Aynisini bana da soyluyorlar "eee kediyi ne zaman yolluyorsun?"
Oyssss doyamam ben bunaaaaoyyyyy ne tatlı kedıler varya
en tatlı kedı benımkı sanıyordum...
Eki Görüntüle 1678424
Eki Görüntüle 1678425
Eki Görüntüle 1678426
Bu gercek olamaaaaazzzz :)O soruyu soranlara bunları gösteriyorum
Eki Görüntüle 1678443 Eki Görüntüle 1678445 Eki Görüntüle 1678447 Eki Görüntüle 1678450 Eki Görüntüle 1678446
oyyyy gözlerde müdülük yapmaya heveslı bakıslar gordumBenim kızıma boy friend olabilecek yakışıklı erkekler nerdesiniz
oyyyy gözlerde müdülük yapmaya heveslı bakıslar gordum
bişeye odaklanmıs
Ask olsun benim olgusumu begenmedin mBenim kızıma boy friend olabilecek yakışıklı erkekler nerdesiniz
Ayy foto karistioyyyy gözlerde müdülük yapmaya heveslı bakıslar gordum
bişeye odaklanmıs
kıtap okuyan kedı :)Ayy foto karisti
Dogrusu buu
Ay çok sevındım benimde 2 meleğim var :) İnşallah vaktı zamanı gelınce onlara kardeş düşüncez
Sırf Çocuk olunca bu kedılerı napcaksın dıyenlere ınatt
Amanınn kara kız buldum :)
kocaman kız oldu artık
sokaktan alınma kendisi
Ay maşallahhhhhh o senın fındıkk kara burnunu yerımmmmmmmmmm
Benim kedim baştan çok ilgilenmedi ama şimdilerde karnım büyüdükçe dibimden ayrılmıyor uzanayım anında karnımın üstünde,yan yatarsam koltuğumun altında. Garibim kızımda başlıyor içerden ittirmeye,kız içerden vuruyor tarçın gurlaya gurlaya yatıyor istifini bozmadan çok komik halimizZaten onu sabirsizlikla bekliyorum. Benim kedim de sevgi dolu bir kedi. Cocuklara karsi da ayri bir hassasligi var. Nasipse beraber buyutecegim onlari. Zaten bebegimin olacagini ilk o anladi. Sadece adet zamanlarimda agri cekerken karnima yatip mirlayan, beni sakinlestiren kedi agrim olmadigi halde israrla karnima yatti. Hala da oyleyiz. Boyle kedi verilir mi ya...
Yavru alırsan alışırlar birbirlerine canımçok tatlı yahu kedileriniz çok özendim
ama benim papağanım var kedi misafir bile edemiyoruz
Ayni odada kalinmamasimi ne olacak ayni odada kalininca. Ya simdi herkes ustume gelecek ama ben hayvanlari sevmeyen insanlardan nefret ediyorum onlarla ayni ortamda bi saniye bile yasayanam. Kediler insanlardan daha temizdir. Yasak olmasa ornek verirdim simdi ama din konusu yasak. Neyse bence hayvan sevgisi olmayan hatta onlardan korkan insanlarin dunyada eksik yasadigini dusunuyorum bos yasiyolar ben hergun sukrediyorum allahim bize hayvanlari yarattigin icin ve onlari sevebildigimiz icin diye. Cok koziyorum boyle seylere tahammul edemiyorum yok evde bakilmaz yok tuyu soyleymis biyleymis mis mis mis biraz okuyun arastirin oyle konusun hayvandanda korkmayin tiksinmeyin onlar kadar masum insana dost ne varki bu dunyadaÇok merak ettim o mantık neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?