Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim öneriler için hemen bakıyım :)Marmaris selimiye sakindir, denize yurume mesafesinde bir cok apart ve butik otel var. Internet fiyatlarina bakmayin, arayıp fiyat alin.
Yine marmaris te sogutkoy var, orada da haftalik kiralik tek katli mustakil evler var, denize 1 dakika yurume mesafesi. Yer cok bakir, kalabalik değil, bildiginiz köy zaten. Orayi da arastirabilirsiniz
Çok teşekkür ederim sağlıklı günler :)Biz haziranda otele, temmuzda kampa gittik.
Kızım tekrar gitmek istiyor ama bu şartlarda artık bizim için zor görünüyor.
Çoğu yer gerekli önlemleri almış durumdaydı, hala öyledir muhtemelen.
Önlem alıp hayatımıza devam etmek zorundayız. Sistemde bu kadar saçma sapan şey varken kendi halinde tatile giden insana yüklenmek çok absürd. İyi tatiller.
Daha önce hiç çadırda kalmadım açıkcası zorlanırmıyım diye düşünüyorum aslında istediğim tamamen şu telefonumu kapatıp kitabımı alıp yaşadığım hengameden biraz uzaklaşıp kafa dinlemek
Erkek arkadaşımla gidicez tek olmıycam kamp yada villa arasında kaldım düşünüp karar vereceğiz teşekkür ederimTek başına gidecekseniz kamp düşünmeyin.
Havuzu olan, denize yakın bir villa kiralayabilirsiniz.
Gitmek istediğiniz yerlerde villalara bakın isterseniz güvenlikli.
İnanın müzik yada eğlence aramıyorum telefonumu kapayıp sakin bi kaç gün geçirmek istiyorum sadece azami dikkat edeceğiz zaten teşekkür ederim geçmiş olsun sizleredeEğer bir iki ay öncesi konunuzu görseydim bende sert yorumlar yapardim, çünkü aşırı dikkat ediyordum asla markete pazara çıkmadım çok yakinlarimin düğünü oldu katılmadım.. Oğlumun otizm şüphesi var diye suphelendik doktor sosyallesin dedi mahallede çocuklar oynarken oğlum balkon demirleri den ağlayarak onları izledi abii ablaaa gelin diye çağırdı cocuklari,parka goturmedim..Eşim işten gelince sakın dokunma o ellerinle bir yere dokunma hemen banyoya hemen kıyafetlerini çıkar diye uyardım hergun..Arkadaşlarım kafelerde düğünlerde resim paylaştıkca dikkat edin evinizde durun diye mesajlar attım.. Sonuç ne mi oldu kornoya yakalandık.. Hastalık çok ağır gecmesede benim psikolojim tükendi neden diye kafayı yedim dışarda hergun gezen tanıdıklarım bizim karantinamiz bitmesine rağmen bizi gördükçe yanımızdan kaçtılar. Biz Fethiye'de bungalow evler olan bir yer bulduk kimse yoktu denizi çok sığ sadece çocukların güzel vakit geçireceği bir yerdi oğlum çok eglendi, yemek sırası yoktu, garsonlar maskeli yemek masalarında odalarımızın girişinde bulunan her boşlukta dezenfektan vardi.. zaten toplasan 10 aile vardı kimseyle yan yana gelmedik.. Yolda bir kaç kere petrol servisi hariç durmadık..Otelden dışarı hiç çıkmadık turistler özellikle hiç maske takmıyor..Otelde yemek sonrası hamak kitap şeklinde vakit geciriliyordu müzik veya herhangi bir eğlence yoktu... Bize iyi geldi..
