Korkuyorum.

ates var sanmak yanmak ama atesi normal cikmasi ---> kesinlikle usutme
miden de bulanir cok usuttuysen
terle, sicak tut kendini hemen gecer, grip degilsin ama korumazsan gribe cevirir
domuz girib hic degilsin bence rahat ol

doktora gittiinde sorsaydın ya canım, eğer durumunda bir ağırlaşma çok fazla ateş ve ağrı hissedersen tekrar doktora gidip tetkik yaptır mutlaka, bi gözlemle iyiyemi gidiyosn kötüyemi... bir de doktor sana ne verdi? anti viral bir ilaç verdiyse ztn domuzgribeysen bile iyileşirsin ama önemli olan ilk 24-48 saat arasında almakmış ilacı sora etki etmiyomuş..

ates var sanmak yanmak ama atesi normal cikmasi ---> kesinlikle usutme
miden de bulanir cok usuttuysen
terle, sicak tut kendini hemen gecer, grip degilsin ama korumazsan gribe cevirir
domuz girib hic degilsin bence rahat ol

Canım dediğin gibi ateşim var sanıyorum ama yok haklısın tşk ederimŞeniz

Canım benm antibiyotik verdi kullandım bitti iyiye gidiyorum sesim ve boğazlarım haififledi

domuz gribi olsa bile korkma ben çok kötü hastalanmıştım doktora göre salgın olan bu gribi geçiriyor olma riskim bile vardı sakın yataktan çıkma dedi antibiyotik falan verdi ama eklem ağrıları,titreme,öksürme ... ne ararsan vardı üstelik öksürmekten boğazım epey zarar gördü rahat 1 haftayı geçkin süre yataktan çıkmadım sonrasında hala şikayetlerim devam ettiği için sürekli dinlendim ve bu sürede sürekli ilaçtan ziyade bitkisel şeylerde tükettim.mesela elma kabuğu ve elma dilimlerini kaynatıp bal ile karıştırıp annem içirdi,kuşburnuna limon sıkıp bal ile karıştırıp içirdi,pekmez ile zencefili karıştırıp içirdi,greyfurt ve mandalinayı sıkıp sürekli içirdi artık içecek görmek istemiyorum diyordum yavaş yavaş toparlandım ama öksürük geçmek bilmedi 2. antibiyotiğe başladım bulantı ara sıra devam ediyordu doktora kontrole gittim çok şiddetli geçirdiğimi boğazımın öksürükten kaynaklandığını söyledi kan değerlerine falan baktı derken çok şükür geçti ilaçlarını düzenli kullan ve istirahat et allah iyiliğini versin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…