• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona dönemi tatil

Marmaris Selimiye' de erle pansiyon diğer bir yer gördüm bu yıl, bir yarımada da 4 odalı bir pansiyon çevrede de başka bir yer yok sanırım.seneye inşallah 4 aile gidip mekanı kapatmayı düşünüyoruz😊 Bir bakın isterseniz instagramda gördüm ben.
Baktım şimdi baya güzelmiş :) yarın bi arıyım teşekkürler

Konuyu takibe aldım tavsiyeleri bende merakla bekliyorum. Önce Ağustos sonu gideriz diye bir otele rezervasyon yapmıştık her yer çok kalabalık haberlerde falan çıkınca iptal ettirdim Eylül'de okullar açılacak daha sakin olur dedim. Şimdi de vakalar çok arttı ☹️tatile müthiş ihtiyacımız var ailecek. Lütfen temizliğine emin olduğunuz butik otelleri ve güvenilir villaları yazın hanımlar.

Antalya - Kemer-Çıralı-Kıyı Pansiyon diyorum, çekiliyorum... Google dan yorumları okuyabilirsiniz...

Sakin bi otel olabilir kendi başına bi apartotel olabilir . Gidin tabikide ben sizi çok iyi anlıyorum .. sakin bi yer seçin çok kalabalığa gitmeyin hijen kurallarına dikkat edin yeter yani çok dikkat etsekde değişen bi şey yok eve kapalı kalmanın manası yok .

Sakin bi otel olabilir kendi başına bi apartotel olabilir . Gidin tabikide ben sizi çok iyi anlıyorum .. sakin bi yer seçin çok kalabalığa gitmeyin hijen kurallarına dikkat edin yeter yani çok dikkat etsekde değişen bi şey yok eve kapalı kalmanın manası yok .
Tabiki gerekli önlemleri alarak gidicez yasaklar gelemezse tabi :) teşekkürler

Akra hotel'e gittik biz Ağustos başında. Ben de tatil asla diyordum ama eşim çok bunalmıştı işten. Peki o zaman sadece apart ya da ev olsun dedim ama onlar da aşırı pahalı geldi. Mecbur kaldık yine otele. İki kere otel dışına plaja gittik. 3-4 kere de dışarıda yemek yedik. Ama kalabalığa girmedik veya gezmedik.

Akra hotel'e gittik biz Ağustos başında. Ben de tatil asla diyordum ama eşim çok bunalmıştı işten. Peki o zaman sadece apart ya da ev olsun dedim ama onlar da aşırı pahalı geldi. Mecbur kaldık yine otele. İki kere otel dışına plaja gittik. 3-4 kere de dışarıda yemek yedik. Ama kalabalığa girmedik veya gezmedik.
Bizde dikkat edip önlemlerimizi alarak gidicez bakıyım dediğiniz otele teşekkürler

Tepkinizi anlayabiliyorum belki haklısınızda ama en baştada dedim ya zor bi sene geçirdim geçirmeye devam ediyorum biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var teşekkür ederim yorumunuza sağlıklı günler
Eylul sonunda yasaklanabilir tatiller.Biz bir oteldeyiz günde 3 kez ateş ölçümü var.Maske sürekli her köşede tekli posetlerde mevcut.Asansore bir aile dışında yasak zaten cogu yerde 1.5 m
Aralikli mesafe halkalari var.Sakin yerleri tercih edin.insanlarla mesafeli olun .Dezenfektanlar çoğu yere konmuş surekli kullanın. Limon kolonyasi plaj cantamizdan eksik degil spreyli şişede.
Maskeyi gerekli yerlerde takın ve iyi bir otel tercih edin araştırın tatil yapmak mümkün. Evinden cikmayanlar var evet ama dag basinda mi yasanacak işe gidip para kazaniyoruz mecburuz.Hadi diyelim ki kadınlar ve cocuklar evde eşler de mi işe gitmesin.Corona virüsü kapmayan 1 kişi bile kalmayacak herkes yaşayacak sıramızı bekliyoruz kuzu gibi ne kadar geç o kadar iyi.
Ayrica oteller Rus dolu ve asla maske vb takmiyorlar dezenfektan kullananlara hic rastlamasim aşı olup gelmiş olduklarına eminim yoksa bu kadar cesur olamazlardi.

