Korkuyorum :(

can çıkmadan huy çıkmaz demişler..

Umarım bu kararlılığınızın arkasında durabilecek gücünüz hep olur..

Allah yolunuzu açık etsin..

Bence kararın doğru ayten.
Ağlasa da zırlasa da değişmeyecek bir gerçek var ortada.
Bu adamdan koca olmaz sana

annesi kusura bakmasin da yuvasini yikan esin,seni aldatan yine esin!!onu uzende sensin..(!)vay be..sende bir annenin evladisin..ve yanlis ogluna degil sana yapildi..
daha once dusunseydi keske..simdi aglamazdii..bekar bir adam olarak rahat yasar artik karisanda olmaz neden agliyor..kusura bakma sinir oldum..boyle erkek anneleri oldukca daha cok uzulur kadinlarimiz.

bu kızcağızı yaşı çok küçük saf bişi demez diye aldılar demiştim, aha çıktı işte.
şimdi de oğlunun ağlamasına üzülüyo.akannehir
ortada yıkılan yuvaya üzülen yok aytenden başka.

ben olsam asla güvenmem
büyük sözüme tövbeee aslada geri dönmezdim
erkegi 1 kere affetmek demek hadi git bi daha yap ben nasılsa affediorum demektir
ben hep eşimede derim
beni kaybetme korkun yoksa ne istiosan yap
ama ben asla affetmem basar giderim
ve onu bu düşünceye cok inandırdım
içki içtiginde bile bana asla seni üzecek bişe yapmadım yapmamda
aklına kötü bişe getirme der
bende istersen yap o zaman bana bu sekilde sarılıp uyumayı rüyanda görürsün diorum
aldatılmak cok adicee yaa allah düşman basına vermesin...

bencede kayınvalidenin tavrı tuaf ve hoş değil..bu da şunu gösteriyor ki ,haklıya hakkının veren bir insan değilmiş..oğlunun üzülmesine üzüleceğine ,oğluna iyi bir sopa çeksin.)

Canım kusura bakma ama kayınvaliden çok bencilmiş. Ben oğlundan daha çok üzülüyorum ve annemde sizden fazla üzülüyor, de bir dahaki sefere.
Emin ol ayrılma konusunda çok iyi ediyorsun. Seven ve iyi bir erkek asla aldatmaz. Eşinin seni sevdiği külliyen yalan. Seni seviyor olsaydı üzmezdi.
Ağlamak kötü değildir, ağla ama bir yandan da bu düşüncelerden uzak duracak bir şeyler yap. Eminim seni hakedecek biriyle tanışacaksın ve göreceksin sevilmek nasıl güzel birşeymiş meğer.
Ben evlenmeden önce 1 kere nişanlandım ve bir de sevgilim olmuştu uzun süreli. Nişanlım beni aldatmıştı, ailesiyle yalvar yakar barıştırdılar, seviyorum dedim affettim ben de. Ama noldu, 1,5 ay sonra tekrar aldatıldım. Ayrıldım, sonra ikinci sevgilimle tanıştım, 1 yıl sonra o da beni aldattı. Kendime güvenimi kaybetmiştim, suç kendimde sanıyordum. Kimseye de güvenememiştim. Daha sonradan öğendim, 2. sevgilim benden sonra başka bir kızla birlikteymiş, onu da aldatmış ve ayrılmışlar. Yani aldatan erkek kesinlikle bir daha yapar, çünkü bu bir huydur. Ne yazıkki kötü bir huy. Şimdi evliyim, eşim müthiş biri. Diğer 2 sevgilim beni hiç sevmemiş meğer bunu anladım, sevmek söylenen 2 sözle alınan çiçeklerle olmuyor. Aklını başına topla, eşinin hayatını mahvetmesine izin verme. Gerçekten sevilmenin ne demek olduğunu bilmek istiyor musun yoksa sürekli aldatılma endişesiyle zamanla nefret edeceğin erkekle mi yaşamak istiyorsun? Seçim senin. En doğru seçimi yine sen yapabilirsin. Bizler sadece tavsiye veririz.

Canım ya bırak ağlasın..Hatta ne hali varsa görsün..
Senin güvenini sarstıktan kalbini kırdıktan en önemlisi yuvanıza sahip çıkamadığından nefsine hakim olmadığından ağlıyordur..Son pişmanlık fayde etmez...
Asla kararından geri dönmelmaz:
Barıştıktan sonra acabalarla hayatını sürdürecek misin bunu düşün..Seven adam bunu yapmaz...Arkadaşlar ne oluyor böyle yaa...İnternette aldatmalar..Bu kadar mı basit olmuş insanlıkkk..Ben anlam veremiyorummm:çok üzgünüm:

birkere huylu huyundan vazgeçmiyor bunu bil.benim arkadaşımın eşi de üstüne titrerdi görsen karısına deli olurdu ama eski sevgilisiylede evlendiği günden beri ilişkisini sürdürmüş ona da karımı sevmiyorum hoşlanma üzerine evlendim demiş.ama görsen arkadaşıma da görünürde tapıyordu.o kadına da sensiz yapamam beni bırakma sensiz olmaz ölene kadar hayatımın biköşesinde ol demiş.bilemem artık.yani diyeceğim sen yine de işi sıkı tut.üzerime titiriyor uğruma ölüyor yok ağlıyor yalvarıyor bunlar hikaye.

vicdanini rahatlatma sadece..bende boyle birini gormustum eski isyerinden adam orta yasi biraz gecmis ne guzel karisiyla iliski diyordumm..birde esinden cekinirdi.meger capkinin onde gideniymisssonradan duyduklarim karsisinda soke olmustum..

