ailemin haberi var annem gel dedi ama babam hiçbi şekilde istemiyor geri dönmemi :1no2:
napcam hiç bilmiyorum
kayınvalidemlede konuştum boşanmak istediğimi söyledim:çok üzgünüm:
ağladı yapma affet bikez daha oğlum gerçekten pişman diye
ama ben kararımı verdim
bu yaptığı birinci değil affedemem artık
heran şüpheyle yaşamak istemiyorum
ama kafam gene çok karıştı
boşanmak istiyorum ama baba evinede dönemem:çok üzgünüm:
sürekli boşandığımı yaptıklarımı yüzüme vurcaklar zorla kabul ettirsem bile biliyorum.
Okulumda var..
kafam allakbullak yaaa arkadaşlar
tek başıma nasıl altından kalkıcam bunların ve hiçbişeyde bilmiyorum bu konular hakkında
mafoldumben
BOŞANMAYA KARAR VERDİM
şuan çok sinirliyim
halbu ki daha 5 dk önce affetmiştim
beyefendi benim msn'mde çevrimdışıydı
şuan başka bi msn alıp eşimi ekledim
güzel bi bayan resmi koydum bide
hemen kabul ettiklava:
çok ters davrandı-niye ekledin,nerden buldun msnmi,konuşmak istemiyorum-felan dedi ama..
ben msj attım ''nerdesin,napıyosun?'' diye
annemlerde oturup konuşuyoruz şuan ama aklım hep sende dedi
yalann tamamen
şuan bi internet cafede kesinnnn mafoldumben
boşanma davamı açtım bugün sabahtan beri onlarla uğraşıyorum ama eşim ayrılmıcağını söylüyo napcağımı bilmiyorum eve geldiğimde hertarafı çiçeklerle süslemiş affetmem için çok cabalıyor bazen kıyamıyorum ama bazen düşününce yaptıklarını affedemiyorum kesinlikle bitti arkadaşlar affetmicem ama aileme dönsemde çalışmam lazım aileme muhtaç olmak istemiyorum o adamdanda bişey istemiyorum okulumda var çok kötü bi durumdayım düşünmekten kafayı yicem yakında senağlama :1no2:
taraflardan biri boşanmak istemiyorsa dava nasıl ilerler bi bilgisi olan varmı arkadaşlar fisfisfis
boşanma davamı açtım bugün sabahtan beri onlarla uğraşıyorum ama eşim ayrılmıcağını söylüyo napcağımı bilmiyorum eve geldiğimde hertarafı çiçeklerle süslemiş affetmem için çok cabalıyor bazen kıyamıyorum ama bazen düşününce yaptıklarını affedemiyorum kesinlikle bitti arkadaşlar affetmicem ama aileme dönsemde çalışmam lazım aileme muhtaç olmak istemiyorum o adamdanda bişey istemiyorum okulumda var çok kötü bi durumdayım düşünmekten kafayı yicem yakında senağlama :1no2:
taraflardan biri boşanmak istemiyorsa dava nasıl ilerler bi bilgisi olan varmı arkadaşlar fisfisfis
2010 kpss ye iyi hazırlan canım..iki çiçeğe kanma sakın yazık etme kendine.allah korusun affedip çocuğun falan olsa tamamen çıkmaza girersin bu seferde çocuğum var diye boşanamazsın.bırak sen onurunla oda yediği haltların günahıyla yaşasınboşanma davamı açtım bugün sabahtan beri onlarla uğraşıyorum ama eşim ayrılmıcağını söylüyo napcağımı bilmiyorum eve geldiğimde hertarafı çiçeklerle süslemiş affetmem için çok cabalıyor bazen kıyamıyorum ama bazen düşününce yaptıklarını affedemiyorum kesinlikle bitti arkadaşlar affetmicem ama aileme dönsemde çalışmam lazım aileme muhtaç olmak istemiyorum o adamdanda bişey istemiyorum okulumda var çok kötü bi durumdayım düşünmekten kafayı yicem yakında senağlama :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?