Korkuyorum

Aynisini bana da soyluyorlar "eee kediyi ne zaman yolluyorsun?"

Vicdansızlar. Ben kedili evde buyuyen bebeklere bayılıyorum ya. Bebegine ne guzel arkadas olacak. Gecen gun okudum link bulursam paylasırım, kedili evde buyuyeb cocukların astım olma ihtimali daha dusukmus, bagısıklıkları daha guclu oluyomus. Saglıklı dogumlar, kedinle bebeginle mutluluklar.

Benim kedim eve gelen cocuklar kendisine oyun hamuru muamelesi yapmasına ragmen bir pati atmamıstır:) boylesine duyarlı oluyor bu minikler

Benim de kızım 8 aylık o da bakıyo tavana duvara sabit bi şekilde minik bi böcek sinek gibi bişey görmüş olabilir korkuyosanız o anda elinize bi peçete alın haşır hışır ettirin bütün dikkati dağılır unutur gider sonra

Ay çok sevındım benimde 2 meleğim var :) İnşallah vaktı zamanı gelınce onlara kardeş düşüncez
Sırf Çocuk olunca bu kedılerı napcaksın dıyenlere ınatt

dışarıya çıkarmıyorsan aşıları tamsa toksoplazma kan testin negatifse hiiçç bir sıkıntı olmuyor çok şükür.
aynen kedileri napacaksın diyenlere inat şu soruyu soruyorum bende; siz 2. çocuğunuz olduğunda ilkini sokağa mı atıyorsunuz?

Benim kedim baştan çok ilgilenmedi ama şimdilerde karnım büyüdükçe dibimden ayrılmıyor uzanayım anında karnımın üstünde,yan yatarsam koltuğumun altında. Garibim kızımda başlıyor içerden ittirmeye,kız içerden vuruyor tarçın gurlaya gurlaya yatıyor istifini bozmadan çok komik halimiz

Son düzenleme:
Çok merak ettim o mantık neymiş?
Ayni odada kalinmamasimi ne olacak ayni odada kalininca. Ya simdi herkes ustume gelecek ama ben hayvanlari sevmeyen insanlardan nefret ediyorum onlarla ayni ortamda bi saniye bile yasayanam. Kediler insanlardan daha temizdir. Yasak olmasa ornek verirdim simdi ama din konusu yasak. Neyse bence hayvan sevgisi olmayan hatta onlardan korkan insanlarin dunyada eksik yasadigini dusunuyorum bos yasiyolar ben hergun sukrediyorum allahim bize hayvanlari yarattigin icin ve onlari sevebildigimiz icin diye. Cok koziyorum boyle seylere tahammul edemiyorum yok evde bakilmaz yok tuyu soyleymis biyleymis mis mis mis biraz okuyun arastirin oyle konusun hayvandanda korkmayin tiksinmeyin onlar kadar masum insana dost ne varki bu dunyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…