Korkuyorum :(

niye böyle yapıyo bu adam yaa beni hiçmi düşünmedi ama kesinlikle bitmiştir bundan sonra asla affetmem pazartesi gidip açıcam davamı
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım bu adam seni hiç bir şekilde haketmiyor sevmiyor sevse bunu hiç yapmazdı hadi yaptı tekrarlamazdı sen içinde bu şüpheyle zaten evliliğini sürdüremezsin mutlu olamazsın hep derim bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur offf canım yaaa çok üzülüyorum sanaa

aynı düşüncedeyim -tatlicadiarzu-
insanoğlu değişmez 7sinde de aynı 70inde de...huylu huyundan vazgeçmez
kusura bakma da karaktersizmiş kötükedihüso
erkeklere güven olmaz kafamçokkarıştı

asla aldatmadığından emin olamazsın bu erkeklerin çoğunda var biraz safmış yakalanmış ama yakalanmayabilirdide bence bırakmadan önce biraz daha dene ve ona güveninin sarsıldığını anlat

yaşadıklarınıza çok üzüldüm benzer şeyleri bende yaşadım eşimin msn sinde bir çok kadınla konuştuğunu öğrendiğim an yeşedığın durumu hiçbir zaman unutamam ama af etmedim çalışmadığım halde 3 tane çocuğa rağmen boşanmaya karar verdim haftaya mahkememiz var umarım tek celsede biter
anladığım kadarıyla çocuğunuz yok neden bu adamın size aynı acıları yaşatmasına izin veriyorsunuz bana kızmayın kimseye zorla boşanın deme hakım yok biliyorum ama
biz kadınlar erkekleri afedip tepemize çıkarmaya alıştırdıkça onlar daha kütüsünü yapıyor
bence hiç düşünmeden boşanın bu adamdan sizi haketmeyen birinin sizinle yaşamasına izin vermeyin ALLAH yardımcınız olsun

gevez helal olsun sana senin gibi güclü kendi ayaklarinin üzerinde duran hanimlar varmiymis Türkiyede........ taktir ediyorum seni
kaydirigubbakcemile5

ayy butun sayfalari okudum tamam dogru karar vermis kizcagaz derken bu mesaj dudaklarimi ucuklatdi nerdeyse akannehir elime gecse ben eberteceim terbiyesiz adam yaÇok üzgünüm çoook pesss dogrusuu:bbo:
ay vallahi cok uzuldum ya:sinifsinif:

Köpek b.... yemekten vazgecmiyor iste....suraya bak...adamin evliligi elden gidiyor, karisinin etrafinda pervane olacagina asna fisna derdinde....

At tekmeyi güzelim....hasta eder bu tipler insani....zaten güven denen birsey kalmamis sende nereye kadar saglikli bir evlilik olabilirki?

Hakkinda hayirlisi olsun.

hakkinizda hayirlisi olsun cok zor bir durum..guven gittginde asla geri gelmiyor hicbirsey eskisi gibi de olmuyor.affedersen gerisi bugun olmasa da yarin gelirdi cunku bu hastalik hatta meslek gibi birsey olmus..

ne çekiyorsak işe yaramaz adamları sevmekten çekmiyor muyuz?!
kalpsiz ya da taş kalpli olmak elimde olsaydı öyle olurdum.
bir video hatırlıyorum, videoda bir erkek konuşuyor, galiba psikolog gibi birşeydi. aynen şöyle dediğini hatırlıyorum:
"bir erkek aldatırsa ondan ayrılın ki sizden sonraki kadını aldatmasın, yoksa affedilen erkek muhakkak tekrar aldatır"
bazen düşünüyorum acaba hata erkeklerde değil de, o erkeklerle (hala) evli olan biz kadınlarda mı?!
not: çok sinirli olduğum için böyle yazdım, belki sakin olsam farklı düşünürdüm.

Derhal annene telefon ac durumu anlat, gerekiyorsa baban tek basina gelsin annen gelemezse, bu olauyy cok ciddi. Tek basina hareket etmeye kalkma. Mal dagilimi vs. hepsi ust uste gelecek, sen hala ogrencisin, final donemin yaklasiyor. Her ne kadar kiyametler kopsa da o ana babanin cigerisin sen, kilina zarar gelmesine dayanamazlar. Verdigin karar son derece dogru. Uzulme bu bir hayat tecrubesi oldu sana. Haydi bakalim hakkinda hayirlisi olsun ...

ailemin haberi var annem gel dedi ama babam hiçbi şekilde istemiyor geri dönmemi :1no2:
napcam hiç bilmiyorum
kayınvalidemlede konuştum boşanmak istediğimi söyledim:çok üzgünüm:
ağladı yapma affet bikez daha oğlum gerçekten pişman diye
ama ben kararımı verdim
bu yaptığı birinci değil affedemem artık
heran şüpheyle yaşamak istemiyorum
ama kafam gene çok karıştı
boşanmak istiyorum ama baba evinede dönemem:çok üzgünüm:
sürekli boşandığımı yaptıklarımı yüzüme vurcaklar zorla kabul ettirsem bile biliyorum.
Okulumda var..
kafam allakbullak yaaa arkadaşlar
tek başıma nasıl altından kalkıcam bunların ve hiçbişeyde bilmiyorum bu konular hakkında
mafoldumben

Madem ailenizden başka gidecek yeriniz yok..
Babanız istemiyormuş ama anneniz gel diyormuş ya..
Bence çekin gidin ailenize yine de..Hemen açın davanızı..
Babanızla gerekirse tek kelime konuşmayın..O ne derse desin,ne kadar kızarsa kızsın,susun,bir an önce okulunuzu bitirip mesleğinizi elinize alın,sonra yeniden planlarsınız hayatınızı..

