Korkuyorum🙄

Oyy yeni gördüm ya. Sakin ol tatlım. Girebilirsen tekrar duşa gir. Korkma bebişin geliyor☺Allah bi avazda kurtarsın inşAllah 😊
Sancı sıklığın ne?
Saate filan bakmadım , bakmak istemiyorum . Bakınca sanki daha şiddetlenecek . Elimde telefon, burnuma kadar yorgan burda saklanıp kk’da laf yetiştiriyorsam daha gelmiyor demektir :KK53: :KK23:eşim doğursa keşke 🙇🏻‍♀️🙄

Saate filan bakmadım , bakmak istemiyorum . Bakınca sanki daha şiddetlenecek . Elimde telefon, burnuma kadar yorgan burda saklanıp kk’da laf yetiştiriyorsam daha gelmiyor demektir :KK53: :KK23:eşim doğursa keşke 🙇🏻‍♀️🙄
😄😄
Sakin ol tatlım. Ağrın çok mu?

Canım inşallah kolay doğumun olur rabbim sağlıklı güzel haberler vermeni nasip etsin (: 💞💞😍 korkma herşey çok hızlı gelişecek sen sadece doktorun dediklerini yap daha kolay olacak herşey korkmak yok tmmi (: 💞💞

Bnde eşim dogursa derdim 😁 çok hızlı gelişecek herşey tmmi mesele sancı sancı son dakikalarda daha çok artacak sonra hızlı olacak herşey bnim doğumun 10 dkka idi ama 8 saat sancı çektim ☺️ düşün yani bu saçının aynısı ama az az artacak sonra hemen gekecek

Bnde eşim dogursa derdim 😁 çok hızlı gelişecek herşey tmmi mesele sancı sancı son dakikalarda daha çok artacak sonra hızlı olacak herşey bnim doğumun 10 dkka idi ama 8 saat sancı çektim ☺ düşün yani bu saçının aynısı ama az az artacak sonra hemen gekecek
Birazdan sıcak suya gircem, bel ağrım artıyor 🙄 canlı canlı naklen doğum🤣

Canım benim gir duşa gir biraz rahatlatır hem ama hareket etmelisin hem hızlı ilerlesin hem sandın azalsin (: arada çomel çömel kalk rahatlarsın hem açılman olur
Birazdan sıcak suya gircem, bel ağrım artıyor 🙄 canlı canlı naklen doğum🤣

Yok uyumuşum biraz 🙇🏻‍♀️ Şimdi yine ağrıya uyandım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben bu ağrı sürecini hastanede geçirmeyi tercih etmiştim. Gece 12 den sabah 10 buçuğa kadar ağrım oldu, sonrası bayramım. Kalbini ferah tut, duanı et bol bol, gerisini doktorun düşünsün :)

benimde aynen böyle başlamıştı. nişanım geldi. hafifi adet sancısı oldu. sabah başladı akşama kadar. ben panik yapmadım baya rahattım. hatta sarma falan sardım misafir ağırlamya hazırlanıyordum :KK70:
annem ve eşim beni panikletti . evde doğurucan biz birşeyde yapamayız diye. ondan sonrası facia oldu. doğum yaptım diğer gün öğleden sonra ama sürekli hastaneye git gel iyice korkmaya başladım.
sen benim gibi yapma sakın. ilk doğum yavaş yavaş ilerler. güzelce duşunu al. zaten almışsın da sürekli al :KK70: rahatlatır.
bol bol hurma ye. (iftar yaptığımız hurmalardan) doğumu kolaylaştırır. halin varsa ufak ufak yürüyüşler yap. son hazırlıklarını yap. sancın 4-5 dakikaya bir düşünce git hastanaye. bebeğin hareketlerini de dinle tabi.
hayırlı doğumlar..

benimde aynen böyle başlamıştı. nişanım geldi. hafifi adet sancısı oldu. sabah başladı akşama kadar. ben panik yapmadım baya rahattım. hatta sarma falan sardım misafir ağırlamya hazırlanıyordum :KK70:
annem ve eşim beni panikletti . evde doğurucan biz birşeyde yapamayız diye. ondan sonrası facia oldu. doğum yaptım diğer gün öğleden sonra ama sürekli hastaneye git gel iyice korkmaya başladım.
sen benim gibi yapma sakın. ilk doğum yavaş yavaş ilerler. güzelce duşunu al. zaten almışsın da sürekli al :KK70: rahatlatır.
bol bol hurma ye. (iftar yaptığımız hurmalardan) doğumu kolaylaştırır. halin varsa ufak ufak yürüyüşler yap. son hazırlıklarını yap. sancın 4-5 dakikaya bir düşünce git hastanaye. bebeğin hareketlerini de dinle tabi.
hayırlı doğumlar..
Sarma mi sardın 😐😐😐

Back
X