Korkuyorum🙄

Normal sureci etkilemene gerek yok bence de 😁 ama kopeginin bile nazli kizini cikartmak icin durtme cabasi ❤ Ben 🤗 acikligin 10 cm olmadan sakin ikinma bosuna hem kendini yorarsin hem de bebegin basini sisirirsin biraz. Sanci geldiginde de nefesi tutmak bile ikinma etkisi yaratiyor o yuzden nefes almaya devam et. Bak bunlar onemli, leydim gelmeye karar verince unutma bu yazdiklarimi ☺

Çok faydalı bilgiler ! Teşekkür ederim❤️❤️❤️

berlin8982 berlin8982 ne tatlı bir anne adayısın sen öyle:anneadayı::nazar:
İki gündür tatlı telaşın, doğal, biraz şaşkın, ama sevimli hallerin yüzümü güldürdü. Eminim gerçek hayatta da etrafına pozitif enerji yayan sevilen birisindir.
Defne böyle bir annesi olduğu için çok şanslı:KK66:

Merak ve heyecanla okudum bütün sayfaları :KK36: Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:

berlin8982 berlin8982 ne tatlı bir anne adayısın sen öyle:anneadayı::nazar:
İki gündür tatlı telaşın, doğal, biraz şaşkın, ama sevimli hallerin yüzümü güldürdü. Eminim gerçek hayatta da etrafına pozitif enerji yayan sevilen birisindir.
Defne böyle bir annesi olduğu için çok şanslı:KK66:
Merak ve heyecanla okudum bütün sayfaları :KK36: Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:

Sevgili ferb ferb çok çok mutlu oldum ve çok duygulandım :) ne kadar güzel şeyler yazmışsın . Teşekkür ederim ...
İnsan kendini anlatmamalı ama gerçekten gerçek hayatımda da çok pozitif biri olarak tanımlanırım 🥰🥰 gözümü kırpmadım şu saate kadar, yarın doktoruma gitmeye karar verdim , gece doğuruyorum da gün ışığıyla vaz mı geçiyor bu çocuk anlamadım ki 🙈🙇🏻‍♀️ Nolacaksa olsun artık modundayım🙈
@SymBkn sağol gülüm inşallah 😘
@victoryvivi Ben burdayım hala 🙄🙇🏻‍♀️

Sıcak suya oturayım dedim , niyetlendim . Sonra da korktum 🙈 1 gün 1 gündür diye , yapmadım . İçimde tutabildiğim kadar tutayım🙈🙇🏻‍♀️ Diyorum ya , her işim tuhaf, buda ona benzedi . Köpeğim bile gelip gidip karnımı kokluyor burnuyla dürtüyor 🙇🏻‍♀️ Bakalım , sanırım gelir bu hafta, bilemedim bende . 🙄🙄
Oyyy kuzum ya aanlamistr kopegin;(

Rabbim sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin inş

Akşam ve sabaha karşı sancı gibi birşeyler geliyor gündüz gidiyor :KK70: bakalım şimdi yine yatacağım ... ben inat o benden daha inat 🤣 bekliyoruz ikimiz de ❤🧿
Geldiği şeyin nişan olduğuna eminmisiniz bide kaç haftalık bebek bence bir hastaneye gidin son zamanlarda su azalabiliyor kontrol etsinler

Back
X