Canım yaa , tek senin kocan mı sanıyosun yaptı bunu? Tek sen mi yaşadın yeni evliyken bu kadar üzüntüyü.. Kendin söylüyorsun kocam iyi bi insandı elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazdı diye var işte aptalca bir zaafları evlilikten sonra da bekarlarmış gibi hayatlarına devam edebileceklerini sanıyorlar ,al kocanı karşına konuş tekrar doktora gidicez de , tut kolundan terapiste götür..
En azından boşanmadan ki en son çare , önce olayları düzeltebilmek adına çok çabaladım dersin..
Şimdi olayın acısıyla sinirlisin unutamam diyorsun evet ama seviyorsun da bir yandan daha da yeni 10 aylık bir evlilik bu biraz çabayla özveriyle kurtulabilir gibi geliyor bana.. Zaman herşeyin ilacıdır , seviyorsan da daha kolay olur hataları affetmek ama tabi affettiğin kişiye bir bak önce hakediyor mu 1 şansı daha? Hakediyor diyorsan dediğim gibi tek başına yüklenme tüm sorumluluğu , kaldıramazsın tut kolundan terapiste götür..

cnm yaşadıkların zor..
ama bence boşan aılenın yanına gıt baban senı sokağamı atıcak
oku mesleğını al başka eve çıkarsın ozaman...
kendını psıkolojını duşun..
kotu olmadan bıtır...

ben okumadığım halde üniyi yani evlenmek için acele etmedim bazen ailelerimizin söylediklerini ciddiye almıyoruz ve kafamızın dikine gidiyoruz neden çünkü seviyoruz ya dünya sadece onun etrafında dönüyo zannediyoruz ama bak ne oldu onlar gene haklı çıktı sen gene kaldım ortada diye ağlıyosun 21 yaşında daha okurken ne aclen vardıda böyle ciğeri beş para etmez bi adamla evlendin insan severse seni beklerdi okulunu bitirip işini eline alıp evlenseydin bunların hiçbiri olmayacaktı neden babam beni eve almıyo diye yakınmayacaktın kimseye minnetinde olmayacaktı kapıyı çekip çıkacaktın çalışıp paranıda takır takır alacaktın ama oluş cahillik yapmışsın keşke ama keşke anne babanı dinleseydin sana yazık olmuş affetsen olmaz boşansan olmaz ne olacak şüpe içindesin ama seviyosun yada seviyorum zannediyosun adam yaptığını yapıyo sende ben paranoyamı yapıyorum diyosun ama boşan demekte hiç kolay deyil Allah kimsenin başına vermesin keşke geçmişe dönebilsen ama artık yapacak bişey yok

ayy ne biçim bi adam bu yaa
yuh beee boşanmaya çalışıyor karın senden sen hala net cafelerde kadınları eklee falan.
yazık cidden
bir yuva çok zor kuruluyor.
10 ayda bozulması çok acı

Canım benim aldatılmak hele böylesine acı aldatılmak hiçbir kadının sonu olmamalı.
Gerçekten anlayabiliyorum seni boşanmak kolay birşey değil, kimse boşanmak için evlenmedi.
Ama gene de boşan, neden?
Çünkü okuduğum kadarıyla sen kendine güveni olan bir kadınsın, severek evlendiğin insan da senin sevgine layık değil, bunun farkına geç de olsa vardın.
Kocanın 'internet hastalığı' var. Bunun için kadınlar mı suçlu?
Bence hayır... Tamamen kocan suçlu...
Onu boşa ve hayaına devam et, sen onla tanışmadan önce de hayat vardı gene de var olacak.
Dünya onun etrafında dönmüyror elbette herşey senin için iyi olacak.
Her şer gibi görünen olayda bile BıR HAYIR vardır demişler. Sen bunun kötü olduğunu zannetsen de zamanla hee yol yakınken (çocuğun yokken, hamile değilken, ona senelerini harcamamışken...vs) ondan kurtulacaksın.
Bu da bir lütuf lütfen unutma...
:teselli:

ben size bişey anlatayım eşimin dayısı emekli olduktan sonra internete merak salmış arkadaş siteleri face falan kadınlarala konuşuyomuş bide eşine ende gel konuş diyomuş kadınlara kontörler buluşmalar falan eşide görüyo adam emekliya sabahın 5 ne kadar oturuyo pc başında eşi bi gün kamerasını parçalıyo bigünde mikrofonunu restini çekiyo eşine atacam pcyi evden diye oda demiş sen pcyi atarsan yemin ediyorum ki bende eni evden atarım istiyosan böyle yok istemezsen çeker gidersin yani alışmış kudurmuştan beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…