Ayy tontisim canim masum melegimm melek bunlar ya hayvanlar olmasa ne yapardik insanogluna bahsedilen en guzel seylerden biriside hayvanlar ve hayvan sevgisidir.
Kız bunun kulakları hiçten yoktu da çok nadir rastlanan bir duruma denk geldik, benimki inadından kulakları dikiyor öyle dolaşıyor, uyurkene iniyor yine Böyle bir karakterde olabiliyorlarmış çok nadiren.. Asi kız bu asi..
Kız bunun kulakları hiçten yoktu da çok nadir rastlanan bir duruma denk geldik, benimki inadından kulakları dikiyor öyle dolaşıyor, uyurkene iniyor yine Böyle bir karakterde olabiliyorlarmış çok nadiren.. Asi kız bu asi..
Vicdansızlar. Ben kedili evde buyuyen bebeklere bayılıyorum ya. Bebegine ne guzel arkadas olacak. Gecen gun okudum link bulursam paylasırım, kedili evde buyuyeb cocukların astım olma ihtimali daha dusukmus, bagısıklıkları daha guclu oluyomus. Saglıklı dogumlar, kedinle bebeginle mutluluklar.
Benim kedim eve gelen cocuklar kendisine oyun hamuru muamelesi yapmasına ragmen bir pati atmamıstır:) boylesine duyarlı oluyor bu minikler
Ayni odada kalinmamasimi ne olacak ayni odada kalininca. Ya simdi herkes ustume gelecek ama ben hayvanlari sevmeyen insanlardan nefret ediyorum onlarla ayni ortamda bi saniye bile yasayanam. Kediler insanlardan daha temizdir. Yasak olmasa ornek verirdim simdi ama din konusu yasak. Neyse bence hayvan sevgisi olmayan hatta onlardan korkan insanlarin dunyada eksik yasadigini dusunuyorum bos yasiyolar ben hergun sukrediyorum allahim bize hayvanlari yarattigin icin ve onlari sevebildigimiz icin diye. Cok koziyorum boyle seylere tahammul edemiyorum yok evde bakilmaz yok tuyu soyleymis biyleymis mis mis mis biraz okuyun arastirin oyle konusun hayvandanda korkmayin tiksinmeyin onlar kadar masum insana dost ne varki bu dunyada
Yaşamayan ve yaşatmayan bilemez. Kedilerim her sabah beni öperek uyandırıyorlar. Öpme hamilesin aman diyenlere inat her sabah bende onları öpüyorum. Çünkü gerçekten araştırmadan kulaktan dolma konuşacan insan çok. Bir evcil hayvan aşılarını ve muayenelerini düzenli oluyorsa yemek artığı ve çiğ et yemiyorsa ve dışarı ile teması yoksa o kedi sizden bile daha sağlıklı temizdir. Bunu doktorlar da söylüyorlar o yüzden sevmeyenler direk sevmiyorum desinler pis bakılmaz kokar gibi şeyler söylemesinler bence. (ki kedi kokmaz tuvaletini temizlemezsen tuvaleti kokar tıpkı bizlerin sifonu çekmesi gibi)
bu sevgi ve sahiplenmeniz çok güzel. çok takdir ettim. kedinizi ve çocuğunuzu beraber kardeş gibi büyütmek istemeniz falan çok takdir edilesi ama sadece meraktan soruyorum, kedinin tüyü, etrafa yaydığı alerjen maddeler vücutlarından çıkan tozlar vs. hamile bir bayana rahatsızlık vermiyor mu, ya da ileride doğacak bebek için herhangi bir riski var mı? doktorlar bu konuda ne diyor?
normalde bir kedinin nefes yoluyla tüyünün içine kaçması %5 ihtimaldir. Kaçan bir iki tüyünde zararı olmaz sindirebilir vücut çünkü aşısı olduğu için parazitli bir tüy değildir.
Doktora sorduğumda bana direk şunu söyledi kedini gönder diyen bir doktora rastlarsan sen bence o doktoru gönder dedi. Benim normalde polen,toza karşı hafif düzeyde alerjik reaksiyonum vardır. her kan tahlilimde çıkar. ama beni olumsuz etkilemez sadece arada hapşırık çok nadir göz sulanması. Doktorum bebeği etkilemez dedi. Ben sarmaş dolaş uyuyorum seviyrum yoğuruyorum hiç bir sorun yaşamadım bu zamana kadarda çok şükür. Dışarıdaki hava toz bulutu inanın daha tehlike.
Yaşamayan ve yaşatmayan bilemez. Kedilerim her sabah beni öperek uyandırıyorlar. Öpme hamilesin aman diyenlere inat her sabah bende onları öpüyorum. Çünkü gerçekten araştırmadan kulaktan dolma konuşacan insan çok. Bir evcil hayvan aşılarını ve muayenelerini düzenli oluyorsa yemek artığı ve çiğ et yemiyorsa ve dışarı ile teması yoksa o kedi sizden bile daha sağlıklı temizdir. Bunu doktorlar da söylüyorlar o yüzden sevmeyenler direk sevmiyorum desinler pis bakılmaz kokar gibi şeyler söylemesinler bence. (ki kedi kokmaz tuvaletini temizlemezsen tuvaleti kokar tıpkı bizlerin sifonu çekmesi gibi)
Aynende oyle bende hamileligim boyunca hergun kedimlw beraber uyudum hala birlikte uyuyoruz hala operim cunku mukemmel kokar hatta bugun yikadim ve gectigi yattigi heryer sampuan kokuyo normalde kedi yikanmaz biliyorum onlarin yikanmaya ihtiyaci yok ama benim kedim beyaz oldugu icin uzun sure yikanmayinca tuylerinin rengi sari gibi oluyo. Cahilce konusan insanlardan darlaniyorum birisi evde beslenmez deyince bana bi sinir basiyoki sorma. Bizim evde kediye dair kokan tek koku tabaktaki kuru mamasi onun disinda kedi kokmasi diye bisey yok burdan bilmeyen cahillere sesleniyoruz..!!! Butun hayvanlari cooook seviyorum butun canlilara saygi ve sevgi duyuyorum hayvanlari sevmeyenler gaddar ve merhametsizdir hic merhametlisine rastlamadim. Merhamet etmeyene merhamet edilmez.
Kediler nocturnal yani gece aktif olan hayvanlardır. Bütün gün o yatak senin bu kanepe benim yatıp gece kudururlar. Benimki gece bir yarısı koltuk-kanepe-tv ünitesi üzerinde koşturup sonra gelip yorganın altından ayaklarımı ısırıyor. Dedim ya deli hepsi
Kedilerin normal halleri işleri geleni yapıyorlar onlardan kormana gerek yok alıştıgın zaman onların ne yaptıklarını farketmezsin.Ama onlar sevgi yönünden çok nasipliler sevgiyle yaşarlar ....