Vallahi biri cikip alay eder diye dusunmustum konuyu acarken ama rahatladim benimkine ozel degilmis en azindan bir de tek korkan ben degil misimmarilyn manson dinliyordum kedi garip hareketler yapmaya basladı
korkmustum o anda, müziği kapatmıstım.
bazen garip hareket ve bakıslar sergılıyorlar. korkmanı anormal bulmadım.
kapattım korkumdanVallahi biri cikip alay eder diye dusunmustum konuyu acarken ama rahatladim benimkine ozel degilmis en azindan bir de tek korkan ben degil misim
Yalnız seninki de ayrı bi acayipmis
benimki de çok yapar karanlık koridora bir anda dikilir kulakları geriye atar sanki saldırı pozisyonuna geçer, iki üç sefer yaptı küçükken bende hafiften tırsmıştım sonra dikkat ettim meğer asansör çalışırken yapıyormuş onu duyuyormuşKedidir deyip geçeceksin , özellikle eğer apartmanda yaşıyorsan onlar insan kulağının duyamayacağı desibeldeki sesleri de duyabilirler, üst komşudan gelen senin duyamayacağın bir ses ya da titreşim onun dikkatini çeker.
Ooo, sen benim kediyle yaşasan şimdiye keçileri kaçırmıştın o zaman :) , kendisinin bazı garip huyları: aniden kalkıp karanlık koridora konsantre olma, ben onu okşarken birden arkamdaki boşluğa arkamda birisi varmış gibi dikkatli bakma, gece 3ün karanlığında yatağımın başucunda yalanma ve nefes alma sesleriyle beni uyandırma (özellikle bu huyu 'allahım sana geliyorum hayaletin biri beni yiyecek eşhedü en laaa ' duygusu yaşatmakta birinci) :)
Ay benim kedi yine iyiymis o zamanbenimki de çok yapar karanlık koridora bir anda dikilir kulakları geriye atar sanki saldırı pozisyonuna geçer, iki üç sefer yaptı küçükken bende hafiften tırsmıştım sonra dikkat ettim meğer asansör çalışırken yapıyormuş onu duyuyormuş
Tipe bak ya, çok tatlıIste boyle
Ya hic zarar açısından düşünmemiştim bak şimdi :/isik acik uyuma, vucudumuzun karanliga ihtiyaci var.
kedinin de olabilir.
benim tavsanim da bakardi, korkardim, gozleri de kirmiziydi.
Foto var mi kissBurdakileri okurken gülüşüme bibim nasıl garip garip bakıyor bi görseniz
O bakislarin bosluga olduğunu düşünemiyorum ben de ama metafizik meseleler degikdir insallah baksana görmeleri duymalari bizlerden kat kat iyiymişValla ben de korktum sanki bir şeye bakıyor
Ay bu kadar kedi annesi bir arada o zaman birsey daha sorucam
Arkadaslar benim kedim kendini yalayinca muthis bir koku yayılıyor temiz ve hafif bir koku. Sizinkiler de oyle mi yoksa sevgimden mi oyle hissediyorum çünkü varla yok arasi asiri derecede hafif bir koku
İşte buda benim çirkin bibimFoto var mi kiss
Hadi ya benimki hic pirt yapmadi ne tuhafBenimki bildiğin kurbağa yemiş gibi kokuyor yalanırken.
Hele bir kez soğuk süt vermiştim ne akla hizmet, bağırsakları bozulmuş garibimin.
Bir gaz saldı sessizce, yemin ederim 4 yıl geçti üstünden kokusu hala burnuma gelir.
Eşimle gözlerimiz yaşardı, nutkumuz tutuldu, bu nasıl toto bu nasıl gaz dedik.
Kedi pırtı meşhurdur, sevgiyle mevgiyle örtülmez, o kokuyu alınca anlarsınız
Nurum balimmm yaa
Diş sorunu olabilirmi kuzunun. Bizimkininde vardı diş sorunu aslınds doğuştan var fena ağzı kokardı iki sefer diş temizliği yapıldı ve 2 dişi çekildi şimdi mis gibi.Benimki bildiğin kurbağa yemiş gibi kokuyor yalanırken.
Hele bir kez soğuk süt vermiştim ne akla hizmet, bağırsakları bozulmuş garibimin.
Bir gaz saldı sessizce, yemin ederim 4 yıl geçti üstünden kokusu hala burnuma gelir.
Eşimle gözlerimiz yaşardı, nutkumuz tutuldu, bu nasıl toto bu nasıl gaz dedik.
Kedi pırtı meşhurdur, sevgiyle mevgiyle örtülmez, o kokuyu alınca anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?