- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkuyorum hayatta herşeyden korkuyorum bir gün aldatılmaktan eşimin ölmesinden hiç çocuğumun olmamasından her an ölmekten eve hırsız girmesinden vs. aklıma geldikçe korkuyorum ALLAH tan başka kimseden korkmayın derler dualar ediyorum ama şeytan beni dürtüyor ve aklıma kötü şeyler geliyor bu korkularımı nasıl yenerim bunu da bilmiyorum çünkü hayatta o kadar acılarla karşılaştım ki aklıma hep kötü şeyler geliyor hayatta korkmadan yaşayanların önerilerini bekliyorum.
Allah!a sığıntıktan sonraa korkacak hiç birşey yok bence bu dünyada
ölümün sabrını veren de ALLAH
bu dunyada bızı kötü şartlarda sınayııp sonrada mukafatımızı verende ALLAH
ellerimizi semay açtığımız ve içten ettiğimiz bütün dualarımızı duyanda ALLAH
hayata can veren bıze nefes başeden korkmayı bıle lütfenden de ALLAH
hayatta yeri gelir iyi şeyler yaşarız şükrederiz
yeri gelir kötü şeyler yaşarız isyan ederız
ama her şeyin ALLAH'tan olduguna ve hakkımızda da hayırlısı ne ise onunda ALLAH'tan olduguna samımıyetle inanırsak ben gercekten korkacak bır sey oldugunu dusunmuyorum bu hayatta
senın kalbın temizse, kalbinde iman varsa için huzurluysa korkma kardeşim ....
yaşadıgımız her ana, aldıgımız her nefese , gördüğümüz tüm güzelliklere binlerce kez HAMD olsunn.....
içini ferah tut tatlım daraldığın zamanlarda RABBİME sığın ve KORKMAA
korkuyorum hayatta herşeyden korkuyorum bir gün aldatılmaktan eşimin ölmesinden hiç çocuğumun olmamasından her an ölmekten eve hırsız girmesinden vs. aklıma geldikçe korkuyorum ALLAH tan başka kimseden korkmayın derler dualar ediyorum ama şeytan beni dürtüyor ve aklıma kötü şeyler geliyor bu korkularımı nasıl yenerim bunu da bilmiyorum çünkü hayatta o kadar acılarla karşılaştım ki aklıma hep kötü şeyler geliyor hayatta korkmadan yaşayanların önerilerini bekliyorum.
bazı insanlar görüyorum sanki hiç dertleri yokmuş gibi çok özeniyorum işte yanımda olduğunu bile bile her an kaybetmekten bir daha görememekten korkuyorum.