Korkuyorum :(

canım bence evde babanın kızgın suratını görmek yada kızgınlığını duymak,evde eşinin yaptığı hareketleri görmekten iyidir.Boşuna dememişler alışmış kuudurmuştan beterdir diye.Evde yapmasa bile,sana iyi görünse bile madem iş yerinde interneti var.devam eder.Git annenin evine.Sık dişini hazirana kadar.Sonra gir kpssye.İnşallah atanır başka şehrede gidersin.Herşeyden kurtulursun.Yazık günah hayatı kendine zehir etme...

çok zor bi durum yeniden güvenini kazanması gerekirken hala sakladığı şeyler var...........

Canım en mantıklısı ayrılmak. Eşimle kendimi aynı durumda düşündüm de, herhalde ben senin yerinde olsaydım sabrederdim. Çünkü baba kabul etmiyor, baba evine gitsen huzursuz olcaksın. Eşin aklı karıda kızda hala msnlerde. Ben yerinde olsaydım planımı yapardım. Eşim ne hali varsa onu görsün derdim, okula, derslerime okuldaki arkadaşlarıma konsantre olurdum. Evde yemeği haftada 1 veya 2 yapıp diğer günler eşimden ayrı dışarıda yerdim, sadece kendi çamaşırımı yıkar ütülerdim, ev temizliğine de fazla önem vermezdim. Derslerime konsantre olurdum. Çok bakımlı olurdum. Yeni arkadaşlar edinip bu olayı unutmaya çalışırdım. Taaaa ki üniyi bitirip bir işe girene kadar eşimin bu durumuna göz yumardım. Kendime kiralık bir de ev tutardım gizliden. Sonra boşanma davası açıp çeker giderdim. Eşim de yaptığına yansın derdim. Kendi ayaklarımın üzerinde durana kadar yaptıklarını görmezden gelip sineye çekerdim, evdeyken de yüzüne yapmacık gülerdim. Eve getirdiği paranın bir kısmını yemek masrafına harcayıp bir kısmını biriktirirdim gelecek için. O bana böyle yapar ha, ben daha fenasını yapardım. Yani eğer benim eşim bu kadar ş..sizse kusura bakmasın, ben de altında kalmazdım.
Eğer ayrılamam eşimi seviyorum diyorsan, ayrılma. Ama emin ol, hiç huzurlu olamayacaksın paranoyak gibi yaşayacaksın, zamanla aşk sevgi de bitecek. ıstersen dediğim gibi yap. Madem baban da istemiyor. O zaman kendi hatanı(erkenden evlenmek) bu şekilde telafi edeceksin. Yeni arkadaşlar edin canım. Bir sürü arkadaşımı sildim dedin, arkadaşlarınla tekrar görüşmeye çalış. Sürekli dışarı çık arkadaşlarınla görüş, derslerini bile üninin kütüphanesinde flan çalış. Eve pek uğrama, aklına geldikçe çok üzülürsün.
Bir de bu olay 3 ay önce olmuş. Bak 3 aydır hala huzur yok evde. Sakın güzelim, unut bu insanı. Kendi hayatın için yaşa. Kendini sev, kendine özen göster, kimsenin seni üzmesine asla izin verme.
Allah sabır versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten çok üzücü bir durum
ilk konuyu okuduğumda eşinin msn ine el koysaydı şifresinide değiştirseydi diye düşünmüştüm.ama sonraki davranışları canı isteyince teli elinize vermesi ama siz almak isteyince elinizden alması her şeyi gösteriyo.zaten son davranışıda noktayı koymuş arkadaşım.Daha çok gençsin kendini daha fazla yıpratma bırak o yaptığına pişman olsun kimse vazgeçilmez,unutulmaz değildir bırak sen babanın derdini çek nede olsa senin canın.okuluna gider gelirsin sonra kendi hayatının içerisinde bu yaşadıkların seni hayata karşı güçlediren birer kötü anı olarak kalır.hayatına yeni insanlar girer.her şey gönlünce olsun arkadaşım..allah yardımcın olsun:teselli:

Allah kahretsin böylelerini..Yazık değil mi yaa...Böyle mi birleşti eller...Bunun için mi Evet dedi yürekler...İnan senin adına çok üzgünüm çok öfkeliyim ayrıca sadık olmasını beceremeyen zavallılar için:enbuyukkk:

Canım erkekler nedense fiili gerçekleştirmedikleri durumu aldatma polarak nitelendirmiyorlar...
Dalga geçmek , vakit doldurmak yada eğlenmek amacıyla yapıyorlar(yada öyle iddia ediyorlar.)
Ama gel gör ki böyle bir durum herkesin durgun sularını bulandırır.
Çünkü bir ilişkider güven en önemli şeydir...
Ya ona yeniden güvenmeyi denemelisin yada kestirip atmalı...
Yoksa öbür türlü psikopata bağlar sürekli paronayak yaşarsın
Yani şu durumda gözün açık olsun ama devam etmeyi düşünüyorsan sürekli temcit pilavı gibide gündeme getirme derim ben...
Umarım her şey yoluna girer canım...

