- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Ya iste asil korkum bu
Kedi kocani patakliyor
hayvanlarin goz perdesi yok diye duydum ben....
Goremedigimiz herseyi goruyorlar...
Gercekten mi bunu bilmiyordum bu kadar hassas mi isitmeleribence sesleri duyuyordur ya
pıtır pıtır böcek ayak seslerini bile duyar onlar
Kedim ve kocam arasında soğuk savaş var ama kedi adil oynamıyor
Kedi kocani patakliyor
hayvanlarin goz perdesi yok diye duydum ben....
Goremedigimiz herseyi goruyorlar...
Bilmiyorum hicbirsey de hatırlamıyorum hani şundan dir desem abla yine iyi duruyor ben ayni ortamda yken kalbim sikisiyor böyle tuhaf oluyorumBelki bir geçmişin vardir. Ablamda da var ama korkudan baska bir his urperme gibi aciklayamiyor
Korkma ya....oyle de geziyorlar boyle deYa iste asil korkum bu
Ne kadar gercek acaba
Sanki odada bir suru varlik dolaşıyor gibi hissediyorum
Odum kopuyor sirtimdan aşağı soguk bir ter
Denedim dayak yedim dudagimi isirdiKorkma ya....oyle de geziyorlar boyle de
Kedinin dikkatini dagit bence....
Ablam durmuyor ki bikac saat onu bi kac saat ablami kitliyoruzBilmiyorum hicbirsey de hatırlamıyorum hani şundan dir desem abla yine iyi duruyor ben ayni ortamda yken kalbim sikisiyor böyle tuhaf oluyorum
internetten alıntılarla cevap veriyorum:)Gercekten mi bunu bilmiyordum bu kadar hassas mi isitmeleri
Bir de surat ifadelerinden hissetikleri yansıyor gibi geliyor bana
Mutluluk korku saskinlik hatta kizginlik
Bana mi öyle geliyor bilmiyorum
Denedim dayak yedim dudagimi isirdi
Neyse ki uyudu suan
Artik yarin dusunuruz
Nasil mecbur kaldinizAblam durmuyor ki bikac saat onu bi kac saat ablami kitliyoruz
O buyuk konuştu asla bu eve kedi girmez diyerek ve başına geldi birnevi mecbur kalarak aldik da evimize :)
Sahip bulamadık sokakta kalacakti ama daha gobek bagi dusmemis gözleri acilmamisti sanirimm iki günlük falandi ya olecekti ya sahip çıkacaktık. Ablam merhamet etti etmek zorunda kaldi ama simdi kabullendi herkes cok seviyor onu korksa bile bırakmıyor ablam da :)Nasil mecbur kaldiniz
Öyle bişey tabikide yapma canım hayvan bakmayan anlıyamaz zatenAma tek kalinca aglar gibi miyavliyor kiyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?