- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
İnanamıyorum derken diğer mesajları gördümKızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
alıntıları okudukça tansiyonum çıktı bunlar ne biçim insanlar?Cok gecmis olsun. Esinize acil sifalar.
Yanlis hatirliyor olabilirim, nisanlisi hamile oldugu icin dugunu iptal edip masraftan kac calisan kayniniz degil miydi? Sozlesme de sizin adinizaydi sanki. Utanmadan bir de gelip sizin evinizi mi tarumar etti?
KV de zaten yegenine gelinlik giydirip allayip pullayip dugununuze getirtmisti. Benim icime oturmustu bu durumunuz. O gunden beri konulariniz ilgimi cekiyor. Hafizamda yer ediyor.
Guzel bir mesaj atin hem kayniniza, hem eltinize hem de kayinvalidenize. 5 aylik gebe, 15 gun boyunca koronadan hastanede kalan birisine yapilacak iskence degil bu.
Nasil pislettilerse oyle temizlesinler. Yemin ederim icim acidi su duruma. Haftaya doguracak olmasam gelip yardim ederdim, o derece.
Normalde bu vicdansizlara merhamet dilerdim ama Allah es ailenize akil versin diyorum. Zira kendilerinde zerresinin esamesi yok.
Cok gecmis olsunKızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Gelsin kvde temizlesin yahuÇok teşekkür ederim. Eşim henüz hastanede onun moralini bozmak istemiyorum. Gidip evlerini başlarına geçiresim var sinirden kaynımın da kvnin de. Nasıl temizlenecek beynim durmuş gibi. Kendim yapsam bebeğe zarar verebilirim bu kadar işle uğraşamam tek başıma. Onlardan yana umudum hiç yok.
Gelsin kvde temizlesin yahu
İnsan 7 kat el olsa hamile kadına gelir yardıma.
Ay ne acayip ,görgüsüz insanlar var
Perdeye kadar nasıl yakmışlar ya çok sinir bozucu.Artık zaten olan olmuş tartışsanız da dönüşü yok.Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Düşünsene abisi hastanede önemli bir hastalıktan yatarken onlar düğün yapmışYardım isteyen de yok onlardan, evin içine etmeseler yeterdi aslında. Yazık kadın hem hamile hem hasta, kocası hala hastanede. Gerçekten yedi kat el yapmaz bunu, kesinlikle hayatımda istemezdim böyle bir sülaleyi.
Düşünsene abisi hastanede önemli bir hastalıktan yatarken onlar düğün yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?