Korkuyorum

bence sesleri duyuyordur ya
pıtır pıtır böcek ayak seslerini bile duyar onlar

Kedi kocani patakliyor

hayvanlarin goz perdesi yok diye duydum ben....
Goremedigimiz herseyi goruyorlar...
Ya iste asil korkum bu
Ne kadar gercek acaba
Sanki odada bir suru varlik dolaşıyor gibi hissediyorum
Odum kopuyor sirtimdan aşağı soguk bir ter

Canım benim kedilerim var, her biri farklı yapıda... Her birinin değişik davranışları oluyor :)
Kurban olurum onu yaratana, seninki de çok tatlı, 4 ay çok erken alışırsınız birbirinize kediler öyle şeyler yapıyor

Belki bir geçmişin vardir. Ablamda da var ama korkudan baska bir his urperme gibi aciklayamiyor
Bilmiyorum hicbirsey de hatırlamıyorum hani şundan dir desem abla yine iyi duruyor ben ayni ortamda yken kalbim sikisiyor böyle tuhaf oluyorum

Bir de surat ifadelerinden hissetikleri yansıyor gibi geliyor bana
Mutluluk korku saskinlik hatta kizginlik
Bana mi öyle geliyor bilmiyorum

Bilmiyorum hicbirsey de hatırlamıyorum hani şundan dir desem abla yine iyi duruyor ben ayni ortamda yken kalbim sikisiyor böyle tuhaf oluyorum
Ablam durmuyor ki bikac saat onu bi kac saat ablami kitliyoruz
O buyuk konuştu asla bu eve kedi girmez diyerek ve başına geldi birnevi mecbur kalarak aldik da evimize :)

Gercekten mi bunu bilmiyordum bu kadar hassas mi isitmeleri
internetten alıntılarla cevap veriyorum:)
"Kediler 200 kHz ile 100 kHz değerleri arasındaki sesleri duyabilirler. Bu da onların çok küçük sesleri dahi duyabilmeleri anlamına gelir; örneğin bir farenin ayak seslerini. Hassas kulakları aynı zamanda sesin kaynağını da tam olarak tespit edebilmelerini sağlar."
"Kedilerin işitme duyusu da çok keskindir. İnsan kulağında yalnız 6 kas bulunmasına karşın, kedi kulağında 30'a yakın kas bulunur. Bu yüzden kulaklarını çok hızlı bir biçimde sesin geldiği yöne döndürebilirler. Kedinin kulakları, saniyede 25.000'e kadar ulaşan sesüstü frekanslara duyarlıdır."
"Kediler mükemmel bir kulağa sahiptirler. İşittiklerini tek tek ayrıştırıp değerlendirebilirler. Metrelerce uzaktaki bir böceğin yürüyüşünün ya da saklanan bir farenin soluğunu duyabilirler. Hassas işitme ve görme duyuları vardır. İnsan kulağının duyamadığı yüksek frekanslı ses titreşimlerini kaydederek çok hafif sesleri duyarlar. İşitme kediler için hem güvenlikleri hem de avlanmaları için önemlidir. Kediler insanlardan da köpeklerden de daha iyi işitirler. İnsanlar 20 kHz’e kadar sesleri işitirken köpekler 40 kHz’e kadar sesleri işitir. Ama kediler için bu sınır 60 kHz’dir."

Öyle biz kardeşimle okuyoruz kedilerin ne hissettiklerini artık, bir kedi sahibi olana kadar böyle şeylerden haberim yoktu
Bir de surat ifadelerinden hissetikleri yansıyor gibi geliyor bana
Mutluluk korku saskinlik hatta kizginlik
Bana mi öyle geliyor bilmiyorum

Ablam durmuyor ki bikac saat onu bi kac saat ablami kitliyoruz
O buyuk konuştu asla bu eve kedi girmez diyerek ve başına geldi birnevi mecbur kalarak aldik da evimize :)
Nasil mecbur kaldiniz

Ben kedini sokağa bırakmak zorunda kaldın sanıyodum csnım çok üzülmüştüm şükürki seninle alışmalısın o bakışlarına bizimkide karanlıkta bakar hep öyle derim kızım gene ne gördün

Yedi kat alttan depremi bile hissediyorlar kaldı ki yan dairede gezinen bir böcek bile onun bakmasını sağlar boşa endişelenmeyin.
Benimki şu an göbeğime patisini dayayıp, içeri bazı bakışlar atıyor ki "yok artık" diyorum ama tırsmıyorum

Benim 8 yıldır tek alışamadığım şey; gece yarısı tuvaletini yaptıktan sonra deli deli bağırıp, deli deli koşması.
Kendini mi tebrik ediyor, bizden mi aferin bekliyor bilmiyorum ama bir gün kuyruğuna bir wc çıkışı çeyrek altın takıp tebrik edeceğim

marilyn manson dinliyordum kedi garip hareketler yapmaya basladı
korkmustum o anda, müziği kapatmıstım.
bazen garip hareket ve bakıslar sergılıyorlar. korkmanı anormal bulmadım.

Nasil mecbur kaldiniz
Sahip bulamadık sokakta kalacakti ama daha gobek bagi dusmemis gözleri acilmamisti sanirimm iki günlük falandi ya olecekti ya sahip çıkacaktık. Ablam merhamet etti etmek zorunda kaldi ama simdi kabullendi herkes cok seviyor onu korksa bile bırakmıyor ablam da :)

ben kedi annesiyim benimki de duvara odaklanıyordu ilk başlarda bende korktum ne var böyle dikkat kesiliyor diye ama anladım ki oyun yapıyor kulakları dikiyor falan onların gözleri çok keskin flashlı hatta duvarda ki minicik sineği takip ediyor ufacık bile olsa görüyor korkmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…