Korona olduk, Ev düğün evi oldu

İğrençççç. Kendi basınıza halletmeye calısmayın esinizede söyleyin durumu. Kim bekarlıga veda partisi yaptıysa ve buna kim izin verdiyse evi onlar temizlesin yaptıkları hasarları karşılasınlar..
 
Şöyle temizlikci bulsunlar. Elin bokunu mu temizleyeceksiniz. Korona filan dinlemem kaldırırım ortalığı ayağa, eşime de duyururum ben.

Nasıl olabiliyor böyle birşey aklım almiyor. Eşimin babası, kardeşi kapıma da gelseler davete rağmen girmezler içeri boş yere.
 
İnanamıyorum derken diğer mesajları gördüm
alıntıları okudukça tansiyonum çıktı bunlar ne biçim insanlar?

insanda biraz vicdan olur, insaf olur.İçim acıdı
 
Cok gecmis olsun
İns iyisinizdir simdi
Acıp bagrınmadınız mı?
Evi kim acmıs onlara
 
Hemen her odayı fotoğrafla kaynına kvne at
Temizletme parası iste
Vermem etmem derlerse instaya faceye evin halini paylaş "abisi yengesi/oğlu gelini hastanede yatarken evimde parti verip ahıra çeviren, evi temizletmeyi reddedip 5 aylık riskli hamilelik yaşayan bana bu halimle evi temizleten kaynım ve kaynanamın insanlığını sorguluyor onları şahsım adına akraba bağımdan men ediyorum. Allaha havale ediyorum." Gibi birşey yaz herkes görsün
Lüzumsuz gamsız insanlar
 
Gelsin kvde temizlesin yahu
İnsan 7 kat el olsa hamile kadına gelir yardıma.
Ay ne acayip ,görgüsüz insanlar var
 
Gelsin kvde temizlesin yahu
İnsan 7 kat el olsa hamile kadına gelir yardıma.
Ay ne acayip ,görgüsüz insanlar var

Yardım isteyen de yok onlardan, evin içine etmeseler yeterdi aslında. Yazık kadın hem hamile hem hasta, kocası hala hastanede. Gerçekten yedi kat el yapmaz bunu, kesinlikle hayatımda istemezdim böyle bir sülaleyi.
 
Perdeye kadar nasıl yakmışlar ya çok sinir bozucu.Artık zaten olan olmuş tartışsanız da dönüşü yok.
 
Yardım isteyen de yok onlardan, evin içine etmeseler yeterdi aslında. Yazık kadın hem hamile hem hasta, kocası hala hastanede. Gerçekten yedi kat el yapmaz bunu, kesinlikle hayatımda istemezdim böyle bir sülaleyi.
Düşünsene abisi hastanede önemli bir hastalıktan yatarken onlar düğün yapmış
 
Ya ben gercekten şok oldum. Bu ne rezillik ama ya. Ben yatılı birine gitsem sabh kalkıp hemen çarsafları toparlar makinaya atar asarım. Çok çekinirim. Süpürge vileda falan yaparım. Bu ne kepazelik ya ararım avazım cıktığı kadar bağırırım tamamen ipleri kopartırım o elti olacak kadını da ararım kayın olcak adamı da rezil kepazeler ya.

Bu instadan aile içi laf sokmalardan iğrenirşm ama bu kepazeliklerini herkes duymalı ya yeminle afiş afiş boy boy yani rezil utanmazlar
 
Düşünsene abisi hastanede önemli bir hastalıktan yatarken onlar düğün yapmış

Gerçekten düğün yapmaları umurumda bile olmazdı benim, herkes kendi karakterine etik anlayışına göre davranır ama partiyi benim evimde yapıyorlarsa onların başlarına yıkarım o evi. Gidip nerede yapıyorlarsa yapsınlar, cehennemin dibine kadar yolları var açıkçası.
 
Ne hakla habersiz siizn evinize girebilirler izin almadan. Anahtarı onalra eğlensinler diye mi verdiniz?
Sizde de var sorun. Nerden geliyorr bunlara bu rahatlık? Siz vermissin iz belli ki bu rahatlığı. Yoksa insan utanır ya başkasının evi diye bırak hasta vs olusunu..
Çok ama çok sinirlendim.
Vallahi hepsinin haddini br güzel bildirirdim. Yukarıda yazan arkadasa katılıyorum her yere yazar bir de rezil ederdim.
Hamilesin kendinle mi esinle mi korona ile mi ev ile mi ne ile uğraşacaksın sen?!
Bunlar insan mı?! Hakettiklerini ver bunlara..
Sessiz kaldıkca basınıza çıkıyor bunlar...
Çıkmıslarda zaten daha ne yapacaklarsa.. Valla kendime yapılmıs kadar üzüldüm. Sinirlendim.
 
Eski olaylardan anladığım kadarıyla kayınvalide de diğerleri de pişkin ve yüzsüzler. Bence sizin onlara söyleyeceğiniz hiçbirşeyi de umursamayacaklar. En iyi yol cümle aleme rezil etmek hepsini. Ben olsam videoya çeker sosyal medya hesabımda paylaşır bir şekilde yayar rezil ederim hepsini. Akıl alır gibi değil, ar damarı çatlamış insanlar nasıl bir kepazelik bu zihnim almadı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…