Korkuyorum🙄

Teyzelerim merhaba . Beni ve annemi tanımıyor olsanız da merak içinde olup ,dua etmeniz bizi çok çok duygulandırdı ❤️

Bugün anneler günü ve ben anneme ilk hediyemi dünyaya gözümü açarak verdim 🙇🏻‍♀️biliyorum çok zorladım onu , çok ağlattım . Ama şimdiden unuttu gibi .. ben de yoruldum dinleniyorum .

Annem herkes için dua etti , o sancıları çekerken . Allah inşallah kabul eder .

Hepinizin elinden öpüyorum ❤️ anneler gününüz Kutlu olsun!

Defne ❤️

Eklentiler

• 1CF96BA6-42EB-4063-9C0D-A926B084F6EC.webp
    1CF96BA6-42EB-4063-9C0D-A926B084F6EC.webp
    29 KB · Görüntüleme: 282
Baştan beri okuyordum gizlice hayırlı olsun
İlk anneler gününüz kutlu olsun.Allah analı babalı büyütsün defne bebeği

Teyzelerim merhaba . Beni ve annemi tanımıyor olsanız da merak içinde olup ,dua etmeniz bizi çok çok duygulandırdı ❤

Bugün anneler günü ve ben anneme ilk hediyemi dünyaya gözümü açarak verdim 🙇🏻‍♀️biliyorum çok zorladım onu , çok ağlattım . Ama şimdiden unuttu gibi .. ben de yoruldum dinleniyorum .

Hepinizin elinden öpüyorum ❤ anneler gününüz Kutlu olsun!

Defne ❤
Yerim ❤️❤️❤️😍😍😍😍 canım gözünüz aydın gelmiş geçmiş olsun 🤗 Allah'ım analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin ❤️

Teyzelerim merhaba . Beni ve annemi tanımıyor olsanız da merak içinde olup ,dua etmeniz bizi çok çok duygulandırdı ❤

Defne ❤
Yaaa allah mutlu mesut etsin tebrik edrim canimmm allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsunnn

Defne ❤
Yaaaaa cok guzel 🥰 o kadar duygulandim ki anlatamam kuzum. Allah saglikla buyutmeni nasip etsin. Sana bagislasin onu. 😘

Yok gözüme toz kaçtı :KK61:

İlk günümüzü hatırladım. O kadar çabuk büyüdü ki. Her anın tadını çıkarın.

Bizim yerimize de kokla annesi ❤️

Duygulandım 😢😢 en basından beri bende takip ediyodum cok güzel bi hediye olmus annesine minik defne 🥰🥰❤️❤️😍😍

Back
X