- 17 Aralık 2015
- 27.096
- 49.533
- 598
akrabalarimizda koah olanlar lösemi atlatmis olanlar turoit kanseri sekeri bilmem nesi olan cok kisi yatmadan bile atlatti85 yasında karaciğer kanseri ve yendi hastalıgı babamın yengesi oluyor hepsi atlattı onlara bakınca bi taraftan rahatlıyorum bi taraftan panik oluyorum
Bilmiyorum canm astım olmasa korkmam bu kadar herhalde, inşaalah erkilenmeyi,zakrabalarimizda koah olanlar lösemi atlatmis olanlar turoit kanseri sekeri bilmem nesi olan cok kisi yatmadan bile atlatti
daha gecen hafta alarrman gorevlimizin oksijen destekli kaynanasi bile atlatti
bende astim hastasiyim ekstra dikkat ediyorum basindan beri ama neye göre vefat durumu var hic belli olmuyor ki belki etkilenmeyecegiz bile
Rabbim YARDIMCINIZ olsun canm çok haklısınPozitif hastaların yanına sadece maske ile giriyorduk yeri geliyordu bu kadar sıkıntı yapmayin ben gördükçe dehşete düşüyorum biz de ki karpuz kabuğu mu can değil mi
Aynen bende öyle yapıyorum sıvı sabunun içine az bir şey çamaşır suyu döküyorum gizli saklı :))Aslinda hepimizin psikolaga gorunmesi sart oldu pandemi bitiminde..Ilk aylar evdekilere caktirmadan sebze meyveyi bildigin sabunla ve sungerle citiliyordum bende..Evdekiler gorurse yemez cunku zehirleniriz diyeArtik o kadar abartmiyorum cunku bunula yasamayi ogrendim..Siz de oyle her duyduğunuza inanmayin..Market posetinden bulas hic olmamis diye duydum bende..
Canm bi iki damla çok azCamasir suyu mu döküyorsunuz ??yapmayin lütfen!! Bulasik deterjanina benzemez o midenizi ve yemek borunuzu tahris edebilir veya daha kotusu olabilir..
Çiğ tüketilecek olanları ben de sabunla yıkıyorumCiddi ciddi sebze meyveyi sabunla yikayanlar varmisMasumlar apartmani Safiye'yi abarti bulurdum, degilmis galiba. O sebze meyve nasil yenir ki daha?
inanın o ne ki cevremde daha fazlası olanlar varCiddi ciddi sebze meyveyi sabunla yikayanlar varmisMasumlar apartmani Safiye'yi abarti bulurdum, degilmis galiba. O sebze meyve nasil yenir ki daha?
Ben paketli ürünleri bulaşık süngeriyle bulaşık deterjanıyla yıkıyorum.Evet bulaşır çünkü yüzeylerde kalıyor.Ben normalde bile herkesin ellediği şeyi hemen dolaba koymazdım sudan geçirirdim.Şimdi bu virüs için yıkıyorumKoronadan sonra OKB oldum galiba, masumlar apartmanındaki Safiye gibiyim psikolojim alt üst resmen. Dokunamıyorum sürekli el yıkıyorum Alışveriş yapamıyorum kolay kolay, yapsamda aldıklarımı çamaşır suyuyla silip yıkamadan eve almıyorum bu beni çok yordu bıktırdı artık.. Sorum su ki alışveriş yapmam gerekiyor onları silip yıkamaktan bıktım poşetten , paketli ürünlerdn vs virüs bulaşırmı silip yıkamadan yerleştirsem olur mu ?? kapıda alışveriş programını kullancam ilk kez, gelen ürünleri alıp direk yerleştirsem ne olur?? Astım hastası olduğum için bu kadar stres yapıyorum önerilirinizi bekliyorum...
Ay safiyeye çok üzülüyorum hem kendini hem etraftakileri mahvediyor sabunla yiyecekleri yıkıyor nasıl yiyorlar diyorumKoronadan sonra OKB oldum galiba, masumlar apartmanındaki Safiye gibiyim psikolojim alt üst resmen. Dokunamıyorum sürekli el yıkıyorum Alışveriş yapamıyorum kolay kolay, yapsamda aldıklarımı çamaşır suyuyla silip yıkamadan eve almıyorum bu beni çok yordu bıktırdı artık.. Sorum su ki alışveriş yapmam gerekiyor onları silip yıkamaktan bıktım poşetten , paketli ürünlerdn vs virüs bulaşırmı silip yıkamadan yerleştirsem olur mu ?? kapıda alışveriş programını kullancam ilk kez, gelen ürünleri alıp direk yerleştirsem ne olur?? Astım hastası olduğum için bu kadar stres yapıyorum önerilirinizi bekliyorum...
Koronadan sonra OKB oldum galiba, masumlar apartmanındaki Safiye gibiyim psikolojim alt üst resmen. Dokunamıyorum sürekli el yıkıyorum Alışveriş yapamıyorum kolay kolay, yapsamda aldıklarımı çamaşır suyuyla silip yıkamadan eve almıyorum bu beni çok yordu bıktırdı artık.. Sorum su ki alışveriş yapmam gerekiyor onları silip yıkamaktan bıktım poşetten , paketli ürünlerdn vs virüs bulaşırmı silip yıkamadan yerleştirsem olur mu ?? kapıda alışveriş programını kullancam ilk kez, gelen ürünleri alıp direk yerleştirsem ne olur?? Astım hastası olduğum için bu kadar stres yapıyorum önerilirinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?