mors az önce yanima esim geldi..biraz rahatsizim ilacimi cayimi falan getirdi ..senin mesaji gördü tesadüfen..sonuna kadar okumadi ama hemen hak verdi sana....düsün artik...yerimseniben
sagol canim...onlarin farkina varmalarinin birazda bizim elimizde...cocuga bile hata yaptiginda görmemezlikten gelirsek o cocuk bile hatasinin farkina varamaz..o hatayi hep yapar.....gecmis olsun canimmma.s.erkekler de farkinda aslindaaa.s
Biz kadınlar kendimize gereken değeri vermeden, erkekten mi değer görmeyi beklemek zorundayız?
aynen boyleeee canim....buyrunnnnnnnnnerkeklerin kendilerine verdigi degerin yarisini turk kadini kendine vermiyor...
giyimine,hayatina,egitimine kisacasi herseyine karisir..cunku buna sen izin verirsin..senin karar verme yetkin yoktur senin adina kararlar verilir..ve uygularsin..yani onlarin tek yaptigi verileri yuklemek...gerisini turk kadini seve seve yapiyor zatennn:1ninca:
boşanmalar nekadar arttı,kelli felli prof uzmanlar bile annenizi örnek alın evlilik kurumu dağılmasın derken
cahilcemi düşünmüş oluyor,burda bişey var siz bunu yakalayamıyorsunuz,özgürlüktü,maddiyattı,uzayda yaşamıyorum
söylediğiniz tüm sebeplerin farkındayım.
aile kurumunun saygınlığını yitirdiğini,çok kolay harcanabildiğini söylüyorum.
bi adaletsizlik varsa en basiti erkeklerin fiziken kadından güçlü olmasında başlıyo.
sorgulamaya bi başlarsak,ooo ooh iş çok başka yerlere gider.
sadece biraz daha sabır,hoşgörü ve anlayış diyorum.
yuva sonuna kadar kurtarılmaya çalışılmalı okadar.
erkeklerdende böyle incelikler beklemek yanlış,onlardan kurtarma adına çok şey beklemem ben,basmaz onların
kafası çünkü..başka işliyo..
neyse dediğim gibi bu tartışmanın ne saçma sapan bi hal alacağını bildiğimden bu son cvp olacak.
beni bilen bilir,bilen anlar,anlamayan uzar..
hep aynı şey sonunu bildiğim bi film dönmeye başladı ama belki demek istediğim bu defa anlaşılır.
benim kardeşimde boşandı anlamadık bile mutsuzum dedi sormadık,2. kardeşimde mutsuz çocuğu yüznden katlanıyo,
onu öyle görmek çok acı boşan diye teşvik ediyorum en çokta ben istiyorum.
demek istediğim aile kurumunun bu kadar kolay yıkılmamasıydı.
fazla geniş açıdan bakıyorumdur sandığınızın aksine.
yani bu böyle 2,3,4 devam eder,hoşmu sizce.
boşanmalar nekadar arttı,kelli felli prof uzmanlar bile annenizi örnek alın evlilik kurumu dağılmasın derken
cahilcemi düşünmüş oluyor,burda bişey var siz bunu yakalayamıyorsunuz,özgürlüktü,maddiyattı,uzayda yaşamıyorum
bi adaletsizlik varsa en basiti erkeklerin fiziken kadından güçlü olmasında başlıyo.
erkeklerdende böyle incelikler beklemek yanlış,onlardan kurtarma adına çok şey beklemem ben,basmaz onların
neyse dediğim gibi bu tartışmanın ne saçma sapan bi hal alacağını bildiğimden bu son cvp olacak.
ya siz şakamısınızz hayretler içinde okudumm yorumunuzuu bu nasıl bir mantıktır anlayamadımm yani sizce koca dövsün sövsün aldatsınn her haltı yapsın kadında bu deveyi gütsün öylemii vah vah vah sizin gibi düşünenlere ben de eşimle tartıştığım zaman anneme giderim ve annem banada kızım biraz sabırlı ol öyle hemen boşanılmaz der ama dayak ye sem aldatılsam bir dakika tutmazlar beni hemen boşatırlarr eskiden kadınların cesareti yokmuş meddi imkanlar yok ana baba korkusu çokk şimdi hangi devirdeyiz siz biliyormusunuz iyi koca aldatsın ben hee deyip geçeyim ha bir değil iki değil ohhh ne ala memleket sizin dediğinizi malesef kendi ayakları üzerinde duramayan ailesi sahip çıkmayan gidicek yeri olmayanlar yapıyor ( haa ben hiç bir şekilde yapmam o ayrı)kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsobence bi şans daha tanı evliliğine.
günümüzdeki evlilikler neden hemen bitiyo biliyomusunuz,
herkes çok kolay yıkabildiği için etrafındakiler böyle gazladığı için,aaa aldattımı bırak hemen
gözünün yaşına bakma,gururun nerde gibi çok bilirkişi,kendi başına geldimi sineye çeker ama.
neyse kolay değil o işler öyle.
yuva bu,aile,toplumu oluşturan yapı taşı,bunlar giderek azalıyor farkındamısınız,eskiler sineye çekerdi,dayakta
yerdi ama hemen soluğu mahkemede almazdı,salakmıydı onlar,hiçmi aile sahip çıkmazdı,bırakın yaa,
annemden teyzemden çevremden neler neler duyuyorum nelere katlanmışlar,ama çocuk için ama dönecek
yeri olmadığı için ama bence özünde sevdiği için alıştığı için.
ben aile birliğini korumak,neslin devamı için bazı şeylerin sineye çekilmesinden yanayım.
açıkçası ben deveyi güdün diyenlerdenim.
ve biraz daha yapıcı yorumlar lütfen nelere mal olacağınızı asla bilemessiniz.
10 aylık evlilik nette başkalarıyla konuşuyo tabiiki noolmuş demiyorum,
ama hemende soluğu mahkemede alma,cezalandır,yaptırımlar uygula mahkemeye kadar
yapacak daha çok şey var.
kimsenin dolduruşunada gelme cnm,kocana dönersen gurursuzluk yapmışta olmayacaksın,çokta onurlu
ve cesur bi adım atmış olacaksın..
yani şu konuşma uslubünüze bir bakız yazık çok yazıkk arkadaşımmniye her şeyi kadın yapıyor yaaa niye erkekte çaba göstermiyor yaa neysebaşka bişey yazmaya gerek yokk sizeehep aynı şey sonunu bildiğim bi film dönmeye başladı ama belki demek istediğim bu defa anlaşılır.
benim kardeşimde boşandı anlamadık bile mutsuzum dedi sormadık,2. kardeşimde mutsuz çocuğu yüznden katlanıyo,
onu öyle görmek çok acı boşan diye teşvik ediyorum en çokta ben istiyorum.
demek istediğim aile kurumunun bu kadar kolay yıkılmamasıydı.
fazla geniş açıdan bakıyorumdur sandığınızın aksine.
yani bu böyle 2,3,4 devam eder,hoşmu sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?