Canımsınız. Ev belediye parkı gibi düzen falan hak getire. Sorun iun en basiti aynı yırtılmış kartondan 3 olmak zorunda aynı anda meselaYatili yardımcı harici başka bir ihtimal görünmüyor size.
Yine de asla derseniz,
Evi çocuklara göre ayarlayın
Biraz düzeninizden feragat edin
Yemek sizi çok zorluyorsa, günde 2 ana 2 ara öğün şeklinde yedirmeyi deneyin. Hatta 1 ara öğün de olur.
Yer sofrası deneyin, yemekleri kendileri yiyecekleri sekilde olsun, meyveli kefir, ayran, kakaolu muzlu süt vs iciyorlarsa, smoothielerin kalorilerini arttırın.
Çocukların odasını sadelestirin.
Sadece oynadıkları vakit geçirdikleri, oyuncaklar kitaplar kalsın.
Ya zaten hepsini yapmışsınızdır.
Aklıma gelenler bunlar
Haklısın canım da şimdi de ev şartlarını bilmediğim kişinin bu ortamda eve girmesi zor değilömi? Ne bileyim belki eşi hastanede çalılıyor falan. Öyle bir çıkmaz anlatamamMilletin eşi oğlu işsiz kaldı şimdi çok naz yapmadan gelirler.
Neeee allah bagislasin.nasil dayaniyorsunuz psikolojiniz saglam kaldi miEvet . Allah razi olsun
Çok tatlısıniz, sağlıkla büyüsünler İnşallah.3 kat olmuyor tatlım. Logaritmik artış gibi. 3üzün tek çocuğa karşılığı 8 gibi düşünün.
Canımsınız. Ev belediye parkı gibi düzen falan hak getire. Sorun iun en basiti aynı yırtılmış kartondan 3 olmak zorunda aynı anda mesela
Sizin de zormuş. Allah bağışlasın hepimize. Allah yardımcımız olsun. Benim büyük oğlan süper sonikti. Onun gibi olurlar mı derken hiç alakası olmayan bir üçlüyle karşı karşıyayım:))3uz değiller ama bizde de oyle
1.5-3-5 yaşları benimkilerin.
5 yaşındaki her ihtiyacını karşılıyor,
Ama isteme soz konusu olduğunda hepsi aynı kalemi, aynı arabayı, aynı yiyeceği istiyor.
Ve evet 3er alıyoruz.
Alınmayacak şeyse, hiç birine vermiyorum
Bir de kavgaları var, bayaga tekme tokat.
Şu karantinadan bir yerlerini kırmadan yarmadan çıkalım başka hedefim yok :)
Bir dokun bin ah işit gibi oldu
Sizin de zormuş. Allah bağışlasın hepimize. Allah yardımcımız olsun. Benim büyük oğlan süper sonikti. Onun gibi olurlar mı derken hiç alakası olmayan bir üçlüyle karşı karşıyayım:))
Maşallah. Bu kadar götürmen bile takdire şayan Allah kuvvetini artırsın. Eşim evde kalabilse acı zulüm atlatırım gibi de maalesefBizim de normalde bakıcı ablamız vardı ve büyük kreşe gidiyordu
Ilk hafta faciaydı.
Sonra evin elinde kendi kendine bir düzen oturdu.
Ama tabi esnettik kuralları.
Örneğin çizgi film, tv ya haftada 2 film falan olurdu ya günde yarim saat.
Şimdi günde 1 buçuk saate çıktığı oluyor.
Yemekler daha duzenliydi artık degil, abur cubur yoktu şimdi arada var.