ınsan oğlunu tanımaz mı?
Ne halt olduğunu bilmez mi zaten...
Hadi onlar oğullarını biliyorlar... Böyle gözü aç olduğunu hep bildiler zavallı kızcağızı alıp koydular eve.
Peki Ayteninkilere ne demeli?
Aytenin ailesi binbir zorlukla evlendiği kocasını basit bir kıskançlık yüzünden boşamayacağını bilmezler mi? :1no2:
Nasıl bir mantık...
Eli gözü oynaşta olan adamdan koca olamayacağını anlamazlar mı ya...
:sm_confused: :sm_confused:

Canım eziyet etme bence kendine.
Seni sevdiği belli.
Yaptığı hoş değil tabi.
Söz verdiyse tabi daha dikkatli olacaksın.
Böyle korku ve şüphen olması çok normal.
Dilerim bir daha yaşamazsın..

Canım eziyet etme bence kendine.
Seni sevdiği belli.
Yaptığı hoş değil tabi.
Söz verdiyse tabi daha dikkatli olacaksın.
Böyle korku ve şüphen olması çok normal.
Dilerim bir daha yaşamazsın..

akannehirakannehirakannehirakannehir

her aglayana seviyor diye inanirsak cok isimiz var yasakkelime..:umursamaz:

Son düzenleme:
valla heker hanim shoktayim.:1shok:..bu devirde hala sizin gibileri varmi...bravo yani.ayrica ben sineye falan cekenlerden deyilim okadar midem genis deyil....2.evliligimi yaptim ve cok mutluyum....herkez hakketigi gibi yasar.....aslinda bi gercek varki böyle düsünenler sayesinde bu ahlaksizliklar devam ediyo...nasil olsa bu kadinlar her seyi kabul ediyo..ne yaparsam yaparim...yani okadarmi aciz bizim hanimlar..onur gurur diye birsey var.....

Günümüzde evlilikler neden bitiyor biliyor musunuz?
Çünkü, eskiden kadın savunmasızdı, boşanma denen olay ayıplanırdı.
Çoğu kadınımızın ekonomik özgürlüğü yoktu.
Şimdi ise, kadın özgür haklarının farkında, boşanmanın da evlilik kadar doğal olduğunu farketti.
Değerini de kendi biçiyor kocası değil.
Ve en önemlisi kadın anladı ki, erkeğe muhtaç değil...
Erkek naptı peki?
Hala kadının ona bağlı olduğunu sanarak, eski usül aldatmalarına devam etti. lmaz:
Kadın eskisinden daha araştırmacı olduğu için, bunu daha kolay ortaya çıkardı ve kabullenmedi. :umursamaz:
Erkek ise şoka girdi!!! Nasıl bunca yüzyıl boyunca ezilmiş olan kadın ona karşı çıkıyordu? :bbo: Ama kadın onu dinlemedi, aldatmayı da hazmetmedi çünkü toplum düzeni değişmişti...
Bir evlilik yalan üstüne kurulmuşsa zaten YIKILSIN. yerimseniben
Gurur denen şey insanda varolmadıkça bizler ANCAK mahkum oluruz, Birey DEĞİL!
ONUR ve GURUR un eşini boşayıp/boşamamakla alakası yok.
Yuva yıkmak konusuna gelince, evliliğin hiç var olmadığı erkeğin karısını sadece hizmetçi, çocuk bakıcısı, ona mahkum köle gibi gördüğü bir düzende yuva denen kutsal kurumdan bahsedilemez.
Lütfen biraz, etraflıca düşünün...
yasakkelime yasakkelime

bi kac gün önce bi hanimin yorumunu okudugumda diyordum..böyle güclü kendi ayaklari üzerinde duran hanimlar varmi türkiyede diye.....oda 3 cocuklan ayrilmis....sizin gibileri yüzünden burda türk hanimlarina söylemedikleri kalmiyo almanlarin......yok biz ikinci sinif insanlarmisiz..erkekler orda pasaymis her seyi yapsalar türk kadini sineye cekiyo..hic gururlari onurlari yokmu deniliyo..bu gibi sözler söyleniyo...isterseniz arastirin biraz avrupalilarin gözünde türk hanimlarinin ne kadar deyeri var...inanilir gibi deyil..:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…