Korkuyorum :(

aynen tekstilci .......size katiliyorum..cevreye eskisi anlatmis beni hic böyle beklemiyormus...her seyi kabul ederim saniyormus...dediginiz gibi soke olmus....eskiler her seyi kabul edermis evet zaten bu kadar simariklik o eskilerden kalan bi aliskanlik...ama yok öyle yagma ..artik hanimlarimiz okadar zayif onursuz olmamaliki bu gibi olaylar artik yasanmasin.....:tomato:

bu lafi nekadar dogru söylemis kim söylediyse...kadinin en büyük düsmani yine kadin diye...asil zemini hazirlayan hemcinslerimiz...bunun gercek oldugunu bir kere daha anladim...

eskilerin evliliklerinin uzun omurlu olmasi cogunun dayak,aldatma,kufur,siddet,aile ici tacizi kabullenmesinden dolayi suruyordu(istisnalar haric)sence kadina is imkani verilseydi ailesi kizim bu adam sana birsey yaparsa arkanda biz variz deseydi evlilikler ne kadar uzun surerdi???
neden herseye kadin katlanmak zorunda ve yuvam yikilmasin diye dusunmek zorunda?neden erkek yanlisi yapmadan once bunu dusunmuyor?cunku kadini 2.sinif,aciz biri goruyor..kadin nasilsa onun yerine dusunur..yine istisnalar haric yuvalar kadinlar degil erkekler yuzunden yikiliyor..erkek aile babasi gibi davransa bosanmada olmaz,mutsuz yuvalarda kalmaz..hem coplukte cirit atcak bekar kizlari kandiracak hemde evde karisiyla olacak var mi boyle birsey?aile demek senin gozunde erkek her halti yesin kadin sussun olmamali..erkeklerin size empoze ettigi dusunceler icindesiniz.kadin aldatsa adi namusuza cikar taslarlar be..erkek yapinca capkin olur..yok boyle birsey..kadin erkek esittir!!!kadin erkegin arkasindan giden degildir..senin miden alabilir ama seven kadinin midesi kaldirmaz kocasinin baska birini tercih etmesini,saygisinin bitmesini..kimse cocuklarini bahane de etmesin..mutsuz ortamda ne kadar saglikli cocuklar olur??ileride kendi ailelerine ne verebilir??veremediklerinide goruyoruz zaten bosanmalar olmasindan,kadinlarin mutsuz olmasindan..10 ay once binbir hayalle evlenen bir kadin yuvasini neden yikmak istesin..esi her halti yerken yuvayi yikmis olmuyor mu?kadin guclu olunca mi yikmis oluyor?karisi sabahlara kadar erkeklerle konussa esi sence yuvam yikilmasin diye goz yumar miydi?bence yaka paca evden atardi atmadan oncede her turlu iskenceyi yapardi..baklava cok haklisin turk kadini imaji yurtdisinda aynen dedigin gibi..bu yuzden yabanci kadinlar erkeklerinizi kapiyorlar..turk kadini sismandir,cirkindir,kisa boyludur,ev kadinidir,spor yapmaz,kultursuz,yabanci kadinlar gibi yurtdisinda bir ulkeyi gezmez imaj bu..o evlendigi kadina iskence yapan erkekler,burada kadinlarin gozlerinin icine bakiyor birsey dese bende yapsam diye..guclu olmalari,aciz olmamalari,dirdir yapmamalari,kadin olduklarini hissettirmeleri yuzunden..

Son düzenleme:
mors az önce yanima esim geldi..biraz rahatsizim ilacimi cayimi falan getirdi ..senin mesaji gördü tesadüfen..sonuna kadar okumadi ama hemen hak verdi sana....düsün artik...yerimseniben

Son düzenleme:
mors az önce yanima esim geldi..biraz rahatsizim ilacimi cayimi falan getirdi ..senin mesaji gördü tesadüfen..sonuna kadar okumadi ama hemen hak verdi sana....düsün artik...yerimseniben

gecmis olsun canimmma.s.erkekler de farkinda aslindaaa.s

Baklava seni düşüncelerinden,cesaretinden, ve kendine verdiğin değerden dolayı kutlarım canım.
Biz kadınlar kendimize gereken değeri vermeden, erkekten mi değer görmeyi beklemek zorundayız?
Bunun farkına varmayan kadınlar yüzünden bu halde toplumumuz...
Üstümüze erkekler tarafından 'çakma' bir fedakar lafı yapıştırılmış.
Neymiş?
Türk kadını cefakar, vefakar, fedakarmış...
Ne yapılsa da ruhuna, bedenine çekermiş tüm acıları.
Neden erkekler bunda hiç yardıma sahip değil???
Neden tüm yük kadınların omzunda bunun cevabı verilmeden bir evlilik düşünülebilir mi?
Lütfen eski evliliklerle yenileri kıyaslamayın... Çünkü Türk Kadını daha yeni anlıyor değerini kıymetini, kendini yeni keşfediyor çünkü.
ılim, bilim eğitim sağolsun!

