Bir erkek bir kere de olsa aldatmaya başladı mı buna meyillendi mi, sonu gelmezmiş..
Haz meselesi diyorlar.
İnşallah bunları unutmazsın Aytencim...
Herkes binbir zorlukla evleniyor, ama olaya bu kadar romantik bakma, gerçekçi ol biraz bunu senden istiyorum sadece...
Hakkında hayırlısı olsun... :Saruboceq:

Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun diyorum...Bir şans vermek istemişsin kararın senin..açıkcası uzaktan konuşması herkeze kolay geliyor...ama yaşına göre verdiğin cevaplardaki olgunluğunu takdir ediyorum...ben daha ağırını yaşadım...şartlarım ve sebeblerim çok daha farklı devam kararı aldım şimdilik...asla affetmem diyenlerdendim..ama affetmeniz şans vermeniz ve çözmeniz gereken durumlarda çıkabiliyor...Allah kimseye bunu öğrenmeyi nasip etmesin..düşmanıma vermesin..ama büyük konuşmayın arkadaşlar...bu arada kimseyi eleştirmedim..lütfen kimse alınıp cevap vermesin..sadece deneyimlerim doğrultusunda faydalı olmak için yazdığım şeyler bunlar..

huylu huyundan vazgeçmez zannımca..

tüm şifrelerini sana vermeliydi ve gözetiminde olmalıydı bence..

neden aldatıyor benimde kafam karıştı açıkcası

bir kere aldatırsa bir adam hep aldatır.iyi düşün iyi karar ver.hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim.

Bu söz o kadar doğru ki..
hep söylerim, zamanında annelerimiz ananelerimiz aldatıldıklarında afetmemiş olsaydı, bu güne kadar erkektir aldatır yuvamızı koruyalım mantığıyla gitmeseydi erkekler de bu cesareti bulamazdı kendilerinde. Aldatan erkek affedilmese, sevdiği kişiyi kaybetmeyi göze alabilir mi? Ama biliyor affedileceğini, baban kızsa da seni affeder dendiği gibi aynen.. Artık evliliği geçtim aldatan sevgililer bile affediliyor. Çok yazık..

aldatan erkekle yaşamak zor olsa gerek.
bundan sonra umarım yapmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
aldatilan erkegin biz kadinlar gibi aci cekecegini hic sanmiyorum.cok onemli bir bahanesi oldugu icin silip atmasi cok kolay olur..tek aci duyacagi sey elalem acaba arkamdan ne der olabilir :1ninca:
erkekler kolay vicdan azabi duymaz yaptigi sey icin cunku toplum ona dogustan bunu yapabilirsin dogaldir duygusunu verir..ama kadin yaparsa eminim vicdan azabi ceker,kendine olan saygisini yitirir dayanamaz.cunku sevmeden sadece intikam almak icin yapmistir.kadinlar duygusaldir.ustunde toplumunda baskisini tasir.mutlaka canlari yanar..ve en kotusu yapan 'sadece kendine yapar'

Ah biz kadınlar, güzel bir söze, tatlı bir gülümsemeye, bir çiçeğe bile nasılda hemen kanıyoruz. ben dahil.

piskolok ne kadar dogru söz söylemis....aynen bende öyle düsünüyorum..ben büyük konusanlardan deyilim..affetmem ben..affetmedimde...su anki esim cok daha karekterli dürüst biri ilk evli oldugum sahizdan...ama olurya oda aldatirsa artik evlilik konusu kapanir benim icin....yanliz yasarim artik cocuklarimla....yani böyle bir igrencligi affedene kadar yanliz yasamayi tercih ederim..okadarda kendi ayaklarimin üzerinde duramayacak kadar zayif deyilim..elim ayagim düzgün allaha sükür...

Son düzenleme:
İhanet aldatılanın yetersizliğinden değil tamamen aldatandan kaynaklı bir davranıştır
Kendini yetersiz sanıp üzülme kendini suçlama
Özellikle internette bazen merak bazen küçük bi macera arayışı yada sebebsiz olabiliyor
için rahat edecekse güzel güzel konuşup şifreleri sana vermesini iste
Bunun sana iyi hissettireceğini söyle ve o şifreleri değiştir
Sana huzur ve sağlık diliyorum
Sevgiyle kal

son gelişmeler ne olmuş affetmişmi eşini ben hepsini okuyamadım ama hep başka arkadaşlar yazmış konuyu açan arkadaş nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…