Her gün dus aldırırdım, 3 gunde bir simdi
Yetisebildigim kadar her şey. Şimdilik tek iyi giden uyku düzenleri. O da bozulursa benim kaçan keçilere bir kaç coban gerekecek:)
Çok haklısın keşke yatılı olsaymış bakıcılarım. Şimdi benimle olanlar en son yanımıza gireni 2 yıldır yanımda. Onlardan temelli ayrılmak istemem. 3 aylığına yatılı bulmak güvenmek çok zor. İnan şaşırmış vaziyetteyim.Kesinlikle yatılı bakıcı alın. 4,5 yaşında kızım ve 1,5 yaşında oğlum var birde yatılı bizde kalan bakıcı ablamız. Bu hastalık sürecinde izinler iptal o da bizimle birlikte karantina sürecinde evde. Sabah gelip akşam giden bakıcı sistemi bu hastalık zamanı çok büyük tehlike
Teşekkür ederim cnmCanımm seni takip ederdim ben. Çok ta takdir ediyorum. Seninkiler kız dimi. Beni öyle değerlendir. 3 kat öngörebilirsin. 6ız kız gibi
Teşekkür ederim cnm3 kiz 1 erkek benim 4u kiz olsa bu kadar zorlanmazdim sanirim oglan 3unee bedel sagolsun:)
Amiin . Yok terellelli dolasiyorum evde huni takmis gibi ahahhah surekli direktif verir vaziyetteyim iştima halinde aksam cocuklar uyuyunca toto yer goruyor oyle diyeyimNeeee allah bagislasin.nasil dayaniyorsunuz psikolojiniz saglam kaldi mi
Aboooo Allah yardimcin olsun :))) o daha zordur yardimci olur mu bilmem ama bizim etkinlik saatlerimiz var mesela boyama kitaplarimiz var sulu boya kuru boya instadan gordugum basit seyleri yapmaya çalışırım aksamdan hazirlarim karton bardaktan etkinlik mesela esim mukavva aldi ev yaptik aksam gun icinde cocuklarla boyadik balik icin miktanis simli kagit alip balik tutma etkinligi yaptik bu gun muzik acarim oynariz patates adam sarkisi var cok guzel etrafima toplar oynarim ne billim ayak isaretleri cikartip yerlere koyup uzerlerinw basabilme oyun hamuru yemek oyuncaklarindan yemek hazirlama lego ev oyuncaklarimiz var bol bol puzzle var evde 4 yasindalar 50 80 parcalik yaparlar mesela evde kaydiragimiz var salonda ayrica salincagimiz var bir cocuk masasi 4 sandalye salonun ortasinda yani ev ve biz her seyimiz onlara göre.. cocuklarin yatak odasi yer yatagi seklinde iki kat cift kisilik yataklari koyduk uzerinde zıplama yaparlar yani sabah duzeni kahvalti oglen tv ogleden sonra yemek sonra etkinlik saati sonra aksam yemegi ziplama uyuma 9 da uyurlar :) bizde sistem böyle.. zor mu zor ama alisiyor insanÇok çok maşallah önce sana sonra mucizelerine. Benim 3 ü de oğlan ondan dedim:))))
Tebrikler canım benim.Aboooo Allah yardimcin olsun :))) o daha zordur yardimci olur mu bilmem ama bizim etkinlik saatlerimiz var mesela boyama kitaplarimiz var sulu boya kuru boya instadan gordugum basit seyleri yapmaya çalışırım aksamdan hazirlarim karton bardaktan etkinlik mesela esim mukavva aldi ev yaptik aksam gun icinde cocuklarla boyadik balik icin miktanis simli kagit alip balik tutma etkinligi yaptik bu gun muzik acarim oynariz patates adam sarkisi var cok guzel etrafima toplar oynarim ne billim ayak isaretleri cikartip yerlere koyup uzerlerinw basabilme oyun hamuru yemek oyuncaklarindan yemek hazirlama lego ev oyuncaklarimiz var bol bol puzzle var evde 4 yasindalar 50 80 parcalik yaparlar mesela evde kaydiragimiz var salonda ayrica salincagimiz var bir cocuk masasi 4 sandalye salonun ortasinda yani ev ve biz her seyimiz onlara göre.. cocuklarin yatak odasi yer yatagi seklinde iki kat cift kisilik yataklari koyduk uzerinde zıplama yaparlar yani sabah duzeni kahvalti oglen tv ogleden sonra yemek sonra etkinlik saati sonra aksam yemegi ziplama uyuma 9 da uyurlar :) bizde sistem böyle.. zor mu zor ama alisiyor insan
Çokkk sağolunn. İnşallahhAllah yardımcınız olsun benim de biri 4 biri 2 yaşında iki kızım car bazen gerçekten zorluylar herşey iki tane olucak mesela çöp bile şimdi karantinada büyük olan kızım kreşe gitmiyor babada evde alıştılar bibirlerine bir bebze anlaşıyorlar inşallah bi çıkış yolu bulursunuz sağlam bi kreş paha biçilemez anne ve çoçuk için kesinlikleBu zor günler geçsin hemencecik herkes düzenine dönsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?