Ben beden sağlığı olduğu kadar ruh sağlığınin da çok önemli olduğunu anladım bu dönemde tedbirlere uyarak hayatıma devam edebilecegimi öğrendim.. Yalnız işletme sahibi Eylül 15 sezonu bitiriyoruz yasaklar gelecek diyordu..İnanın müzik yada eğlence aramıyorum telefonumu kapayıp sakin bi kaç gün geçirmek istiyorum sadece azami dikkat edeceğiz zaten teşekkür ederim geçmiş olsun sizlerede
Dün açıklamaları dinledim yasaklar gündemde değil denildi ama tabi nolucağı belli olmaz kısmet artıkBen beden sağlığı olduğu kadar ruh sağlığınin da çok önemli olduğunu anladım bu dönemde tedbirlere uyarak hayatıma devam edebilecegimi öğrendim.. Yalnız işletme sahibi Eylül 15 sezonu bitiriyoruz yasaklar gelecek diyordu..
Eylül sonu sakin olucağını düşünüyorum çoğu yerin villa tarzı bişeyler bakıcam bende teşekkürlerNormal zamanda asla girmeyecegim kalabaliklar ile tatilin ozlesmesi cokta dogru gelmiyor bizde gittik ise yenibgeri donmustum is yerinde asiri kalabalik ile muhatttaptim kalkan civari villa kiraladik sinavlar bitmemisti cok daha az insan ile muhattap oldum tatil ihtiyactir onumuz karanlik cok sakin bir yer bulabilirsiniz deniz suyu ve gunes insan sagligia cok iyi gelir
Merhaba hanımlar
Sizlere bişey danışmak istiyorum malum zor bi süreçteyiz ve vaka sayılır artıyor fakat bu sene zor bi sene oldu benim için Eylül sonu gibi tatile gitmek istiyorum ama tedirginim şu durumda ne kadar mantıklı olur tatil durumu siz olsaydınız napardınız
Şunu özellikle belirtmek istiyorum mental olarak çok yoruldum ve gerçekten ihtiyacım var
Bi kaç seçenek belirledim kafamda müsait bi zamanda arıyıp görüşücem umarım banada iyi gelir :) teşekkür ederimbiz kendi arabamızla annemin yazlığına gittik. annemde yoktu zaten evin havuzunu ve denizi kullandık. Kimseyle de yakınlaşmadık. Dinlenmek istediğimiz ama kalabalıkta yiyemeyeceğimiz için ya eve sipariş verdik ya donmuş gıdalar tükettik. Gitmeden de arabaya yazlığa plaj çantasına maske - dezenfektan - dezenfektanlı ıslak mendil stoğu yaptık. Yolda da mola vermedik, her şeyi ankaradan alıp dezenfekte edip arabaya koymuştuk. Bize çok iyi geldi. Villa vs kiralayabiliyorsanız kiralayın kiralayamıyorsanız covid 19 puanları yüksek otellere bir bakın. Eylül - Ekim gibi boş olur zaten
Açıkçası ilk kamp deneyiminiz olacaksa bulunduğunuz yerde kamp alanları vardır. Güvenlikli sizden başkalarının da kamp yaptığı yalnız olmadığınız alanlar olsun. Yedigöller ,Abant gibi yerler olabilir . Biz ilk olarak öyle başladık sonra hoşumuza giden her yere çadırla gittik.Kendi aracımızla gidicez peki nereyi önerebilirsiniz hiç tecrübem yok kamp hakkında :)
Hangi otel acaba sıkıntı olmazsa isim verebilirmisiniz ?Selam. Daha dün marmaris selimiyeden döndüm. Sezon kapanmış o kadar sakin o kdar sessiz ve güzeldiki. Sadece akşamları normale göre daha fazla insan oluyor(ki o bile az bi kalabalık) yatlardan yemek için inenler oluyor o kadar. Bi butik otelde kaldık biz. Restaurantlar kafeler o kadar bilinçli ki. Maskesiz garson yok, menüler elden ele geziyor diye menü vermiyorlar.Şefin yanına tek tek alıyorlar. otel yetkilileri ve görevlileri de çok dikkatli . her gün sabah ve akşam şezlonglar masalar koltuklar dezenfektan ile temizleniyordu kaldığımız otelde. Bu dönemde yapılabilecek en güzel tatili yaptık bence. Şiddetle tavsiye ederim.