Korkuyorum🙄

Sanırım doğumum başlıyor :KK17:
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem :olamaz:
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin :KK23:

@Safsarisin victoryvivi victoryvivi Less-is-More Less-is-More @Limonsuzcay @AcemiYolcu @yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Ay canım benim
İnsallah kolaylıkla gelir kızın
Allah sana da ona da sağlık sıhhat versin
Haberdar et vaktin olursa çok duygulandım🙏🙏🙏

Canim öncelikle sakın ol. Herşeyin bir vakti saati var o tamam olmadan hiç birşey olmaz.
Doğum sancin başlamış. Ama daha var doğuma. Yani o sancıların daha siddetlenmesi lazım. Belinden başlayıp karnın alt tarafına doğru ordanda çok afadersin makat ve vajina kısmına yayılan bir ağrı olacak.
Sancı sıklığı giderek azalacak. Şimdi kaç dakika da bir sancin geliyor
Benim de dün belim çok agrıdı
Dediğin gibi popomum arka tarafı kemikleri ve alt kısımda agrılarım oldu
Dayanaılamayacak gibi değildi ama ilk defa böyle bir agrım oldu
Acaba benimde mi yakın daha zamanı var ama

Bebek sağ göğsümün altında idi aylardır sanki dün gece resmen asagı tasındı

Sen sanci çekerken o horul horul uyuyorsa birde üstüne o cennet kokulu minnakı gördükten sonra daha hastaneden gelir gelmez ya askum bu çok tatlı bundan 3-5 tane yapalım biz diyorlar. Tecrübeyle sabit. Uyandir sen onu. Hiç bisey yapamazsa kalksın beline masaj yapsın. Olmadı evi toplasin 😀

Bana diyor 4 tane istiyormuş . benden değil herhalde :D çıkmaz benden o kadar .
Kalktı gece benimle , çantayı hazırladı .
sonra dinlen dinlenmeye ihtiyacın olacak dedi , uyudu :) kıyamam ya uyusun . Ben biraz daha fena olunca zaten kalkar . Köpeği çıkarması gerek daha çişe :D şimdi böyle güzel güzel elimde telefon takılıyorum . Ağrı gelip gidiyor . Keşke böyle bu kadar kolay olsa :KK22:

Evdeyim . Uzanıyorum . Ağrım var ama adet ağrısı gibi . Ebe ile konuştum , 5-6 dakikada bir olunca gel dedi .. ama daha öyle belli dakikada gelmiyor .
Dünden beri benim de belimde ağrı var
Popomun kemiği bir de alt tarafta çok ağrı var
Adet olacak gbi ara ara ağrı oluyır
Sana dedim ya benek yularda diye hep
Sanki dün asagı tasındı resmen hissettim ben de din gece gelecek sandım
Gaz var gbi bir de karnımda sancı gibi

Sakin Bugun ise gideyim falan deme 😂😂😂

Dünden beri benim de belimde ağrı var
Popomun kemiği bir de alt tarafta çok ağrı var
Adet olacak gbi ara ara ağrı oluyır
Sana dedim ya benek yularda diye hep
Sanki dün asagı tasındı resmen hissettim ben de din gece gelecek sandım
Gaz var gbi bir de karnımda sancı gibi

Sakin Bugun ise gideyim falan deme 😂😂😂
Kız valla:D eşime diyorum ki ay kim çalışacak şimdi orda . ‘Ya sen ne biçim bi kadınsın , düşünmesene ‘ diyor :) ağrım var ama bu doğum sancısı olamaz , başlangıcı işte .. belimden başlıyor , karnım sertleşiyor aşağı doğru ağrı giriyor . Tuvalet ihtiyacım var gibi ..
sen de bir git doktora istersen :/ acaba seninki de mi gelme peşinde 🙄🙄

Bana diyor 4 tane istiyormuş . benden değil herhalde :D çıkmaz benden o kadar .
Kalktı gece benimle , çantayı hazırladı .
sonra dinlen dinlenmeye ihtiyacın olacak dedi , uyudu :) kıyamam ya uyusun . Ben biraz daha fena olunca zaten kalkar . Köpeği çıkarması gerek daha çişe :D şimdi böyle güzel güzel elimde telefon takılıyorum . Ağrı gelip gidiyor . Keşke böyle bu kadar kolay olsa :KK22:
Kolay olacak inşallah. Saatler sonra melegine kavusacaksin.

Allah yar ve yardımcınız olsun,
bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Korkacak bir şey yok,
adı üstünde normal doğum.
Sakin olun,aç kalmayın,
sıcak duş alın,sizi rahatlatır.
Sancı 5 dk'da bire inince yola revan olun.
Sizin için dua edeceğim.

Kız valla:KK70: eşime diyorum ki ay kim çalışacak şimdi orda . ‘Ya sen ne biçim bi kadınsın , düşünmesene ‘ diyor :) ağrım var ama bu doğum sancısı olamaz , başlangıcı işte .. belimden başlıyor , karnım sertleşiyor aşağı doğru ağrı giriyor . Tuvalet ihtiyacım var gibi ..
sen de bir git doktora istersen :/ acaba seninki de mi gelme peşinde 🙄🙄
Evet düşünme artık işi
Suanda önemli olan sen ve bebeğinsin

Dr randevum persembe günü
O gün söylerim bir değişiklik olmazsa

Bana da sabah dolu su gelmıs yine

Şimdi iyi misin

berlin8982 berlin8982 ah canımm, çok mutluyum senin adına 😍 bugün yarın gelir bebiş, anne olacaksın, o miss kokuyu içine çekecek mutluluktan ağlayacaksın 😍
Allah bir nefeste kurtarsın inşallah, geliyor kızın canım ❤️❤️

Evet düşünme artık işi
Suanda önemli olan sen ve bebeğinsin

Dr randevum persembe günü
O gün söylerim bir değişiklik olmazsa

Bana da sabah dolu su gelmıs yine

Şimdi iyi misin

İyiyim ama sıkıntım var , tarif edebileceğim birşey değil, uyumak istiyorum uyuyamıyorum , ağrım var ama yok . Kalksam yataktan köpek oynamak için yanıma gelecek , oynamak istemiyorum . Yatıyorum ben de .. sıklaşınca mecbur kalkcam .
İç sende hemen havuç suyunu

berlin8982 berlin8982 ah canımm, çok mutluyum senin adına 😍 bugün yarın gelir bebiş, anne olacaksın, o miss kokuyu içine çekecek mutluluktan ağlayacaksın 😍
Allah bir nefeste kurtarsın inşallah, geliyor kızın canım ❤❤
❤️❤️❤️ sağol canım
Ben normalde ağlamam hatta duygusuz derler , ama gözlerimden yaşlar süzülüyor . Korkudan mı, mutluluktan mı bilmiyorum ..

İyiyim ama sıkıntım var , tarif edebileceğim birşey değil, uyumak istiyorum uyuyamıyorum , ağrım var ama yok . Kalksam yataktan köpek oynamak için yanıma gelecek , oynamak istemiyorum . Yatıyorum ben de .. sıklaşınca mecbur kalkcam .
İç sende hemen havuç suyunu
Yok kalkma köpek beklesin 😁

Sadece kendini düşün ltf

İçiyorum zaten hergün

Back
X