a.s.

eşimin faccebookda msninide beraber kullanıyoruz.facede bakayım dedim ne var ne yok bir arkadaşının profilinde 186 kız var laleler gönderiyor güller iltifatlar adam da bir mütavazi ki sormayın ama ne numaralar döndürüyormuşş . ben eşime görüşme diyorum iş yapıorum mecburum diyor
karısınıda bir keer gördüm habersiz kocasına aşıkk ne kadar kötü bir durum ama ben biliyorum eşim ve bütün iş çevresi biliyor 2 çocuğunun annesi habersiz

Biz kadınlar kendimize gereken değeri vermeden, erkekten mi değer görmeyi beklemek zorundayız?

aynen boyleeee canim....buyrunnnnnnnnnerkeklerin kendilerine verdigi degerin yarisini turk kadini kendine vermiyor...
giyimine,hayatina,egitimine kisacasi herseyine karisir..cunku buna sen izin verirsin..senin karar verme yetkin yoktur senin adina kararlar verilir..ve uygularsin..yani onlarin tek yaptigi verileri yuklemek...gerisini turk kadini seve seve yapiyor zatennn:1ninca:

Yani Türk kadını şartsız kabullenmeden doğan kaderine teslim olma mutluluğunu mu yaşadığını zannediyor?
Zavallı ülkem...
Hala bu zihniyeti aşamadan nolur ki geleceğin, yeni nesillerin hali?

:1no2::1no2::1no2:

Sen anladığını mı sanıyorsun peki sayın heker? lmaz:
Zaten üsluba bakar mısınız?
''Uzar!!!'' ne kadar seviyesizce bir söylem... yasakkelime
Bunu da geçtim, prof. u siz istediğiniz gibi anlamışsınız...
Annemizi fedakarlık bakımından örnek almalıyız evet, mesela eskiler tutumlu olmaya, verileni çoğaltmaya yapıcı olmaya kenetlenmişti.
Bizim de istemimiz bu yönde.
Ama bu demek değil ki, evliliği bitir at, önce oku anla ve lafını tart...
Ayrıca erkek için kullandığınız ''kafası basmaz'' kelimesi ne kadar da yanlış...
Onların birey olduğunu inkar eden yönde bir tavır resmen.
Bunu kabul etmek mümkün değil, erkekler isterlerse öyle de ince düşünürler ki...
Hatta kadınlara göre duygularını belli etmedikleri için daha çok içlerinde herşeyi yaşarlar.
Lütfen söylemlerinize dikkat ediniz, çünkü bu şekilde bir fikir tartışılmaz, çirkin.
lmaz:

Son düzenleyen: Moderatör:

haydaaaaaaaaaa
hayatta hiç bişi tek taraflı değildir..neden bebaber olabilicek şeyleri tek taraf yüklensinki
ayrıca bir erkeğin kafası bişiye basmıyorsa, herşeyide benden bekliyorsa ,çaa harcamıyorsa, anlamıyorsa yada anlamak istemiyorsa ,hoşuna gitmiyorsa
ee o zamanda güle güle ona..neden herşeyi tek ,ben omuzlarımda taşıyayım ki...
şimdi siz ,erkeği zavallı ,ne yapsa yada yapması olur diyen bir mahlukat yaptınız..
zaten kadınlar erkeği böyle bir duruma soktuğu için,erkeğinde işine geldiğinden ,olaylar bu hali alıyor...
halbuki onlarda bizim gibi olsa bu olumsuzluklar yaşanmaz
oğlunuz var mı bilmiyorum da varsa oğlunuzu böyle aciz yetiştirmeyin

Hanimefendi heker...benim ilk evliligimde neler yasadigimi size anlatmak zorunda deyilim illaki beni anlayin diye.zaten anlayacaginizida sanmiyorum....nerde yaziyor erkeklerin bu türr ahlaksizliklarin normal görüldügü....Aile ugrasmaya deymez yazmisiniz...inanin ailenin deyerini ben sizden daha iyi biliyorumki.. aile müessesine cok saygim var ve saygisizligada tahamül edemem..aileninde bi serefi var..o ailenin serefini lekeleyene bu sözleri iletin bence yanlis yerlere saldiriyorsunuz....ayrica ben aradigim mutlulugu 2.evliligimde buldum ..ve cok mutluyum.3.4.evlilkte gözüm yok.....inanirmisiniz bilmem ama esim ihanet edecek kadar seviyesiz kalitesiz bi insan deyil....ayrica ne oldum deyil ne olacagim diye düsünün...belli olmaz...sizin o herseye boyun eydiginiz sahiz herseye ragmen yinede yüzüstü yariyolda birakabilir sizi...siz herseyi kabulleniyorsunuz diye baska hanimlarda kabul etmek zorunda deyil...her insanin midesi farkli...sizde bunu anlamiyorsunuz....kimse kimsenin ne kahrini cekmek zorunda nede ahlaksizliklarini sineye cekmek zorunda...siz sineye cekiyorsaniz bu sizin sorununuz....bunun piskolojik olarak acisini baskalarindan cikarmayin....

