Korkuyorum🙄

Canım anladıgım kadarıyla sancıyı evde cekmek istiyorsun ama herkesin sancısı olmuyor ki.. Bizim gelinin doguma yarım saat kala sancısı oluyor ve dogum baslıyor. Diğer türlü nst de sancı cıkıyordu sadece.
Nst ye kac günde bir gidiyosun
Hastane mi boyle istiyor senden
Sanırım yurt dısındaydın o yuzden de farklı prosedur uygulanıyor
Allah bir avazda kurtarsın cnm duamdasın

Canım anladıgım kadarıyla sancıyı evde cekmek istiyorsun ama herkesin sancısı olmuyor ki.. Bizim gelinin doguma yarım saat kala sancısı oluyor ve dogum baslıyor. Diğer türlü nst de sancı cıkıyordu sadece.
Gülüm burda eve yolluyorlar , gitsem de bir işe yaramayacak 🤭 bana da fenalık geldi :D eşim de inanmıyor , sen doğurmazsın daha 1 hafta diyor :)

:olamaz: :KK22: Sağol canım benim . Yattım yatağa , cin gibi gözlerim uykum da yok 🙄
Sakin benim düştüğüm hataya düşme canım. Bende hamileyken enerji patlaması yaşıyordum hiç uymuyordum ama doğumdan sonra uykusuzluktan cinnet geçirecek hale geldim.Uyu sen iyice dinlen. Ben sezaryen doğum yaptıgim için nisan doğum süreci hakkında hiç birşey bilmiyorum ama allah sağlıkla sıhhatle tek avaz da doğurmayı nasip etsin ❤❤

20 sayfa bir heyecanla okudum ilk konu açıldığında görmüştüm bakayım doğurmuş mu dedim . Bebek hala içeride kadın temizlik yaptı ikinciye ev pislendi yine duşa girecek ... Resmen bir yaz dizisi çıkarmış sürükleyici :KK70:
:D Aynı şeyi ben düşündüm yemin ederim :)
Sancım başlayınca inanmayacak kimse :D eşime karnım ağrıyor diyorum ‘yat uyu kızım , daha doğurmazsın sen ‘ diyor :olamaz::KK53:

:KK70: Aynı şeyi ben düşündüm yemin ederim :)
Sancım başlayınca inanmayacak kimse :KK70: eşime karnım ağrıyor diyorum ‘yat uyu kızım , daha doğurmazsın sen ‘ diyor :olamaz::KK53:
Burada takılan çok güzel aama yazdıkça stresin gidiyor. Allah güzel günler göstersin, bir sürü müthiş anılar biriktirin iyi geceler

Don haftalerda 2 gunde bir girilmesi laxim;) nsteye

Bence sorgulama, keyfini cikar :KK70:

Ayrici o foto cok tatliydi. Saglik ile gelsin bebis. Ve iyi tarafindan bak, benimkisi hic gelmek istemiyordu. 10 gün geciktim, suni sanci verdiler son dozuna kadar ve banamisin demedi. Sonunda doktor sezeryan ile aldi inatci kizimi :)

Seninki en azindan kendi istegi ile cikmak istiyor :KK70:
Ayyyyy ayni seyleri yasamisiz 😱

Back
X