Korkuyorum :(

Aman canım, sakın ola ki kararından dönme 'kıyamıyorum' demişsin...
Senin gibi taze gelini bırakıp da üstüne kadınlarla ''mesajlaşma'' cüretini gösteren birine nasıl eş, koca dersin?
O sana kıydı değil mi? Sen kızdığın halde devam etti üçkağıtlarına değil mi?
Sen neden ona acıyasın o sizin evliliğinize acıdı mı ki? lmaz:
...
Boşan ve hayatına devam et derim... :teselli:

bunu söylemek zor açıkcası...

ben olsam güvenmezdim..3 aylık evlilik demek daha cicim ayıdır..tabiri caizse altalta üstüste koklaşmak sırnaşmak gülmek eğlenmek gezmek yürümek şarkılar söylemektir....

olur tabi ufak tefek sürtüşmeler ama bunlar bir evde yaşamaya alışmanın işaretidir...

şimdi size gelelim 3.ayda eşiniz sayısı bilmem kaç kişiyle konuşmuş...yakalamışsınız ve o masumluk maskesini takmış sizde inanmışsınız...

ben sizin yerinizde olsam geri gelmezdim...

çook seviyuorum diyorsunuz...

o zaman burnunu iyice sürtmeniz gerekirdi...

şimdi ise bence devamlı radikal olarak takip edin...

alışmış karga misali bu bence......

şimdi okudum tekrar yakalamışsınız....

az önceki mesajımdada yazdığım gibi alışmış karga bu.....

geçmiş olsun canım ...

böyle bir beladan kurtulman en iyisi olmuş....

sen de nefsine hakim olma sen de aldat bakalım o zaman ne yapacak ...
Arkadaşlar bazıları diyoki "erkekler nefsine hakim olamıyo". Ne demek efendim.. Biz nasıl oluyoruz. Evli artık ve olmak zorunda. O-la-cak. Olamıyosa bırakacak.

harfi harfine katılıyotummmmmmm budur iştee:lepi::lepi:<alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşım yapman gereken tejk şey bu adamdan bir an önce kurtulman seni hiç haketmiyor hiç üzülme canım

benden size bir istatistik.
bunu diyen evli bayanların %90ı oğlan anası,
bekarların %70i görümce adayı veyahut görümce. ciddi ciddi inceleyin görceksiniz.
kadın olarak kendimize saygımız yok ben ona hayret ediyorum.

tam ılk mesajı okuyup affetme yıneler bu durum güvenemezsın dıyecektım kı zaten yapmış.......
çok üzüldüm gerçekten... bu erkekler neden böyle doyumsuz

ınternet denen ıllet yuzunden herkes ayrılıyor ya! aşkların katılı resmen bu!

tebrik ederim arkadaşım.
kendine saygını elinde tutmayı başardın.:teselli:
Allah yolunu açık etsin

ınternet denen ıllet yuzunden herkes ayrılıyor ya! aşkların katılı resmen bu!

gercek olmayan askin katili...eee butun dunya kadinlari parmaginin altindaaa..erkek ya istedigini yapma hakki var ya yuva kursa bilee..Çok üzgünüm çoook

gercek olmayan askin katili...eee butun dunya kadinlari parmaginin altindaaa..erkek ya istedigini yapma hakki var ya yuva kursa bilee..Çok üzgünüm çoook

o da doğru mors. gerçekten seven kışı ne olursa olsun ne sanal dünyada ne de yolda yürürken aklına eşınden başkasını sokmaz. gözü zaten ondan başkasını görmez. hele başka bırıne dokunmaktansa ölmeyı tercıh eder..

umarım verdiğin karardan dönmezsin ama şunuda unutma ki ,ailen her ne kadar sana kızsada her zaman senin arkandadır ve senin kötülüğünü istemez...

Aldatmanın hiçbir türlüsü kabul edilemez. Ne kadın ne erkek için!

Aldatmanın fizikseli duygusalı vs si yoktur.

Bir insana hele ki eşine böylesi yalanlar söyleyip kandıran birinden koca mı olur Allah'ınızı severseniz...

