harfi harfine katılıyotummmmmmm budur iştee:lepi::lepi:<alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissen de nefsine hakim olma sen de aldat bakalım o zaman ne yapacak ...
Arkadaşlar bazıları diyoki "erkekler nefsine hakim olamıyo". Ne demek efendim.. Biz nasıl oluyoruz. Evli artık ve olmak zorunda. O-la-cak. Olamıyosa bırakacak.
benden size bir istatistik.sen de nefsine hakim olma sen de aldat bakalım o zaman ne yapacak ...
Arkadaşlar bazıları diyoki "erkekler nefsine hakim olamıyo". Ne demek efendim.. Biz nasıl oluyoruz. Evli artık ve olmak zorunda. O-la-cak. Olamıyosa bırakacak.
ınternet denen ıllet yuzunden herkes ayrılıyor ya! aşkların katılı resmen bu!
gercek olmayan askin katili...eee butun dunya kadinlari parmaginin altindaaa..erkek ya istedigini yapma hakki var ya yuva kursa bilee..Çok üzgünüm çoook
canim anliyorum seni cok uzuluyorsun bir yuvanin dagilmasi kolay bisey degil ama bende burdaki herkes gibi bir yapan bir daha yapar dusuncesindeyim hatta seninki iki kere yapmis ki bu hatayi yine tekrarlayacaktir.boyle aglayacagini bu isleri yapmadan once dusunecekti.ilerde daha cok uzulmek istemiyorsan bu isi burda bitirmelisin.ailelerimiz ikiside bizi barıştırmak için seferber olmuş durumda resmen
affetmem için elinden geleni yapıyolar
ama ben kararlıyım..
bugün evin kapı kilidinide değiştirdim
hiç bi şekilde gelemicek buraya kızlarlmaz:
eski günleri onunla beraber yaşadıklarımız hep gözümün önüne geliyo bazen
okadar çıkmazdayım ki ama kararımdan dönmek istemiyorum
dün aradı beni söyledim artık kesin kararlıyım boşanma konusunda diyee
nasıl ağladı telefonda-kırmış sonra telefonunu dünden beri evde ağlıyomuş-kayınvalidem öyle söylüyo
bide oğlunu çok üzüyomuşum ağlamasına dayanamıyomuş oğlunun
onada fırca attım bi güzel ben yeterince üzüldüm birazda sizin oğlunuz üzülsün dedim
bazende düşünüyorum ağlaması üzülmesi bukadar beni sevdiğini göstermezmi diye kararlıyım ama biyandanda onuda düşünmeden edemiyorum kaç gündür gözyaşlarım dinmiyor yaa mafoldumben
ailelerimiz ikiside bizi barıştırmak için seferber olmuş durumda resmen
affetmem için elinden geleni yapıyolar
ama ben kararlıyım..
bugün evin kapı kilidinide değiştirdim
hiç bi şekilde gelemicek buraya kızlarlmaz:
eski günleri onunla beraber yaşadıklarımız hep gözümün önüne geliyo bazen
okadar çıkmazdayım ki ama kararımdan dönmek istemiyorum
dün aradı beni söyledim artık kesin kararlıyım boşanma konusunda diyee
nasıl ağladı telefonda-kırmış sonra telefonunu dünden beri evde ağlıyomuş-kayınvalidem öyle söylüyo
bide oğlunu çok üzüyomuşum ağlamasına dayanamıyomuş oğlunun
onada fırca attım bi güzel ben yeterince üzüldüm birazda sizin oğlunuz üzülsün dedim
bazende düşünüyorum ağlaması üzülmesi bukadar beni sevdiğini göstermezmi diye kararlıyım ama biyandanda onuda düşünmeden edemiyorum kaç gündür gözyaşlarım dinmiyor yaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?