- 31 Ekim 2013
- 21.565
- 72.550
- 798
- 41
beni de kimse susturamaz o dönemdeKim kolay bir sene geçirdi ki?
Bazı hemşire ve doktor arkadaşlarım tatil yapmasak devam edemezdik düşüncesini savunarak yaptılar tatillerini. O kesim tatil yapınca insanlar onlar bile yapıyorsa vardır bildikleri güvenlidir dedi. Vaka sayıları düşmedi insanlar bilinçsiz diye şikayet etmeye hakları kalmadığını düşünüyorum bunu yapanların. Emeklerimize yazık dedikleri an alırlar benden cevabı.
Ben mi? Sevdiğim 2 kişinin cenazesine gidememiş biri olarak, 6 aydır dışarıda yemek bile yememiş biri olarak, çalışmak zorunda olan eşime beslenme çantası hazırlayan biri olarak #evdekal günlerine dönüldüğünde asla o çenemi kapatmayacağım.
ocak'ın başında abimi kaybettim, beklenmedik ve çok erken bi şekilde
psikolojim mahvoldu üstüne covid insanları teker teker öldürmeye başlayınca takıntılarım coştu, ev üstüme üstüme geldi hala daha uyuyamadığım geceler var takıntılarımdan dolayı
ama marttan beri ne dışarıda bi yemeğe gittim, ne bi avm'ye girdim, çocuğum yalvarmasına rağmen dışarıdan pizza siparişi bile vermedim sadece sitemizin parkına çıkardım o da haziranın ortasından sonra
annem babam dışarı çıkamıyorlar çocuklarının mezarına gidemediler yasaklardan dolayı aynı evde yaşıyorlardı o ev onlara nasıl dar geliyordur, ama burunlarını çıkarmadılar, kendileri için değil aman bize bulaşırda bizden de başkasına geçer diye
ama bakıyorum millet maske bile takmıyor
haaaa takıyor daha doğrusu ama dirseğine!!!
ondan sonra virüs bitmiyor, bitmez tabii