Son düzenleme:
evliligi kurtarmakk ihanete,siddete,hakarete boyun egmek midirrr:uhm:
uzmanlar yuva yikmayin diyor ama sadece kadina demiyor kendi kendimizle evlenmiyoruz degil mi???karakterle ilgili sorunlar,ayni evde uyusamama vs. gibi seylerden bahsediliyor emek verin diye zaten buna birsey diyen yok..kadinlarda keyfinden evlilik bitirmiyor herhalde..senin bahsettigin prof.hulya avsar onun dediklerini fazla ciddiye almissin..bak ne oldu o da bosandi??
kendini de zavalli yapti..hakliyken haksiz konuma dustu..oyle bir kadin 1 degil 1000 kerede aldatilir cunku acizzz
heker sen defalarca aldatilip hep affeden bir kadin gibi israrli bir sekilde yanlisi konusuyorsun..bilincli bir kadin boyle dusunmez..ben mutsuzsam neden evliligimi devam ettireyim?ALLAH kullarini esit yaratmis,hatta cennet, annelik gibi bir erdemi tasiyan kadinlarin ayaginin altinda demis.kadini bu halde getiren cok esli yasayan erkeklerdir..kardesin cesaretli,guclu ve kendine saygisi olan kadinmis..helal olsun..olmayan yuvada kukla rolunu ustlenmemis..

Son düzenleme:
bi evlilik yürümüyorsa yürümüyordur
nedir bu böyle, sonuna kadar devam olayı...
kimse istemez yuvası yıkılsın ama evlilikte de sorumluluklar ,o ,şu ,bu ;bir tarafa yüklenmezki
herkes bilsin sorumluluklarını

yani bu tarz sorunu olan bayanları ve yazdıklarını hiçbir zaman anlayamadım.adam bir haltlar karıştırmıştır.hatun ne yapayım diye bize sorar ama bir yandan da yok beni seviyor yok aldatmaz bundan eminim ama güvenim sarsıldı.ama onurum da kırıldı bu şekilde devam edeme istemem yan cebime koy.yahu sizler önce bir kendi içinizde bişeyleri aşın kararlı olun ya sessizce devam edin yandaş aramayın ya da işinize gelmiyorsa yol verin gitsin.

ya siz şakamısınızz hayretler içinde okudumm yorumunuzuu bu nasıl bir mantıktır anlayamadımm yani sizce koca dövsün sövsün aldatsınn her haltı yapsın kadında bu deveyi gütsün öylemii vah vah vah sizin gibi düşünenlere ben de eşimle tartıştığım zaman anneme giderim ve annem banada kızım biraz sabırlı ol öyle hemen boşanılmaz der ama dayak ye sem aldatılsam bir dakika tutmazlar beni hemen boşatırlarr eskiden kadınların cesareti yokmuş meddi imkanlar yok ana baba korkusu çokk şimdi hangi devirdeyiz siz biliyormusunuz iyi koca aldatsın ben hee deyip geçeyim ha bir değil iki değil ohhh ne ala memleket sizin dediğinizi malesef kendi ayakları üzerinde duramayan ailesi sahip çıkmayan gidicek yeri olmayanlar yapıyor ( haa ben hiç bir şekilde yapmam o ayrı)kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

yani şu konuşma uslubünüze bir bakız yazık çok yazıkk arkadaşımmniye her şeyi kadın yapıyor yaaa niye erkekte çaba göstermiyor yaa neysebaşka bişey yazmaya gerek yokk sizee

Hiç bir zaman ilk hata ile git boşan deme taraftarı degilim. :1no2:
arkadaslar bu şekilde bayana yardımcı degil emrivaki ve de kolayını sectirmiş oluruz.
Öncelikle eger ki affetmeyi göze aldıysan,
hatlarınızı degişebilirsiniz sen onunki ni o seninkini vereliniortak
madem ki tam olarak güvenemiyorsun böyle dene.
Sonra da ona güvenmediğini acıkca yüzüne her fırsatta söyle vur! klava:
Aldatırsan söyle olur böyle yaparım gibi seyler söyle ki
elinden kaybetme korkusu olsun.
Y azık evililk kolay olmuyor heleki ilk yıllarda muhakkak problemler oluyor :gitme:
önemli olan hayırlısı ile çözebillmek ve hayırlısını yasayabilmek..
umarım sorunlarınız çözülür canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…