Korona korkusundan arabaya iş arkadaslarini almak

yyeessiimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
32
11
88
43
Merhaba normalde ise servisle gidiyorum ama korona yüzünden kendi aracimla gidicem ayni yere giden is arkadsslsrim var onlari arabaya almassam ayip olur mu cok kararsiz kaldim ne yapmayalım sizce

Arkadaşlarınız pamuk ellerini cebine atacak, benzin parası için sizi tehlikeye atmayacak. Zaten işe gidiyorsunuz ki evde kalmanız lazım. Bir kişi hastalansa arabanın kapalı ortamında herkez kapar, istediğiniz kadar kolonya dökün farketmez.

Hayır ayıp olmaz, alınırlarsa onların anlayışsızlığı.. Normal bir süreçte değiliz. Biz geçen gün evimize gelmek isteyen akrabamızı reddettik. Hiç alınmadı. Düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir şey, ne kabalık derdim..
Ama şu an kendimizi diğerlerinden, diğerlerini de kendimizden korumak durumundayız. Onların iyiliği için de arabanıza almamalısınız.

Sonuçta gittiğiniz yer is yeri. Zaten aynı ofisi kullanıp aynı wcye gireceksiniz. Milletin tiksiriği öksürüğü ortalıkta dolasicak... Yani bilemiyorum ...

Aynı arabayla gitmekle aynı işyerinde olma k biraz farklı, hele kendi odası varsa biraz izole edebilir, tuvalette elini iyi yıkayabilir. Arabada ise bulaşma garanti.

İş yerinde aynı ortamda mi bulunuyorsunuz? Aynı ortamdaysaniz onların bindiği servisten virüs kapabilirsiniz o nedenle kendiniz için arabaya alın bence ama iş ortamında alakanız yoksa almaya gerek yok sonuçta ne kadar az sosyal iletişim o kadar iyi. Herkes kendini düşünmeli bu durumda

Aynı arabayla gitmekle aynı işyerinde olma k biraz farklı, hele kendi odası varsa biraz izole edebilir, tuvalette elini iyi yıkayabilir. Arabada ise bulaşma garanti.
Aynen öyle. Herkes kendi iş yeri gibi düşünüyor. Benim aklıma kendi calistigim şirket geldi. Açık ofis- masalar dipdibe. Mutfağı-yaziciyi-lavaboyu tüm kat ortak kullaniyoruz... Yani benimki gibi bir ofisse bulaşma ihtimali yok.
Ama belki de konu sahibinin ofisi daha büyüktür. Yemekhane ya da mutfak kullanmiyorlardir/ kendisine ait bir odası vardır..o zaman evet , dikkat ederse korunabilir

Merhaba normalde ise servisle gidiyorum ama korona yüzünden kendi aracimla gidicem ayni yere giden is arkadsslsrim var onlari arabaya almassam ayip olur mu cok kararsiz kaldim ne yapmayalım sizce
Ayip olur isini asin artik saka degil can güvenli gi sonucta

O kişilerle aynı ortamda çalışıyorsanız, aynı odayı paylaşıyorsanız, masallarını dipdibeyse aynı arabada olmanında sakıncası olmaz zaten.

O kişilerle aynı ortamda çalışıyorsanız, aynı odayı paylaşıyorsanız, masallarını dipdibeyse aynı arabada olmanında sakıncası olmaz zaten.
Sakıncasından ziyade faydası olur. Serviste başkaları ile oturup virüs kapacagina benimle birlikte izole şekilde gelsinler isterdim
Ama konu sahibi konuyu açtı gitti anlamadim

Mobbing e uğramak gibi endişen varsa Hafif kırgın hissediyorum o yüzden sizlere teklif edemedim dersin. Cidden psikolojik bi kırıklık yok mu hepimizde?

Back
X