son ana kadar bekliyicem bende güncel duruma göre hareket edicem artık bakalımÖnceki aylarda bir derece izole olarak belki olabilirdi ama şu dönemde tatili tavsiye etmem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son ana kadar bekliyicem bende güncel duruma göre hareket edicem artık bakalımÖnceki aylarda bir derece izole olarak belki olabilirdi ama şu dönemde tatili tavsiye etmem.
Baktım şimdi baya güzelmiş :) yarın bi arıyım teşekkürlerMarmaris Selimiye' de erle pansiyon diğer bir yer gördüm bu yıl, bir yarımada da 4 odalı bir pansiyon çevrede de başka bir yer yok sanırım.seneye inşallah 4 aile gidip mekanı kapatmayı düşünüyoruzBir bakın isterseniz instagramda gördüm ben.
Bakıyorum hemen teşekkürlerAntalya - Kemer-Çıralı-Kıyı Pansiyon diyorum, çekiliyorum... Google dan yorumları okuyabilirsiniz...
Tabiki gerekli önlemleri alarak gidicez yasaklar gelemezse tabi :) teşekkürlerSakin bi otel olabilir kendi başına bi apartotel olabilir . Gidin tabikide ben sizi çok iyi anlıyorum .. sakin bi yer seçin çok kalabalığa gitmeyin hijen kurallarına dikkat edin yeter yani çok dikkat etsekde değişen bi şey yok eve kapalı kalmanın manası yok .
Bizde dikkat edip önlemlerimizi alarak gidicez bakıyım dediğiniz otele teşekkürlerAkra hotel'e gittik biz Ağustos başında. Ben de tatil asla diyordum ama eşim çok bunalmıştı işten. Peki o zaman sadece apart ya da ev olsun dedim ama onlar da aşırı pahalı geldi. Mecbur kaldık yine otele. İki kere otel dışına plaja gittik. 3-4 kere de dışarıda yemek yedik. Ama kalabalığa girmedik veya gezmedik.
Eylul sonunda yasaklanabilir tatiller.Biz bir oteldeyiz günde 3 kez ateş ölçümü var.Maske sürekli her köşede tekli posetlerde mevcut.Asansore bir aile dışında yasak zaten cogu yerde 1.5 mTepkinizi anlayabiliyorum belki haklısınızda ama en baştada dedim ya zor bi sene geçirdim geçirmeye devam ediyorum biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var teşekkür ederim yorumunuza sağlıklı günler
Bende son ana kadar rezervasyon yapmadan bekliyicem artık yasaklar gelirsede evde dinlenerek geçiricem tatili bakalım teşekkürler iyi tatiller size:)Eylul sonunda yasaklanabilir tatiller.Biz bir oteldeyiz günde 3 kez ateş ölçümü var.Maske sürekli her köşede tekli posetlerde mevcut.Asansore bir aile dışında yasak zaten cogu yerde 1.5 m
Aralikli mesafe halkalari var.Sakin yerleri tercih edin.insanlarla mesafeli olun .Dezenfektanlar çoğu yere konmuş surekli kullanın. Limon kolonyasi plaj cantamizdan eksik degil spreyli şişede.
Maskeyi gerekli yerlerde takın ve iyi bir otel tercih edin araştırın tatil yapmak mümkün. Evinden cikmayanlar var evet ama dag basinda mi yasanacak işe gidip para kazaniyoruz mecburuz.Hadi diyelim ki kadınlar ve cocuklar evde eşler de mi işe gitmesin.Corona virüsü kapmayan 1 kişi bile kalmayacak herkes yaşayacak sıramızı bekliyoruz kuzu gibi ne kadar geç o kadar iyi.
Ayrica oteller Rus dolu ve asla maske vb takmiyorlar dezenfektan kullananlara hic rastlamasim aşı olup gelmiş olduklarına eminim yoksa bu kadar cesur olamazlardi.
Geçmiş olsun ..Ben şu an korona zatürre sinden hastanede yatıyorum ve zor nefes alıyorum. Yolculukta hastalık kaptım. Söyleyeceklerim bu kadar
Zaten küçük çocuğunuz yoksa evde tatil yapmak da güzelBende son ana kadar rezervasyon yapmadan bekliyicem artık yasaklar gelirsede evde dinlenerek geçiricem tatili bakalım teşekkürler iyi tatiller size:)
Geçmiş olsun çabucak atlatin insallah olumlu düşünün telas yapmamaya calisin .Ben şu an korona zatürre sinden hastanede yatıyorum ve zor nefes alıyorum. Yolculukta hastalık kaptım. Söyleyeceklerim bu kadar
ne kadar mantıklı olur diye sormuşsunuz, hiç mantıklı olmazMerhaba hanımlar
Sizlere bişey danışmak istiyorum malum zor bi süreçteyiz ve vaka sayılır artıyor fakat bu sene zor bi sene oldu benim için Eylül sonu gibi tatile gitmek istiyorum ama tedirginim şu durumda ne kadar mantıklı olur tatil durumu siz olsaydınız napardınız
Şunu özellikle belirtmek istiyorum mental olarak çok yoruldum ve gerçekten ihtiyacım var
ben de etmiyorumYa herşeyi serbest yapsınlar sürü bağışıklığı desinler normal hayatımıza dönelim. Yada artık neyi yasaklayacaklarsa yasaklasınlar. Bir taraftan okullar açılmıyor, hastaneler dolu deniyor. Diğer taraftan insanlar tatil yapayım düğün yapayım derdinde. Ben artık dikkatsiz davranan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.