korkuyorum

crscntt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
37
8
Arkadaslar yuzumde son zamanlarda isilik tarzi minik sivilceler cikmaya basladi alerji gibi... Dr a gittim ilac verdi ama gecmedi, adet duzensizligi vardi 2-3 ayda bir oluyordum, kan verdim hormon testi icin.... Biraz once online sonuclara baktim her sey normal ama prolaktin 49,9 yaninda H isareti var yani en yuksek 29,9 olmasi gerekiyormus benim 20 sayi yuksek cikti. O neymis diye arastirdim cocugu olmuyormus bu hotmonu yuksek olanlarin ben 25 yasindayim bekarim hayattaki en buyuk hayalim anne olmak.... Sanirim sivilcelerde bu yuzden suan korktum agliyorum yarin sabah dr gitcem ama bununla ilgili bilgisi ya da deneyimi olan yazabilr mi?

ben de kadın hastalıkları bölümü nde hormon tahlili yaptırmıştım sivilcelerim için
prolaktin yüksek çıktı
kadın hastalıkları uzmanı beni endokrinolojiye yönlendirdi
endokrinoloji uzmanı tekrar test yaptı prolaktin sivilce yapmaz dedi
bir de prolaktini yüksek çıkan kişilerde bazı belirtiler oluyormuş göğüslerden süt gelmesi gibi
siz de var mı bu tarz şeyler ?

ben de kadın hastalıkları bölümü nde hormon tahlili yaptırmıştım sivilcelerim için
prolaktin yüksek çıktı
kadın hastalıkları uzmanı beni endokrinolojiye yönlendirdi
endokrinoloji uzmanı tekrar test yaptı prolaktin sivilce yapmaz dedi
bir de prolaktini yüksek çıkan kişilerde bazı belirtiler oluyormuş göğüslerden süt gelmesi gibi
siz de var mı bu tarz şeyler ?
Benden süt gelmiyor sadece adet düzensizliği var. Doktor beni başka bir hastaneye sevk etti mavi kod la. Bende malesef ve malesef roza hastalığı çıktı yüzümdekiler sivilce değilmiş, bugün tedaviye başladım kremlerle artık çok dikkatli olmam lazım bununla ilgili yeni bir konu açacağım birazdan. Benide endokrin testi için yönlendirdi. Geçmiş olsun...

Benden süt gelmiyor sadece adet düzensizliği var. Doktor beni başka bir hastaneye sevk etti mavi kod la. Bende malesef ve malesef roza hastalığı çıktı yüzümdekiler sivilce değilmiş, bugün tedaviye başladım kremlerle artık çok dikkatli olmam lazım bununla ilgili yeni bir konu açacağım birazdan. Benide endokrin testi için yönlendirdi. Geçmiş olsun...

ilaçlarınızı kullanın dikkat edin öyleyse size de çok geçmiş olsun . :KK68:

Doktor roza kremi verdi, birde imex sadece 3 gün Allah'ıma bin şükür ne bir kızarıklık ne de bir tek sivilce pürüzsüz cildime kavuştum çok çok çok şükür :)

X