Korkuyorum

Benım kızım çok hassasta oğlum çok kıskanıyor benı eşimden bile :)
Sanıırım bebege alışması zor olcak benm kuzumun

bu sevgi ve sahiplenmeniz çok güzel. çok takdir ettim. kedinizi ve çocuğunuzu beraber kardeş gibi büyütmek istemeniz falan çok takdir edilesi ama sadece meraktan soruyorum, kedinin tüyü, etrafa yaydığı alerjen maddeler vücutlarından çıkan tozlar vs. hamile bir bayana rahatsızlık vermiyor mu, ya da ileride doğacak bebek için herhangi bir riski var mı? doktorlar bu konuda ne diyor?

ilahı guldum baya aklıma ne geldı...kızım daha bırkaç aylık...dikmiş gözlerini koltuk tarafına bakıyor ama boyle nasıl bakıyor..tek basımayım...hanı melekler görunur derlerya bebeklere aldımı benı bı korku...hıç kımıldatmıyor gözlerını bakıyor sıpa....meğer koltugun kenarında top varmıs topta resımlı agız burun resmı var ona yapıyormus korktugumla kaldım valla
kedıler hashas hayvanlar bır bocek bır ufak ısık hemen gözlerıne carpar....sureklı takıp ederler..aynı odada yatma dıyenlere katılmıyorum...30 yasındayım belkı 15 senemı kedılerle içiçe koyunkoyuna gecırdım..çok şükür hıç sıkıntı olmadı

Aynen oyle. Begenmeyen gelmesin evime. El kadar hayvana kasti olacak kadar kotu insanlari da elemis olurum hayatimdan.
Eşimin kuzenı kedılerden çok korkuyor bıze geldğinde kedıyı odaya kapatıyorlar bende dedım o evın bır uyesı eger rahatsız oluyorsan dışarda buluşun hayvanın psıkolojısı bozuluyor.
Bize geldiğinde artık kapatın dıyemıyor. Sanırım azcık alıştı bile

kedileri sevmezdim ta kiiii iş gereği bir kasaba da oturmak zorunda olana kadar. bir sürü yavru kediler. çok tatlılardı.
hatta sokaktan yavru kedi topluyordum. kapıda beni görünce çıldırıyorlardı yemek diye.
taşınırken yanımda götürmeyi düşündüm ama ev müsait değildi.çok üzülmüştüm.

Kız senin kedi aşık olmuş deli divane olmuş şaka bir yana genel olabilir ben 3kedi bakmistim

bizde koyun koyuna yatıyoruz . Her gece ben yatım 5 dk sonra ayağımın altından gırer yavass yavass koynuma kadar gelıp popusunu ağzıma dayayıp yatar

Benım kızım çok hassasta oğlum çok kıskanıyor benı eşimden bile :)
Sanıırım bebege alışması zor olcak benm kuzumun

Merak etme bebeklere karsi farkli davraniyor kediler. Normalde benimki minciklanmayi pek sevmez. Bir gun arkadasimin oglu geldi cocuk kediye yapmadigini birakmadi ama kedinin sesi bile cikmadi, kacmadi bile cocuktan.

Kedinin tuylerini duzenli taradiginiz zaman dokulme olmuyor zaten. Oluyorsa da bizim vucuk killarimizdan daha az olduguna eminim. Babasinin sakal kilini yutma olasiligi daha fazla. Ben doktorumla konustum, toksikoloji testi yapti ve temiz cikti. Zaten evden cikmayan bir kedi, benden daha az mikrop tasiyordur. Kediyi gonder falan demedi. Alerjiyle ilgili olarakta nette kucuk bir arastirmayla hayvanlarla buyuyen cocuklarin daha direncli, bagisikligi guclu ve astim alerji gibi hastaliklara yakalanma oranlarinin cok az miktarda kaldigini goreceksiniz. Ayrica benim mevsimsel faranjitim var. Kedi geldiginden beri agir gecirmiyorum. Normalde 2 ay surer ama kediden beri 1 haftada bitiyor. Buna tesaduf diyemem.

Mecbuuuur

3 tane kedim var gayet normal davranışlar bunlar.. Korkulucak bişey yok onlar havada uçan tüyü bile görebiliyolar.. Ya da sizin duyamadığınız bi sesi ya da kokuyu alıp kulak kesiliyolar sessizlikte hepsi bu :) Çok şeker maşallah :))

anladım. ben toksoplazma geçirmiştim. o dönem kediler ile çok haşır neşirdim. kediden de olabilir ama yediklerimden de olmuş olabilir tabi. hamileler için çok tehlikeli bir hastalık bilginiz vardır. Allah korusun düşüklere sebep olduğu için hamile kalmadan önce ve hamilelikte mutlaka test yaptırmam gerektiğini söylemişti doktorlar. o yüzden sordum aslında. kılları kist yapmasın diye aşılar da var bildiğim kadarıyla.

Hikayelerinizi gülümseyerek okudum cok tatilar yaaa
Karikatüre de kahkaha attim meger ne meşhur durummus :)

Toxoplasmanin kediden gecme olasiligi iyi yikanmamis sebzeden, iyi pismemis et urunlerinden gecme olasiliginin yaninda o kadar dusuk ki. En basiti hazir hamburger aliyoruz, icine konan kivircik marulun nasil yikandigini biliyor muyuz? Yada iyice yikanmis midir? Hic sanmam. Ama kediler bir kez toxoplasma gecirince bagisik oluyorlar ve ondan sonra etrafa da bulasmiyor.

kedilerin tıpık hallerı 5 farklı kedı besledım baska zamanlarda
hepsının ortak noktasıydı
korkacak bırsey yok yanı :)
bıde kedıler genelde gunduz uyur gecelerı kuduruk olurlar patinaj yapar yorgan altından ayagına saldırırlar oyun ısterler :)
bu arada hayvandan hastalık gecılmesı mevzusu konusulmus bu okadar az ki
eger kedı kopekten hastalık kapılsa butun veterıner hekımlerın şimdiye ölmelerı gerektı
okadar hayvancılıkla ugrasan ınsanlar var
benım agzımın ustunde sarılarak uyurlardı halada evde kedım var hıc hasta olmadım bu yuzden hala yaşıyorum
sıkıntı yok :)

Yaaa kedilerinizi de minik burunlarını da pembe patilerini de ısırasım geldi:) allah hepsine uzun omurler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…