Canim benim, bir cok sey yasamissin görmussun, bence daha fazla bekleme.. daha cok gencsin onunde cok guzel yillar var onlari esine olan guvensizliginle bitirme yillarin bosuna gider, bak hepimiz seni tutuyoruz tamam herkez hata yapabilir.. esin git gide her hatasini duzeltmeye calisacagina mahvediyor..

bak benim esimi de ailem istemedi, kendim isteyerek evlendim erken yasta cocugumuz da var hemen oldu, bazen esimle kavga ettigimizde babamla paylasirim, kizim bu is olmazdi en basindan sana soylemistim der.. olsun desin dursun, baba anne affeder heleki senin yaptigin buyuk bi olay da degil yani benim kucuk kuzenim erkege kacti ailesi affetti..

senin gelecegin baskalarinin ne dusuneceginden daha önemli!! ve sakin cocuk yapma ne olur..

kayınvaliden ağlamış,affet demişte acaba aynısını sen yapsan ve eşn boşanmaya kalksa yine kayınvaliden ağlarmıydı?ayten hata etti affet dermiydi oğluna?
annem kabul ediyor babam etmiyor diyorsun da, daha öncede yazdığım gibi yuva kurmak kolay değildir ve bazılarına göre ne olursa olsun devam etmelisin ,bazılarına göre de biraz sabretmelisin olmuyorsa ayrılmasın falan filan..baban hemen boşanman durumunda pişman olabilirsin diye düşünüp istememiş olabilir yoksa seni kapının önüne neden atsınlar
illaki yapamam diyorsan ,bu yıl son senenmiş..oturur kpps ye çalışırsın ,atanırsın ,kimseye muhtaç olmazsın

akannehir
güzelim bu olay seni hiç mi hiç umursamadığını gösteriyor
bence boşan ailenin yanına dön ve kpss ye çalış,seneye sınav var...
bu adam bu huyundan vazgeçecek gibi değil..baksana ,herşey meydana çıkmış,surat yapmışsın,yine görüşüyor,birde üste çıkıyor
şoktayıum

boşanma davamı açtım bugün sabahtan beri onlarla uğraşıyorum ama eşim ayrılmıcağını söylüyo napcağımı bilmiyorum eve geldiğimde hertarafı çiçeklerle süslemiş affetmem için çok cabalıyor bazen kıyamıyorum ama bazen düşününce yaptıklarını affedemiyorum kesinlikle bitti arkadaşlar affetmicem ama aileme dönsemde çalışmam lazım aileme muhtaç olmak istemiyorum o adamdanda bişey istemiyorum okulumda var çok kötü bi durumdayım düşünmekten kafayı yicem yakında senağlama :1no2:
taraflardan biri boşanmak istemiyorsa dava nasıl ilerler bi bilgisi olan varmı arkadaşlar fisfisfis

tabi dava biraz uzar ama eşin kusurlu olduğu için,hakim bunu göz önünde bulundurursa fazla uzamadan boşayabilirde

canim o ciceklere falan kanma...cok yakin bi arkadasimdan örnek vereyim....arkadasin kocasi her halti yapiyordu..kadinin kulagina bi kac dedikodu gelmis birde postakutusuna ask mektubu..telefonlar falan..ayni seyi oda yapmis..yani eve cicek falan göndettirmis.arkadas affeti..ama bi kac ay sonra yine bi dedikodusunu duydum bi kizlan cikiyormus.......böyleleri huyundan vazgecmez..madem karar vermisin kararindan dönme..ilerde iyi bi aniniza denk gelir cocuk falan olur..her sey dahada zorlasir.....ama okulun ne olacak simdi..birakacakmisin..

Dava bitip ayrılana kadar evden çıkma. Davayı kötü etkiliyordu senin açından, bildiğim kadarıyla. Tam emim değilim ama bir avukatla görüşebilirsin.

Ben olsam bende güvenmem ! hatta güvenemem .. !!
ve bu şekilde bi hayat zor sürdürürüm . . onu yiyip bitirim (hadi bu ona az bile)
ama ben bu düşüncelerle kendimide bitiririm . . . ALLAH yardımcın olsun

Bosanma karari vermek gibi ciddi bir noktaya geldiysen, ayni evi paylasmaniz konusuna itiraz ediyorum. Madem annesinin evi ayni kentte buyursun orada kalsin. Senin de kararini etkilemek icin son dakika alicengiz oyunlari oynamasini engellemis olursun canim.

2010 kpss ye iyi hazırlan canım..iki çiçeğe kanma sakın yazık etme kendine.allah korusun affedip çocuğun falan olsa tamamen çıkmaza girersin bu seferde çocuğum var diye boşanamazsın.bırak sen onurunla oda yediği haltların günahıyla yaşasınboşanmayı iki taraftan biri istemezse 3 yıla kadar uzuyo diye biliyorum.ama senin eğer ispatın varsa karşı taraf istemezse bile dava boşanma ile sonuçlanır.allah yardımcın olsun canım.allah karşına bundan sonra doğru dürüst insanlar çıkarsın:Saruboceq:

Tebrik ederim
Kararlılığından dolayıda canı gönülden kutluorummmm vereliniortak

İLk sayfayı okudum, yorum yapmadan önce bide son sayfaya bakayım dedim

İlk sayfayı okuduktan sonra "bir defa yapan yine yapacaktır, kalıbımı basarım, özür mözür ağlama sızlama hepsi hikaye" diyecektimki, son sayfada olayın yine tekrarlandığını gördüm.

Sevgili konu sahibi arkadaş, bu sefer affetmemekle çok iyi yapmışsın, çünkü affedersen bir sonrakine hazırlıklı olman gerekir, yine üzüleceksin yine ağlayacaksın. İyisimi o ağlasın, ne halt yerse yesin.

Hakkında hayırlısı olsun, sakın iki çiçeğe güzel bir söze kanma, boşanma davanın sonuna kadar git.

Vay anasını..

Gün geçmiyor ki, KK da, internetin yol açtığı aldatma olaylarına şahit olmayalım..

Geçmiş olsun, hayırlısı olsun ..Başka ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…