Bir an önce özgürlüğünü eline alıp beladan hayırlısıyla kurtulman dileğiyle canım...
:teselli:

ailelerimiz ikiside bizi barıştırmak için seferber olmuş durumda resmen
affetmem için elinden geleni yapıyolar
ama ben kararlıyım..
bugün evin kapı kilidinide değiştirdim
hiç bi şekilde gelemicek buraya kızlar lmaz:
eski günleri onunla beraber yaşadıklarımız hep gözümün önüne geliyo bazen
okadar çıkmazdayım ki ama kararımdan dönmek istemiyorum
dün aradı beni söyledim artık kesin kararlıyım boşanma konusunda diyee
nasıl ağladı telefonda-kırmış sonra telefonunu dünden beri evde ağlıyomuş-kayınvalidem öyle söylüyo
bide oğlunu çok üzüyomuşum ağlamasına dayanamıyomuş oğlunun
onada fırca attım bi güzel ben yeterince üzüldüm birazda sizin oğlunuz üzülsün dedim
bazende düşünüyorum ağlaması üzülmesi bukadar beni sevdiğini göstermezmi diye kararlıyım ama biyandanda onuda düşünmeden edemiyorum kaç gündür gözyaşlarım dinmiyor yaa mafoldumben

canim anliyorum seni cok uzuluyorsun bir yuvanin dagilmasi kolay bisey degil ama bende burdaki herkes gibi bir yapan bir daha yapar dusuncesindeyim hatta seninki iki kere yapmis ki bu hatayi yine tekrarlayacaktir.boyle aglayacagini bu isleri yapmadan once dusunecekti.ilerde daha cok uzulmek istemiyorsan bu isi burda bitirmelisin.
aglamasi beni sevdigini gostermez mi demissin eger gercekten seni seviyor ve bu huyundan vazgecemiyorsa bu onda bi hastalik demektir ve acilen psikologa gitmesi gerekir.(gunumuzde internet bagimliligi diye bir hastalik var artik maalesef)
sana tekrar birles demeyecegim fakat birlesmeyi dusunursende esinin psikologa gidip bu huyundan vazgecmesi icin ona baski yapmalisin. sunuda hatirlatirim ki: HUYLU HUYUNDAN VAZGECMEZ

Son düzenleme:

Neden ağlıyor belli değil mi?
Ne yardan ne serden... İkisi de kalsın dedi. Olmadı.
Açgözlülüğünün sonunun bu olması ona ağır geldi... mirmirmirmir
Elbette ağla içini dök ama kesinlikle seni ikilemde bırakmalarına izin verme. :umursamaz:
Kayınvalidene soruyorum; aynı şeyi sen oğluna yapsan gene yuvanız için çırpınır mıydı?
Oğlunu hem suçlu hem güçlü görüyor ya pes artık!
:sm_confused:

canim aglamayi birak kendini balkondan atmakla tehdit eden bile var...eyer beni affetmessen kendimi balkondan atarim....o herif karisini canli canli öldürüyo..esine cocuklarina ihanet etmeden düsünseydi.....birde önceden defalarca sans verilmesine ragmen hala yüzü büldu astarini istiyo...önceden düsünseymis ...onun bence sevgiylen alakasi yok...böyle iyi bir ..yanlis anlama..böyle bir keki nerden bulcam sabirli uysal her derdime katlanan beni idare eden vs..vs...o timsah gözyaslarina kananlarin sonunu görüyoruz .....asil bundan sonra dikkatli ol.....gönlünü aldiktan sonra kandirir seni cocukda yaptirir durumun dahada cikmaza girer ........yinede senin kararin.....hayatin gercek yüzünü cok defalarca gördüm o yüzden yasamis görms biri olarak düsüncelerim bu.......bu gibi erkeklerin haddini bildirip ne cirkin ve ahlaksiz bir davranis yaptiklarinin farkina varsinlarki artik kadinlarimizinda gözyaslari biraz olsun dinsin...böylelerine ne kadar izin verirsek erkek milletine kötü örnek olacak....belki yapmayacak biri bile yapacaktir..bunun karisi affeti adam gönlünü eylendirdi döndü geldi ben niye yapmayim diye ,,bu bulasici hastalik gibi her zaman devam edecek bu gibi ahlaksizliklari görmezlikten gelip affedersek...yeter bukadari..haddini bilsinler artik...güclü olmak zorundayiz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…