Evet kudur saati gelince de cok çılgın oluyor ama beni asil korkutan gece boyle olmasiHehehe kedilerin her zamanki halleri.
Bazen sanki arkanda biri varmış gibi tam omuzunun üstüne dikerler gözlerini. Bazen boş boş duvara bakarlar seninki gibi. Korkacak bir şey yok kedilerin hepsi deli
Gece gece korkuttun benide Tatlıymıs ama aynı odada kalmasan baska alternatif bi oda yokmu kedi içinIste boyle
Kediler nocturnal yani gece aktif olan hayvanlardır. Bütün gün o yatak senin bu kanepe benim yatıp gece kudururlar. Benimki gece bir yarısı koltuk-kanepe-tv ünitesi üzerinde koşturup sonra gelip yorganın altından ayaklarımı ısırıyor. Dedim ya deli hepsiEvet kudur saati gelince de cok çılgın oluyor ama beni asil korkutan gece boyle olmasi
Tesekkurler :)Gece gece korkuttun benide Tatlıymıs ama aynı odada kalmasan baska alternatif bi oda yokmu kedi için
Bu konuda o kadar acemiyim kiKediler nocturnal yani gece aktif olan hayvanlardır. Bütün gün o yatak senin bu kanepe benim yatıp gece kudururlar. Benimki gece bir yarısı koltuk-kanepe-tv ünitesi üzerinde koşturup sonra gelip yorganın altından ayaklarımı ısırıyor. Dedim ya deli hepsi
Tesekkurler :)
Ev üç oda biri oturma biri annemlerin diğeri ablamla benim
Ablam kortugu icin ben oturma odasinda onunla uyuyorum sadece arasira annemlerle yatıyor onun disinda hep benimle ve bu böyle olunca isiklari açıp yatıyorum valla duyan deli der :)
Bayiliyorum kurnazliklarina zaten :)Mesela eşime kıl bizimkisi. Koltuğa oturmasın diye "kuyruğuma bastı" numarası yapıyor. Eşim benden önce yatarsa sinsi sinsi gidip adamcağızın suratına pati atıyor, sonra kucağıma kıvrılıyor. Kocamın kaynanası bizim kedi oldu
Ama tek kalinca aglar gibi miyavliyor kiyamiyorumKedi tek kalsın oturma odasında sende ablanla odada yat gerci ben hiç hayvan beslemedim ama mantıken bana aynı odada kalınmaması daha doğru geliyor
Ben cok seviyorum ama bazi halleri urpertiyor bu hayvanlarin :)Ben kedi görünce yolumu degistiriyorum acayip korkarim cocuklugumdan beri nedeni de yok ama düşününce bile kötü tuhaf ve rahatsız hissediyorum
Ben acayip korkarim gece kabus bile görüyorum kediler le ilgili hicbirzaman sevemedim annem ta küçücük ken korkarsin der kedi olan eve gitmiyorum parkta falan gorunce direkt ayriliyorum böyle hani limon gorunce tuhaflasanlar varya öyleBen cok seviyorum ama bazi halleri urpertiyor bu hayvanlarin :)
Mesela eşime kıl bizimkisi. Koltuğa oturmasın diye "kuyruğuma bastı" numarası yapıyor. Eşim benden önce yatarsa sinsi sinsi gidip adamcağızın suratına pati atıyor, sonra kucağıma kıvrılıyor. Kocamın kaynanası bizim kedi oldu
Kedi tek kalsın oturma odasında sende ablanla odada yat gerci ben hiç hayvan beslemedim ama mantıken bana aynı odada kalınmaması daha doğru geliyor
Belki bir geçmişin vardir. Ablamda da var ama korkudan baska bir his urperme gibi aciklayamiyorBen acayip korkarim gece kabus bile görüyorum kediler le ilgili hicbirzaman sevemedim annem ta küçücük ken korkarsin der kedi olan eve gitmiyorum parkta falan gorunce direkt ayriliyorum böyle hani limon gorunce tuhaflasanlar varya öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?