Korkuyorum

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.099
178
Arkadaslar şimdi size asiri derecede sacma gelebilecek bir konu acmis bulunuyorum :)
Ben ilk kez kedi sahibi oldum o da dört aydir bende ve kendisi dort aylik
Son zamanlarda yani yaklasik bir ay kadar olmuştur geceleri bos bos tavani izliyor birsey varmis gibi bakıyor ben bu durumdan cok korkuyorum.ablam ondan korktuğu icin odada sadece ikimiz kaliyoruz ve bazen korkudan ışığı açıyorum. Kedisi olup da bu tarz hareketlerini gozlemleyen varmi cok merak ediyorum. Benim cevremde kedi sahibi olan yok ve sorsam dalga geçilir diye de korkuyorum zaten
Fotoğraf atabilirim

Iste boyle

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-05-01-46-27.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 620
  • Screenshot_2015-11-05-01-46-21.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 610
  • 20151105_014233.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 591
  • Screenshot_2015-11-05-01-45-59.webp
    6 KB · Görüntüleme: 575
Hehehe kedilerin her zamanki halleri.
Bazen sanki arkanda biri varmış gibi tam omuzunun üstüne dikerler gözlerini. Bazen boş boş duvara bakarlar seninki gibi. Korkacak bir şey yok kedilerin hepsi deli
Evet kudur saati gelince de cok çılgın oluyor ama beni asil korkutan gece boyle olmasi

Evet kudur saati gelince de cok çılgın oluyor ama beni asil korkutan gece boyle olmasi
Kediler nocturnal yani gece aktif olan hayvanlardır. Bütün gün o yatak senin bu kanepe benim yatıp gece kudururlar. Benimki gece bir yarısı koltuk-kanepe-tv ünitesi üzerinde koşturup sonra gelip yorganın altından ayaklarımı ısırıyor. Dedim ya deli hepsi

Gece gece korkuttun benide Tatlıymıs ama aynı odada kalmasan baska alternatif bi oda yokmu kedi için
Tesekkurler :)
Ev üç oda biri oturma biri annemlerin diğeri ablamla benim
Ablam kortugu icin ben oturma odasinda onunla uyuyorum sadece arasira annemlerle yatıyor onun disinda hep benimle ve bu böyle olunca isiklari açıp yatıyorum valla duyan deli der :)

Ben kedi görünce yolumu degistiriyorum acayip korkarim cocuklugumdan beri nedeni de yok ama düşününce bile kötü tuhaf ve rahatsız hissediyorum

Mesela eşime kıl bizimkisi. Koltuğa oturmasın diye "kuyruğuma bastı" numarası yapıyor. Eşim benden önce yatarsa sinsi sinsi gidip adamcağızın suratına pati atıyor, sonra kucağıma kıvrılıyor. Kocamın kaynanası bizim kedi oldu

Bu konuda o kadar acemiyim ki
Ben de saniyorum hayvanin uyku duzenini ben bozdum gece gec yatarak :)

Kedi tek kalsın oturma odasında sende ablanla odada yat gerci ben hiç hayvan beslemedim ama mantıken bana aynı odada kalınmaması daha doğru geliyor

Bayiliyorum kurnazliklarina zaten :)
Ama cok deliler bazen olmadik zamanda bacaklarını dort bir yana acip paaatt suratima atliyor :)

Ben kedi görünce yolumu degistiriyorum acayip korkarim cocuklugumdan beri nedeni de yok ama düşününce bile kötü tuhaf ve rahatsız hissediyorum
Ben cok seviyorum ama bazi halleri urpertiyor bu hayvanlarin :)

Ben cok seviyorum ama bazi halleri urpertiyor bu hayvanlarin :)
Ben acayip korkarim gece kabus bile görüyorum kediler le ilgili hicbirzaman sevemedim annem ta küçücük ken korkarsin der kedi olan eve gitmiyorum parkta falan gorunce direkt ayriliyorum böyle hani limon gorunce tuhaflasanlar varya öyle

Kedi kocani patakliyor

hayvanlarin goz perdesi yok diye duydum ben....
Goremedigimiz herseyi goruyorlar...

Belki bir geçmişin vardir. Ablamda da var ama korkudan baska bir his urperme gibi aciklayamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…