Korkuyorum🙄

berlin8982 berlin8982 ya 43 sayfayı nasıl okudum bir bilsen seni hiç tanımamama rağmen öyle heyecanlandım ki anlatamam. Ha doğdu ha doğucak deken galiba doğuruyorsun bugün. Umarım Defnecik sağlıkla gelmiştir. Senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı olucak cimcime.:KK36::KK8::nazar:
 
Sanırım doğumum başlıyor :KK17:
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem :olamaz:
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin :KK23:

@Safsarisin @victoryvivi @Less-is-More Sadecebirisiyim Sadecebirisiyim @AcemiYolcu @yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Umarım doğumunuz en kolay şekilde geçer ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız😇
 
Evet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.
Ay ne güzel haber, Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasib etsin.
 
Evet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.
Cok sevındım tebrik ederım 😊
 
Arkadaşlar , hiç birinizi tanımıyorum ama o kadar duygulandım ki okuduklarıma ‘ben ağlamam’ diye aptal bir böbürlenmeye sahip ben , gözlerimden şıpır şıpır yaş akıyor (tabi sancıdan da olabilir biraz 🙇🏻‍♀️) birbirini tanımayan bunca insanın birbirine böyle destek olması çok çok çok harika bir şey ! Hepinize çok teşekkür ederim . 24 saati geçti , hala sancı çekiyorum , kah alıyorum , kah pilates topu üstünde zıplıyorum .. bazı kadınlarda böyle oluyormuş, rahim henüz açık değil . Sıcak suya girdim , yürüdüm . Topta zıpladım .. ama Defne kuzusu çok inat çıktı .. ne geliyor , ne geri adım atıyor🙇🏻‍♀️ Daha ne kadar hastanedeyim bilmiyorum .. defne geldiğinde küçük parmaklarını size göstermek için sabırsızlanıyorum ❤ Allah hepimizin yardımcısı olsun. ‘Bir avazda kurtul’ lafının ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum .
Türkiye’de işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama burda seZeryan ya da suni sancı için hiç bir gerekçe yok , maalesef savaşmak Zorundasın diyorlar . Diyorlar da ; doğuramayan kadın yapmışlar haberleri yok .
Göreceğiz ... inşallah bir sonraki mesajım , Defne’den bir kare olur ❤ Şimdi sancı yine geliyor 🤦🏻‍♀️👋🏻
Canim ya inşAllah kolay bi doğum olur ve sağlıkla alırsın kucağına Defne ni😍
 
Back
X