Eylul sonunda yasaklanabilir tatiller.Biz bir oteldeyiz günde 3 kez ateş ölçümü var.Maske sürekli her köşede tekli posetlerde mevcut.Asansore bir aile dışında yasak zaten cogu yerde 1.5 m
Aralikli mesafe halkalari var.Sakin yerleri tercih edin.insanlarla mesafeli olun .Dezenfektanlar çoğu yere konmuş surekli kullanın. Limon kolonyasi plaj cantamizdan eksik degil spreyli şişede.
Maskeyi gerekli yerlerde takın ve iyi bir otel tercih edin araştırın tatil yapmak mümkün. Evinden cikmayanlar var evet ama dag basinda mi yasanacak işe gidip para kazaniyoruz mecburuz.Hadi diyelim ki kadınlar ve cocuklar evde eşler de mi işe gitmesin.Corona virüsü kapmayan 1 kişi bile kalmayacak herkes yaşayacak sıramızı bekliyoruz kuzu gibi ne kadar geç o kadar iyi.
Ayrica oteller Rus dolu ve asla maske vb takmiyorlar dezenfektan kullananlara hic rastlamasim aşı olup gelmiş olduklarına eminim yoksa bu kadar cesur olamazlardi.
Bende son ana kadar rezervasyon yapmadan bekliyicem artık yasaklar gelirsede evde dinlenerek geçiricem tatili bakalım teşekkürler iyi tatiller size:)

Gideceğiniz yere göre değişir.
Gerçekten önlem alınan büyük bir tesis İse pek bir şey olacağını sanmıyorum.
Ancak küçük dipdibe insanların olduğu bir yer ise virüs bulaşma ihtimali Yüksek.
Ona uygun bir yer seçer çokta kimseye yakın olmazsanız bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Evet bu dönemde tatil talebi duymak tepki alabiliyor. Otel, pansiyon, apart tarzı bir şeyler düşünecekseniz yapmayın derim. Önlem ne kadar olabilir ki, diğer misafirlerinde olmadığının garantisi yok sonuçta. Yemek, havuz vb. alanlar ortak kullanılıyor sonuçta.

Bir komşum havuzlu villa kiraladı, haftalık market alışverişini de yapmış. Dışarıdan tekrar su bile almayacak kadar hazırlamış herşeyini. Kiloluk spreyli olan ilaçlama şişelerinden almış, dezenfektanla tüm evi ilaçlamış. Kendi araçları ile gittiler, bir hafta boyunca sadece 2-3 kez sakin bi koya gitmek için evden çıkmışlar.

Bu şekilde tatil yapmakla otelde iç içe yapmak aynı şey değil bence.

Konu sahibi, inanın sizin için demiyorum, mesajlarınızdan bu duruma ne kadar ihtiyacınız olduğunuz anlaşılıyor.
Ama benim çevremde Herkese bir dünyayı dolaşma isteği geldi. Tek tatil yetmedi 2-3 defa gittiler. Fiyatlar mı uygun bilmiyorum hiç bakmadım ama senede 5 gün zor tatile giden insanlar Akdeniz, Ege gezmedik yer bırakmadılar.
Dünyaca zor durumdayız keşke biraz daha duyarlı olunabilse.

Merhaba hanımlar
Sizlere bişey danışmak istiyorum malum zor bi süreçteyiz ve vaka sayılır artıyor fakat bu sene zor bi sene oldu benim için Eylül sonu gibi tatile gitmek istiyorum ama tedirginim şu durumda ne kadar mantıklı olur tatil durumu siz olsaydınız napardınız
Şunu özellikle belirtmek istiyorum mental olarak çok yoruldum ve gerçekten ihtiyacım var
ne kadar mantıklı olur diye sormuşsunuz, hiç mantıklı olmaz
bütün dünya olarak mental anlamda yorulduk ama tatillerde kafelerde barlarda maskesiz tedbirsiz dolandığımız sürece daha çoooookkkkkk yoruluruz

Ya herşeyi serbest yapsınlar sürü bağışıklığı desinler normal hayatımıza dönelim. Yada artık neyi yasaklayacaklarsa yasaklasınlar. Bir taraftan okullar açılmıyor, hastaneler dolu deniyor. Diğer taraftan insanlar tatil yapayım düğün yapayım derdinde. Ben artık dikkatsiz davranan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.
ben de etmiyorum
çocuğum 1. sınıfa başladı ama tedbirsiz bi iş arkadaşım yüzünden karantinadayız ve bütün arkadaşları okula başladığı halde kızım gidemedi bütün hevesi kursağında kaldı
ama millet gezme tozma derdinde :sinirli:

Back
X