- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ne durumdasinDoğurmadım hala
![]()
Benim doğum yapacağım hastane eve biraz uzak 1-1buçuk saatlik mesafede hep korkuyordum ya yeyişemezsek diye ama demekki doğum pat diye olmuyorDoğurmadım hala
![]()
Nasılsın canimDoğurmadım hala
![]()
ay allah iyiliğini versinDoğurmadım hala
![]()
Benim doğum yapacağım hastane eve biraz uzak 1-1buçuk saatlik mesafede hep korkuyordum ya yeyişemezsek diye ama demekki doğum pat diye olmuyorsayende içim rahatladı
Arada gelip bakiyordum dogurdun mu diye berlin
Hala dogurmamissin gidebilirim
Ben sezeryanla dogum yaptim 3,5 yil once. Hic sanci cekmedim,hic agrim olmadi diyebilirim. Aynisini sana da diliyorum arkadasim. Saglikla gelsin civciviniz
Yok psikolojik degildir deBende keşke Sezeryan olsaydım, sıkıntı bastı beni . Artık sancıların psikolojik olduğunu düşünmeye başladım![]()
Bu güzel örnekler için teşekkürlerarkadaşımın doktoru onun muhtemel doğum tarihinde İstanbul da olacakmış biz Bursa dayız
o bayağı gerilmişti ya doktor burada olmazsa ya yetişemezse diye
doktor da buna o kadar çabuk doğurmazsın korkma demişti
sabah 8-9 gibi hastaneye gittik akşamüzeri 4-5 gibi doğum oldu
annem beni kısa sürede doğurmuş ama
evden çıkıp doğurması arasındaki süre 1-2 saat tabii hangi aşamada gitmiş bilmiyorum
sağlıkla kucağınıza alın
Gelmedi hala :) nazlanıyor kızımGelmedi mi hala bebek? Kız mı erkek mi? Adı ne olacak belli mi
O yapışkan akıntı bende de bir hafta boyunca geldi canım. Daha önce yazmıştım, sancım neredeyse olmadan 4 cm açıklık %50 silinmeyle gittim hastaneye. Bana suni sancı verdiler, sancılarım düzene girsin diye. Zaten hastaneye yatışım yapıldıktan 2 saat sonra doğurdum. Bir yorumunda sezeryan demişsin ama doğurduktan sonra iyi ki normal diyeceksin :)Hepinize çok çok teşekkür ederim, insan beklerken gerçekten geriliyor ama siz bana çok güzel destek oldunuz, oluyorsunuz ❤ Ben bu işten birşey anlamadım . Dün ağrım yoktu ama kasılmalarım vardı , bu sabah 5’ten 9’a kadar her 15 dakikada bir gelen sancı /ağrı vardı . Şimdi hiç birşey yok . Bebek hareketli . Hastaneye gitsem , belki suni sancı verecekler istemiyorum . O nişan yapışkan akıntı hala geliyor ara ara . Ama ebe ile sürekli irtibattayım herşeyin normal olduğunu panik yapmamam gerektiğini söylüyor . Ben de artık ağrım olunca ağrım var dememeye karar verdimkimse inanmıyor
![]()
O yapışkan akıntı bende de bir hafta boyunca geldi canım. Daha önce yazmıştım, sancım neredeyse olmadan 4 cm açıklık %50 silinmeyle gittim hastaneye. Bana suni sancı verdiler, sancılarım düzene girsin diye. Zaten hastaneye yatışım yapıldıktan 2 saat sonra doğurdum. Bir yorumunda sezeryan demişsin ama doğurduktan sonra iyi ki normal diyeceksin :)
Ay kıyamam ya. :)Sence sen hastaneye gitmeseydin , evde mi doğururdun?
Bende gideyim diye düşünüyorum ama suni sancıdan korkuyorumNormalden de korkuyorum gerçi , o yüzden saklanıyorum evde bi nevi
![]()
Çok güzel bir isim seçmişsiniz. Benim de süt kardeşimin adı Defne.❤Gelmedi hala :) nazlanıyor kızımismi Defne
![]()
Sence sen hastaneye gitmeseydin , evde mi doğururdun?
Bende gideyim diye düşünüyorum ama suni sancıdan korkuyorumNormalden de korkuyorum gerçi , o yüzden saklanıyorum evde bi nevi
![]()
O yapışkan akıntı bende de bir hafta boyunca geldi canım. Daha önce yazmıştım, sancım neredeyse olmadan 4 cm açıklık %50 silinmeyle gittim hastaneye. Bana suni sancı verdiler, sancılarım düzene girsin diye. Zaten hastaneye yatışım yapıldıktan 2 saat sonra doğurdum. Bir yorumunda sezeryan demişsin ama doğurduktan sonra iyi ki normal diyeceksin :)