Korkuyorum

marilyn manson dinliyordum kedi garip hareketler yapmaya basladı
korkmustum o anda, müziği kapatmıstım.
bazen garip hareket ve bakıslar sergılıyorlar. korkmanı anormal bulmadım.
Vallahi biri cikip alay eder diye dusunmustum konuyu acarken ama rahatladim benimkine ozel degilmis en azindan bir de tek korkan ben degil misim
Yalnız seninki de ayrı bi acayipmis

Kedidir deyip geçeceksin , özellikle eğer apartmanda yaşıyorsan onlar insan kulağının duyamayacağı desibeldeki sesleri de duyabilirler, üst komşudan gelen senin duyamayacağın bir ses ya da titreşim onun dikkatini çeker.
Ooo, sen benim kediyle yaşasan şimdiye keçileri kaçırmıştın o zaman :) , kendisinin bazı garip huyları: aniden kalkıp karanlık koridora konsantre olma, ben onu okşarken birden arkamdaki boşluğa arkamda birisi varmış gibi dikkatli bakma, gece 3ün karanlığında yatağımın başucunda yalanma ve nefes alma sesleriyle beni uyandırma (özellikle bu huyu 'allahım sana geliyorum hayaletin biri beni yiyecek eşhedü en laaa ' duygusu yaşatmakta birinci) :)

Vallahi biri cikip alay eder diye dusunmustum konuyu acarken ama rahatladim benimkine ozel degilmis en azindan bir de tek korkan ben degil misim
Yalnız seninki de ayrı bi acayipmis
kapattım korkumdan
kedi kendını ordan oraya atıyordu
e gel de korkma yanı sonra bır daha o parcayı hiç açmadım kedi gidene kadar
insan bazen trıbe gırıyor işte
bazen bakışları enteresan oluyor. ben de çok denk geldım boş boş bakmasına
güya öyle bakınca bişilere bakıyorlarmıs

Bibibella canim birakmak zorunda kaldigim kedi baskaydi o öldü malesef araba tekerleğine siginmis isinmak icin o yüzden

benimki de çok yapar karanlık koridora bir anda dikilir kulakları geriye atar sanki saldırı pozisyonuna geçer, iki üç sefer yaptı küçükken bende hafiften tırsmıştım sonra dikkat ettim meğer asansör çalışırken yapıyormuş onu duyuyormuş

Ay bu kadar kedi annesi bir arada o zaman birsey daha sorucam
Arkadaslar benim kedim kendini yalayinca muthis bir koku yayılıyor temiz ve hafif bir koku. Sizinkiler de oyle mi yoksa sevgimden mi oyle hissediyorum çünkü varla yok arasi asiri derecede hafif bir koku

bu arada konuyu farklı boyuta getirmek istemem ama sadece duyduğum birkaç şey var kedilerin göz perdeleri vardır köpeklerin yoktur bu yüzden evde kedi beslenebilir bu şekilde duymuştum ve ben kedilerin bizleri koruduğuna inanıyorum bir kaç şahit olduğum olay olmuştu kendi kedimle o yüzden. :)

Ay benim kedi yine iyiymis o zaman
Sadece gece tavanlari izler :)

Benimki bildiğin kurbağa yemiş gibi kokuyor yalanırken.
Hele bir kez soğuk süt vermiştim ne akla hizmet, bağırsakları bozulmuş garibimin.
Bir gaz saldı sessizce, yemin ederim 4 yıl geçti üstünden kokusu hala burnuma gelir.
Eşimle gözlerimiz yaşardı, nutkumuz tutuldu, bu nasıl toto bu nasıl gaz dedik.
Kedi pırtı meşhurdur, sevgiyle mevgiyle örtülmez, o kokuyu alınca anlarsınız

Hadi ya benimki hic pirt yapmadi ne tuhaf

Hep guzel geliyor ve yalandigini gördüğüm anda kapıyorum mincikliyorum kokusunu vakumluyorum
Sadece balik yerse kotu kokuuor

Diş sorunu olabilirmi kuzunun. Bizimkininde vardı diş sorunu aslınds doğuştan var fena ağzı kokardı iki sefer diş temizliği yapıldı ve 2 dişi çekildi şimdi mis gibi.
Önceden bi esnerdi baygınlık geçirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…