- 6 Nisan 2015
- 32
- 11
- 88
- 43
- Konu Sahibi yyeessiimm
Merhaba normalde ise servisle gidiyorum ama korona yüzünden kendi aracimla gidicem ayni yere giden is arkadsslsrim var onlari arabaya almassam ayip olur mu cok kararsiz kaldim ne yapmayalım sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi aracınızla gitmenizin bir anlamı kalmaz ki.Merhaba normalde ise servisle gidiyorum ama korona yüzünden kendi aracimla gidicem ayni yere giden is arkadsslsrim var onlari arabaya almassam ayip olur mu cok kararsiz kaldim ne yapmayalım sizce
Sonuçta gittiğiniz yer is yeri. Zaten aynı ofisi kullanıp aynı wcye gireceksiniz. Milletin tiksiriği öksürüğü ortalıkta dolasicak... Yani bilemiyorum ...
Aynen öyle. Herkes kendi iş yeri gibi düşünüyor. Benim aklıma kendi calistigim şirket geldi. Açık ofis- masalar dipdibe. Mutfağı-yaziciyi-lavaboyu tüm kat ortak kullaniyoruz... Yani benimki gibi bir ofisse bulaşma ihtimali yok.Aynı arabayla gitmekle aynı işyerinde olma k biraz farklı, hele kendi odası varsa biraz izole edebilir, tuvalette elini iyi yıkayabilir. Arabada ise bulaşma garanti.
Ayip olur isini asin artik saka degil can güvenli gi sonuctaMerhaba normalde ise servisle gidiyorum ama korona yüzünden kendi aracimla gidicem ayni yere giden is arkadsslsrim var onlari arabaya almassam ayip olur mu cok kararsiz kaldim ne yapmayalım sizce
Sakıncasından ziyade faydası olur. Serviste başkaları ile oturup virüs kapacagina benimle birlikte izole şekilde gelsinler isterdimO kişilerle aynı ortamda çalışıyorsanız, aynı odayı paylaşıyorsanız, masallarını dipdibeyse aynı arabada olmanında sakıncası olmaz zaten.